herif resmen köpeğe benzio goodenı unutmamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Hilarious
Galiba buydu.
Ha Seung-Jin
quote:
Orjinalden alıntı: Manero Birde asyalı bir basketçi vardı ismini unuttum şimdi.Bilen varsa lütfen yazsın buraya.
24 haziran 2001 mi vay be dh nin baya mazisi varmış bizler çaylak sayılırız(konuyla ne alakası vasa bu yazdıklarımın) galiba arkadaşın bahsettiği isim ha seugn-jin
quote:
Orjinalden alıntı: Hilarious
Galiba buydu.
Ha Seung-Jin
quote:
Orjinalden alıntı: Manero Birde asyalı bir basketçi vardı ismini unuttum şimdi.Bilen varsa lütfen yazsın buraya.
İnsan mı bu?
En iyi savumacılar bence NBA'in en çirkinleri bence Ben Wallace-Ron Artest-Marcus Camby...
sam cassell ama singleton da az tipsiz değilmiş hani
Bence Dikembe Mutombo dur.Yaşlanınca iyice buruştu suratı.
Kimse Hidayeti yazmamış. Bildiğim kadarıyla en çirkin 2. oyuncu seçilmişti zirveyi her zaman zorlar.
marshall tek geçerim pörtlek göz
en çirkin T-MAC (yüzüne baktigilda migdem bulaniyor ) Oden, MUTOMBO bunlarda çok tipsiz ihtiyarlar en yaki$ikli MEHMET OKUR, Ginobili(al pacino) ,WADE...........
herkes amerikali basketbolculari (siyahlari) en yaki$ikli seçmi$ bir bakin ya MEMO OKUR var YAO MiNG de yaki$ikli
quote:
Orjinalden alıntı: OKUR13
en çirkin T-MAC (yüzüne baktigilda migdem bulaniyor ) Oden, MUTOMBO bunlarda çok tipsiz ihtiyarlar en yaki$ikli MEHMET OKUR, Ginobili(al pacino) ,WADE...........
herkes amerikali basketbolculari (siyahlari) en yaki$ikli seçmi$ bir bakin ya MEMO OKUR var YAO MiNG de yaki$ikli
abi t-mac çirkin değil hem bir havası var adamın.Wade de çirkinlik timsali sen ona bir yakından bak ayyaş gibi bir tip var yao ming desen çirkin ötesi.
bence en çirkinler sam cassell,yao,lebron.
butun karalar cırkın fınley cok cırkın en yaakısıklı nash uzun saclı halı
Yeni sam cassel resimleri geldi.
Bonus
Traktör vardı nba de neydi onun adı ya Trailor mıydı neydi cavste de oynamıştı bir ara.
TRACTOR
Jerome Williams 'junk yard dog' lakabı vardı hurdalık köpeği diye
Bence Steve Nash..
En çirkini Sam Cassel
En karizmatiği Kobe Braynt
Hort
Robert traylor
Jerome Williams bomba olmuş
sanırım sonuncusu seat oynamıştı Robert Swift kaman