Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe NBA'in en " ATLET " oyuncusu kim ?
bunun hakkinda ne soylediler programda acaba merak ediyorum
haliyle lebron james dediler. atlet'ten kasit sadece sicramak degil komple triatloncu manasinda degerlendirme yaptilar..
hatta dekatlon dediler :)
kaan kural bi ara coştu "lebron 128 kilo yahu düşünebiliyor musunuz yüz-yirmi-sekiz kilo" tarzı bi laf etti.. kimse de "sakin ol şampiyon.. lebron 113 kilocuk" demedi, ismail kosova'nın kulağına fısıldamadı.. kk bazen coşuyo böyle abartı rakamlar veriyo ama olsun her türlü seviyoruz
Kaan Kural, Lebron'un kilosu 128 diyorsa 128dir artık Türk basketbolseverler için. Lebron çıkıp ben 113 kiloyum dese bile bu gerçeği değiştiremez.
quote:
Orijinalden alıntı: air_jersey15
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe NBA'in en " ATLET " oyuncusu kim ?
bunun hakkinda ne soylediler programda acaba merak ediyorum
haliyle lebron james dediler. atlet'ten kasit sadece sicramak degil komple triatloncu manasinda degerlendirme yaptilar..
hatta dekatlon dediler :)
kaan kural bi ara coştu "lebron 128 kilo yahu düşünebiliyor musunuz yüz-yirmi-sekiz kilo" tarzı bi laf etti.. kimse de "sakin ol şampiyon.. lebron 113 kilocuk" demedi, ismail kosova'nın kulağına fısıldamadı.. kk bazen coşuyo böyle abartı rakamlar veriyo ama olsun her türlü seviyoruz
Kaan Kural, Lebron'un kilosu 128 diyorsa 128dir artık Türk basketbolseverler için. Lebron çıkıp ben 113 kiloyum dese bile bu gerçeği değiştiremez.
sen de hicbir firsati kacirmiyorsun haci..
vince carter adam olsa 113 kilo olurdu
o anketle ilgili en garip şey, anketi Blake Griffin'in kazanmış olması. söz konusu şey sıçrama, çeviklik, koşma, hoplama hatta gaz çıkarma vs olunca Lebron açık ara fark atıyor bütün oyunculara. o anketi açık ara Lebron kazanmalıydı.
millette bi Griffin gazı var bakalım ne kadar devam edecek.
Adam gibi izlemeyemedik bile uyku bastırdı birden. Türkiye de görmek istenilen oyuncular için neler dediler en çok bunu merak ediyorum..Bir de Lakers-Dallas Batı finali için Lakers 4-1 falan demişlerdir
yok mudur tekrarı?
Kaan Kural'ın tepkisi harika
süpermiş ya.. daha iyi çözünürlüklü versiyonu yok mu acaba.. incicilere göndermek lazım kullansınlar :)
avatar isteyen vardır belki diye..
Daha yüksek çözünürlüğü yok maalesef
buradan da Kaan abiye selam verelim,seviyoruz seni abi
a* mı o?
quote:
a* mı o?
Bende bu ne diyorum şimdi anladım
Uyanamadım daha
Kaan Kural benim yazılarımı mı okumuş, nedir.
quote:
Orijinalden alıntı: air_jersey15
avatar isteyen vardır belki diye..
teşekkür etmeyi unutmuşum saolasın
Görüntü dondu bir an.
-----
Linus-Rondo benzetmesi yardı.
O değil de şu Sipru ve Media Center'daki NTV Spor yayınında Mesajınız Var yazısına bir şey yapamıyorlar mı?6 ay önce de çıkıyordu.
programın tekrarını izliyorum şimdi.. MM napmış öyle: "iki oyuncunun da ankle'ını break etti"
quote:
programın tekrarını izliyorum şimdi.. MM napmış öyle: "iki oyuncunun da ankle'ını break etti"
yuh.. son nokta bu olsa gerek
Bu hafta program yok muydu?
Murathanoğlu hakikaten su kaçırdı artık bu kadar da olmaz , hadi Türkçe karşılığı biraz muamma olan kelimeler neyse de hakikaten suyunu çıkardı , çok severim kendisini ama çok yanlış yapıyor.
diamond league yayini nedeniyle yapilmadi. hayir tamam o gun yapamadin ertesi gune al. sanki her saat verdikleri ispanya ligi ozetlerinin talebi daha mi yuksek?