ersan alırsa benim sayemde alacak valla, kaç tane oy attım
quote:
Orijinalden alıntı: Red Alert
quote:
Orijinalden alıntı: II-TIMED-II
quote:
quote:
quote:
Most İmproved değil Most Improved. Bu yüzden MİP değil MIP.
Ersan kazanırsa gerçekten çok sevinirim :)
Amaç ney ?
Yanlışı düzeltmek.
Saol :) gereksiz
Sana göre gereksiz, insanlara bilmediği konularda yardımcı olmak bence gerekli.
Neyse önemli değil İ ile I harfinin neyi tartışıyoruz düzeltmen için sağol ama İ ile I harfiyle insanların yanlış anlıyabileceği bir şey yok!
Bence Resmi bir anket değil bu.öylesine açılmış bir anket.
Hala şu Ryan Anderson niye yok anlayabimiş değilim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Most İmproved değil Most Improved. Bu yüzden MİP değil MIP.
Ersan kazanırsa gerçekten çok sevinirim :)
Amaç ney ?
Yanlışı düzeltmek.
Saol :) gereksiz
Sana göre gereksiz, insanlara bilmediği konularda yardımcı olmak bence gerekli.
Neyse önemli değil İ ile I harfinin neyi tartışıyoruz düzeltmen için sağol ama İ ile I harfiyle insanların yanlış anlıyabileceği bir şey yok!
Ben tartışmıyorum :) insanlar yanlış anlar demedim yanlış yazmışsın onu düzeltmek istedim.. İyi forumlar kardeş :)
Bu arada cidden bu MIP oylaması ne zaman belli olur belli bir tarih var mı? Diğer ödüllerin de şu gün açıklanacak diye tarihleri var mı?
arkadaşlar 1.si bu resmi bir oylama degil amerikanın ünlü bir yorumcusunun blog sitesindeki oylama 2. si ise Ne kadar gonlumuz Ersan' da olsada Ersan kazanamıyıcak. Sizde tahmin edersiniz ki Jeremy Lin kendini tüm dünyaya duyurdu siz bile Jeremy Lin ilk performansını arttırdıgında şaşımıssınızdır çünkü boyle bir patlama yapması beklenmiyordu ama Ersan'ın patlama yapmasını ben şahsen bekliyordum ve ne kadar Türk olsakda BU ÖDÜLÜ JEREMY LİN HAKEDİYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: rasgal
arkadaşlar 1.si bu resmi bir oylama degil amerikanın ünlü bir yorumcusunun blog sitesindeki oylama 2. si ise Ne kadar gonlumuz Ersan' da olsada Ersan kazanamıyıcak. Sizde tahmin edersiniz ki Jeremy Lin kendini tüm dünyaya duyurdu siz bile Jeremy Lin ilk performansını arttırdıgında şaşımıssınızdır çünkü boyle bir patlama yapması beklenmiyordu ama Ersan'ın patlama yapmasını ben şahsen bekliyordum ve ne kadar Türk olsakda BU ÖDÜLÜ JEREMY LİN HAKEDİYOR.
Geçen sene 29 bu sene 35 maç oynayan bir oyuncunun seçilmesi bence haksızlık olur. Ne kadar performansını arttırmış olsa da.
Bu nasıl bir mantıktır, Ersan patlama yapacaktı ama Lin'den beklenmiyordu.Bir hafta çok iyi oynadı e hadi madem ödülü ona verelim.
Ersan'ın potansiyeli ve istikrarı ortada.Doğru düzgün bir takımda olsa 2 seneye all star seviyesine gelecek adam.
Birde resmi anket değil ama Ersan + Lin neredeyse 400bin oy almış.
Arkadaşlar yüklenelim Jeremy Lin yetişmiş
Lin'in ilk senesi olduğu için seçilme şansı çok az bana göre. İlk senesi olmasaydı eğer oyumu Ersan'a vermez, direkt Lin'e atardım.
MIP ödülünü alabilecek üç kişi; Ersan İlyasova, Andrew Bynum ve Ryan Andreson'dur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Lin'in ilk senesi olduğu için seçilme şansı çok az bana göre. İlk senesi olmasaydı eğer oyumu Ersan'a vermez, direkt Lin'e atardım.
MIP ödülünü alabilecek üç kişi; Ersan İlyasova, Andrew Bynum ve Ryan Andreson'dur bence.
Kardesim Lin'in ilk senesi degil Golden State Warriors'da oynadı daha önce.Bu arada sana bi örnekle anlatmak istiyorum neden Lin'in alıcagını.Bak Lin patlama yaptıgı zaman sen böyle bişey beklermiydin ve Lin patlama yapana kadar HİÇ bak buraya dikkat et HİÇ tanınmıyordu.Ama Ersan İlyasova geçen seneden almıştı ilk 5'i çok çok büyük bir patlama yapmasada yinede neler yapabilecegini yani potansiyelini belli etmişti.Sana bi soru sormak istiyorum duygusal yönden Türk olup olmadıgına bakma.Sence hiç tanınmayan bi oyuncumu Patlama yaptıgı zaman olay olur zaten akıllarda biraz yer edinmiş kendini az da olsa belli etmiş oyuncu mu bu ödülü almalı.Eger LİN sakatlanmasaydı %100 Lin derdim ama sakatlandıgı için %80 Lin %20 Ersan diyorum.o %20 de Ersan tüm maçlarda oynadıgı için diyorum yoksa %100 Lin benim için.
quote:
Yani sonuç olarak Lin'in ilk senesi degil oyunu Lin'e at :D
jeremy lin az farkla önde
Maalesef en çok gelişme kaydeden oyuncu ödülünü Ryan Anderson aldı.
quote:
Orijinalden alıntı: rasgal
quote:
Kardesim Lin'in ilk senesi degil Golden State Warriors'da oynadı daha önce.Bu arada sana bi örnekle anlatmak istiyorum neden Lin'in alıcagını.Bak Lin patlama yaptıgı zaman sen böyle bişey beklermiydin ve Lin patlama yapana kadar HİÇ bak buraya dikkat et HİÇ tanınmıyordu.Ama Ersan İlyasova geçen seneden almıştı ilk 5'i çok çok büyük bir patlama yapmasada yinede neler yapabilecegini yani potansiyelini belli etmişti.Sana bi soru sormak istiyorum duygusal yönden Türk olup olmadıgına bakma.Sence hiç tanınmayan bi oyuncumu Patlama yaptıgı zaman olay olur zaten akıllarda biraz yer edinmiş kendini az da olsa belli etmiş oyuncu mu bu ödülü almalı.Eger LİN sakatlanmasaydı %100 Lin derdim ama sakatlandıgı için %80 Lin %20 Ersan diyorum.o %20 de Ersan tüm maçlarda oynadıgı için diyorum yoksa %100 Lin benim için.
Ah bu ulemalar da olmasa ne yapacağız azizim.
374 bin oy mu almışızzzzz. yuhhh helal olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme