En çok sayı atan oyuncu : Kevin Durant En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : LeBron James En az top kaybı yapan takım : Oklahoma City Thunder İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
En çok sayı atan oyuncu : durant En çok asist yapan oyuncu : westbrook En çok ribaund alan oyuncu : james En az top kaybı yapan takım : miami İlk basketi hangi takım atar ? : okc İlk yarıyı kim önde kapatır ? : miami
En çok sayı atan oyuncu : LeBron James En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : LeBron James En az top kaybı yapan takım : Oklahoma City Thunder İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
En çok sayı atan oyuncu : LeBron James En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : LeBron James En az top kaybı yapan takım : Miami Heat İlk basketi hangi takım atar ? : Oklahoma City Thunder İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
Günün sonuçları; En çok sayı atan oyuncu : Russell Westbrook 43 En çok asist yapan oyuncu : LeBron James 12 En çok ribaund alan oyuncu : James Harden 10 En az top kaybı yapan takım : Miami Heat İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Oklahoma City Thunder
Günün puan durumu; 1-Unchangeable 10 2-HyperioИ 5 3-Nicholas Flamel 5 4-TechN9ne 5 5-TroopeR 5
En çok sayı atan oyuncu : En çok asist yapan oyuncu : En çok ribaund alan oyuncu : En az top kaybı yapan takım : İlk basketi hangi takım atar ? : İlk yarıyı kim önde kapatır ? :
Bence bu maça özel, Miami Şampiyon Olur Mu? sorusu konmalı, Evet ve Hayır diyenler ayrı ayrı puan almalı diye düşünüyorum
En çok sayı atan oyuncu : LeBron James En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : LeBron James En az top kaybı yapan takım : Miami Heat İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
İlk defa tahmin yapıyorum
En çok sayı atan oyuncu : LeBron James En çok asist yapan oyuncu : LeBron James En çok ribaund alan oyuncu : Chris Bosh En az top kaybı yapan takım : Miami Heat İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
En çok sayı atan oyuncu : LeBron James En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : Chris Bosh En az top kaybı yapan takım : Miami Heat İlk basketi hangi takım atar ? : Oklahoma City Thunder İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
Bence bu maça özel, Miami Şampiyon Olur Mu? sorusu konmalı, Evet ve Hayır diyenler ayrı ayrı puan almalı diye düşünüyorum
Daha önce söyleseydin seçeneklere eklerdim.
En çok sayı atan oyuncu : Kevin Durant En çok asist yapan oyuncu : Russell Westbrook En çok ribaund alan oyuncu : Chris Bosh En az top kaybı yapan takım : Oklahoma City Thunder İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat
ben gayet erken söylemişim de sen sonradan görmüşün
En çok sayı atan oyuncu : durant En çok asist yapan oyuncu : westbrook En çok ribaund alan oyuncu : lebron En az top kaybı yapan takım : miami İlk basketi hangi takım atar ? : miami İlk yarıyı kim önde kapatır ? : miami
NBA Finalleri; Oklahoma City Thunder - Miami Heat 1-4
Günün sonuçları; En çok sayı atan oyuncu : Kevin Durant 32 En çok asist yapan oyuncu : LeBron James 13 En çok ribaund alan oyuncu : Kevin Durant, LeBron James 11 En az top kaybı yapan takım : - İlk basketi hangi takım atar ? : Miami Heat İlk yarıyı kim önde kapatır ? : Miami Heat