Şimdi Ara

NBA LİVE MOBİLE ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
25.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekleme oyuna girebiliyorsan başlat. Çünkü Carmelo Anthony, Lonzo Ball, Dwyane Wade, Antetokounmpo ve Lary Bird (hepsi 80 ovr seçkin) ve bir de koç (gümüş Billy Donovan) veren DÖRTYOL ETKİNLİĞİ başladı. 2 hafta süresi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bekleme oyuna girebiliyorsan başlat. Çünkü Carmelo Anthony, Lonzo Ball, Dwyane Wade, Antetokounmpo ve Lary Bird (hepsi 80 ovr seçkin) ve bir de koç (gümüş Billy Donovan) veren DÖRTYOL ETKİNLİĞİ başladı. 2 hafta süresi var.

Başlarız da paramız ne olacak ? 176 biletim ?

Sıfırdan neden yapım, belki yarına duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yavaş bıraz daha beklemek lazım

• Oyunun içine etmişler resmen. Kafa kafayada dersin sanki Nba şampiyonu takımla oynuyorum, her attıkları giriyor, benimkiler turnike atamıyor..Birkaç güncelleme ile bazı hataları çözmeleri lazım, aksi halde çekilmez olacak.

• ben de az önce girdim son güncelleme bir değişik olmuş, alışırız zamanla. yalnız ben canlı etkinlik oynayamıyorum nedenini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 395808 -- 3 Kasım 2017; 16:24:28 >
  • Çok sorunlu optimizasyon sorunu var. Ağırlaşıyor oyuncular moonwalk yapıyorlar.

Pota üstünde müdahaleye sayı gelmiş. Eskiden delikten bile çıkarma serbestti. Madem olmuş geri saha top kaybı da olsun.

1 haftaya düzelir oyun anca.
  • Geri saha top kaybı kesınlıkle gelsın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir oyuna girip bakayım dedim, tüm kadrolar yenilenmiş ya!? Ben mi yanlış anladım acaba?
    Sanırım sileceğim oyunu...
  • Pota altında blok yapıyoruz sayı engelleme dıyor
    Uzun paslar yıne atılmıyor hızlı hıcımda pas verıyorsun yanındakı arkandakı adama gıdıyor top
    Gerı pas halen yok

Ve halen oyun akıcı değil takılmalar var.Oynanmıyor

• Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var oyunda. Şimdi oyuncuları antrenman puanlarıyla yükseltebiliyoruz, fakat standart oyuncuların bir üst limiti var ve bu limite ulaştığınız anda elinizde müzayedeye koyamayacağınız bir sürü oyuncu birikecek. Bence oyunculara antrenman yaptırmak ve bunun için jeton, nba cash ve bir sürü oyuncu harcamak mantıksız. Oyun zaten bize çok ekstrem bir yenilik sunamaz bu konuda. İlk versiyonda da 57-58 rating takımlarla başlayıp 102 ratinglere kadar çıkmıştık hatırlarsanız. Yani zaman içerisinde yine 99 rating oyunculara kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir oyuna dönüşecek ve şimdiden eldeki avuçtakini çarçur etmek çok da mantıklı gelmiyor bana. Onun için coins, cash ve ün biriktirip ileriki dönemlere yatırım yapmak daha mantıklı.

• Halen takılmalar yasayan var mı ?

• Takılmalar bazen bezdiriyor hakikaten , merak ediyorum oyun ilk çıktığında da bu donmalar yaşanıyor muydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbilek -- 13 Kasım 2017; 22:48:6 >
  • Artık silmek üzereyim oyunu.Çok takılıyor.Özellikle savunmada.Oyuncu tercihleri değişiklikleri de eskisi gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Kasım 2017; 13:23:32 >
  • Oyun hiç kıcı oynanmıyor. Muhtemelen oyun motorunu değiştirmişler ve oyunun içine etmişler. Diğer dandik nba oyunlarından bir farkı kalmamış. Ben sildim oyunu
  • Dün akşam üzeri gelen son güncelleme ile oyundaki yavaşlama ve kasma sorunu giderildi. Şu an oyun hızlı ve akıcı bir şekilde oynanıyor. Hem sezon, hem kafa kafaya modda birkaç maç yaptım sorunsuz. Telefon Note 4.

Benim oyunla ilgili şu an tek sıkıntım Kafa kafaya moddaki momentum. Takımınız ne kadar da iyi olsa bu modda saçmalıyor. Rakip anormal noktalardan anormal basketler atarken ben boş pozisyonda 'perfect release' ile şut kaçırıyorum.
  • Oyuncu değişiklikleri nasıl oluyor ? Yani sahadakilerin tamamını değiştiremiyorsun artık sanırım ? Ve maça başlarken 2.dizilişi seçmek istiyorum ama başlayan 5 ilk diziliş oluyor ?
  • Denedim İşe Yarar
  • Kafa kafaya da her oynadığım takım 2008 boston sanki :d

• Son etkinlikte farketmeyenler olmuştur. 5 enerji ile sürekli 5 jeton toplayabiliyoruz :) Sadece yeni yıla geri sayımın 12. etkinliğinde alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganu -- 1 Ocak 2018; 21:22:28 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.