Şimdi Ara

NBA LIGININ SIRRINI COZDUM TOPLANIN BEYLER!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 senedir nba ligi iddaa oynuyorum hep 1 2 maçtan yatardm sonra ara Verdm bu sezon nba liginn baslamasyla bismillah dedm basladm garip olan su ki geçen sezonun ezik takimlari suan cok iyi sayı atiyorlar bunlar detroit charlotte orlando washington ve dgerleri şimdi ortada gerçekten cok acayip bi durum var iddaa bu ezik takimlarnn oldgu maçlarda baremi düşük veriyor ve maçlar hep üst bitiyor 1 haftadır aynı durum var inceledim günde 10 nba maçı varsa 8 i garanti üst bitiyor ışte bunu görünce kalemi kağıdı aldm güçlü takımları bi kağıda güçsüz dediğim geçen sezonun verilerine göre takımları bi kağıda yazdm smdi nba de 30 takm var ve bu takımlar dengeli olacak şekilde güçlü ve güçsüz 2 takmin maçı var gucsuze 8 ile 10 arası handi veriyor baremde 190 veriliyor garanti üst olur gerçek örnek charlotte new york maçı charlotte 10 handi veriliyor baremde 196 sonuç 110-96 charlotte kazanıyor ışte garip olan bu bn bu yoldan çıkarak dün 6 maça 20 lira yatrdm 567 tl tutturdum düşük oran ama para yukseldikce mebla artiyor...Bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence lig daha yeni başladığı için böyle çok sayı atılıyor olabilir.
  • Böyle sırlarını çözemezsin,açıklarıni ara her sistemin bir açığı vardır.Özellikle iddaa'nin hiç kaybetmeden 100 lirada 1.5 tl kazanacağın sistem gibi mesela.
  • Bir kupon yapıp pmden atabilirsin dostum

• Bu taktiğini sezon geneline yayma sürekli batarsın.Özellikle doğuda saçma sapan skorlarla başladı lig.Normalde New York kendi sahasında Charlotte'ı tuzla buz eder.Yediği sayı da 80 civarında kalır.Sezon başında böyle sonuçlar normal.New York,Brooklyn,Chicago(Rose form tutunca) kafaya oynayan takımlar olur.Savunmaları da gayet iyidir.Sürekli üst oynanacak takımlar Warriors,Rockets,Clippers veya Lakers olabilir.Onların da alt/üst sınırları yüksek olur.
  • Pm fen kuponu alabilirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.