Şimdi Ara

NBA Kuponum [Analiz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NBA sezonu açıldı kısa analizlerle kuponumu sizlerle paylaşıyorum.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets maçı bayii baremi ile illegal baremi arasında fark var. Boozer, Kobe sahadalar. Lakers da Steve Nash ile Nick Young sakatlıklarından dolayı maçta oynuyamayacaklar.Houston Rockets ise bu sene NBA de bu sene şampiyonluğa aday olabilicekler. Hosuton Rockets da ise sakat yok.Kadro olarak çok güçlüler James Harden, Dwiight Howard, Ariza Houston Rockets'in silahları.Bu maçta 217.5 baremden alt tercih ediyorum.

New Orleans Pelicans - Orlando Magic maçı çok kısır bir maç bekliyorum. New Orleans'da Tyreke Evans oynayıp oynamaması maç saatinde belli olacak.New Orleans'ın silahları ise Ömer Aşık, Anthony Davis, Eric Gordon . Orlando Magic'de Victor Oladipo sakatlığından dolayı maçta forma giyemeyecek.Şutör Channing Frye ile oyun kurucu Luke Ridnour forma giymeleri maç saatinde belli olacak. Orlando Magic şutörleri ile dış atışlardan sayı bulmaya çalışacaklardır.Dış sahada Orlando Magic dış atışlar ile maçlarda tutunmaya çalışıyorlar.Orleans'ın buna izin verceğini zannetmiyorum ve bunun için 198.5 baremden ALT diyorum.

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks cuma gününün merak edilen maçlarından bir tanesi. SAS'da Kawhi Leonard Patty Mills Tiago Splitter oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.SAS kadro olarak Dallas'dan bir adım daha önde. Tony Parker, Tim Duncan, Ginobili SAS'ın en büyük silahları. Dallas da ise Raymond Felton sahaada olamayacak Rashard Lewis ise maç saatinde belli olacak. Dallas'ın en büyük silahları ise Tyson Chandler, Chandler Parsons, Monta Ellis. Bu maçda 206.5 baremi aşacağını düşünüyorum. Tercihim 206.5 ÜST

NBA Kuponum [Analiz]

• la lakers - houston rockets alt-üst baremi 206.5 sınırına çekmiş iddaa
  • Evet yaptigim aciklamada belirttim baremin düşeceği belliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol şans. bu arada dallasın en büyük silahını, novitzki başkanı unutmuşsun hocam
  • Evet kusura bakma o önemli detayı atlamışım baremler değişmeden oynadım forumdakilerinde bundan yararlanması için hemen yazdım.
  • Son durumda nasıl oynamamızı tavsiye edersiniz?
  • bence baremi değilsen basketbol maçı yerine 430 kodlu Genk - Lierse maçına 1 yazmanı tavsiye ederim
  • Lakers macı 1-1 yazın kenara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LAkers maçı 2-2 oldu
  • Kupon San Antonio - Dallas maçından yatmıştır. Maçın bitimine 1.30 kala 6 sayı olmadı sağlık olsun
  • New orleans maçı iyiydi akşam ,nba league pass olayını kullanan varmı arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nba league pass ne oluyor ? Aciklardan seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.