Şimdi Ara

Nba tv yine gitti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık kablo tv mi kaldı yaw.. uydu gibi teknoloji varken geri adam atmak niye.. böyle bi hata yaparlarsa mutlaka çok büyük tepki alırlar çünkü türkiyede nba izleyicisi hiç de azımsanacak kadar değil
  • artık bunlarda bir karar versinler ,, bir ara açılmıştı demek yine kapandı..
  • bu gece ntv de maç war arkadaşlar....hedo sakatlıktan çıkabilir bu maçta oynayabilir diye duydum orlando-cleveland maçı...izleyecek iyiz izlemeyecekmiyiz?
  • hedo var işin ucunda mecbur izleyeceğiz.Ama ntv nin tekelini bu şekilde kullanması insanı sinirlendiriyor.Senki Türkiye'nin en iyi kanallarından birisin ama yapma böyle bir şey gözünü seveyim.Türkiye'de kaç şehirde kablolu tv var.Bundan haberdar değilsin sanırım.Aç nba tv yi bizde rahat edelim sanada övgülerde bulunalım.Küçük bir serzeniş duy beni ntvvv
  • quote:

Orjinalden alıntı: baho_17

bu gece ntv de maç war arkadaşlar....hedo sakatlıktan çıkabilir bu maçta oynayabilir diye duydum orlando-cleveland maçı...izleyecek iyiz izlemeyecekmiyiz?

hedo için açacaklarsa açmasınlar

hispasatta nba maçları veren kanal var diye duymuştum..acep dogrumu taktırtsakmı 3. canagı..
  • Arkadaşlar bir site buldum başka bir yerde gezerken.Harika bir site bakın buraya....

http://www.liveonsat.com/US_basketball.php?start_dd=23&start_mm=12&start_yyyy=2006&end_dd=21&end_mm=01&end_yyyy=2007

Maçları ve hangi kanalın yayınladığını yazmışlar.Taktırmak lazım galiba 3. çanağı.

Ben Hotbird uydusunu seyredebiliyorum,acaba aynı çanaktan Hispasat falan seyredebilir miyim bu uyduyu silip de?
  • çanağın yönünü değiştirmen lazım hispayı izlemen için.. şu anki konumuyla receiverdan ayar yaparak izleyemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

çanağın yönünü değiştirmen lazım hispayı izlemen için.. şu anki konumuyla receiverdan ayar yaparak izleyemezsin

Teşekkürler.Baktırayım o zaman ben ona bir....
  • Ee ama hispasatta olan kanallarda şifreli???
  • hispasat için hem yön değiştirmen hem de çanagı büyütmen gerekir..150lik çanak varsa izleyebilirsin..

saol program için..yanlız bunların kriptoları çözülüyormu ona da bakmak lazım..hepsi şifreli kanallar boşa taktırmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 24 Aralık 2006; 9:39:47 >
  • arkadaşlar ntv deki nba stüdyo başladığı zaman onları soru yağmuruna tutalım herkes nba tv nin neden sadece kabloda oldugu neden uyduda şifreli de olsa belli bir para karşılığı izlenemediğini sorsun. kosova bakalım konuyu açabilecek mi programda. bir de gazetelerin tv sayfalarında nba tv yayın akışı bölümünde s5 bandı ve türksattta yayında yazıyor. ben bir anlam veremedim bakalım doğuş gurubu ne zaman bu konuyu çözecek.

www.ntvspor.net
    www.ntvmsnbc.com

konuyla ilgili yorumları yazalım belki birileri kale alır.

• bence de bu çok iyi fikir
    herkes göreve
    mail adresleri:nbastudyo@ntv.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almendilim -- 24 Aralık 2006; 16:03:09 >
  • Arkadaşlar benwww.ntvmsnbc.com da NTV de bu hafta bölümüne bu konuyu yazdım ve bu yayınlandı.Benden başka yazanları da gördüm.Herkes yazarsa bi çözüm bulunabilir.Yoksa iki güne bir şifre değiştirerek bu işin sonu gelmez.
  • NTV Telefonu:0212 3350000
    Ntv Faks :0212 3300050
    E-Mail :ntv@ntvcom.tr
  • evet ntv açık hata yazalım bende yazdım sizde yazın.
  • su adamalrla masaya oturmak lazım..bosu bosuna sifre atıyolar NBA TV ye.bu kadar izleyiciden mahrumlar.yazık....
  • hala yok nba tv
  • ben bi mail attım sora ertesi gün şikayetiniz dikkate alınacak size en yakn zamanda cwep maili atılacaktır dedi...2 gün oldu haber yoq....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.