Şimdi Ara

NBA01 GURURLA SUNAR ^^ AGUMON X ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çindeki çarımı Korede Agumon X ( Bu digimon Özel digimon ve GM lerden alınıyor Koreliler hariç alınması Çok Zor bir Digimon ama İng siteden biri almış ve bende ondan aldım ) Çarına değiş ettim.İyimi Yaptım Kötümü yaptım bilmiyorum ama yaptım ve çok mutluyum

AGUMON X

Type = Vaccine

BUDA EVRİMLERİ VE STATLARI

AGUMON X

GEOGREYMON

RIZEGREYMON

SHINEGREYMON

İŞTE BUNLARDA ATAKLATI

NOT : RESİMLER GİF HALİNDEDİR ÜSTLERİNE TIKLAYIP AÇILAN PENCEREDE BAKABİLİRSİNİZ VE BAZI F2 SALDIRILARI F3 TEN NEDEN GÜÇLÜ DİE SORARSANIZ BEN " ALL UNIT " DEĞİLDE " 1 UNIT " SALDIRILARINA SKİLL VERDİM O YUZDEN.BİRDE SHINEGREYMONUN F3 SALDIRISINI GÖSTEREMİORUM ÇÜNKÜ DAHA 42 LVL 46 LVL OLSUN F3 SALDIRISININDA GİFİNİ YAPACAĞIM.

AGUMON X - F2

http://i40.tinypic.com/25z0y6o.gif

AGUMON X - F3

http://i43.tinypic.com/2wdy069.gif

GEOGREYMON - F2

http://i40.tinypic.com/2m2dnkh.gif

GEOGREYMON - F3

http://i42.tinypic.com/2r5t9iw.gif

RIZEGREYMON - F2

http://i42.tinypic.com/2gxipac.gif

RIZEGREYMON - F3

http://i42.tinypic.com/27yzyp3.gif

SHINEGREYMON - F2

http://i41.tinypic.com/25a7p8n.gif

SİZCE NASIL ÇOK GÜÇLÜ VE GÜZEL BİR DİGİMON DEĞİLMİ...

• Güzel... Ben daha önce görmemiştim bile oyunda tabi :D
  • Saol
  • kaan harbi ballısın 500kk para var çarda
  • Güzel fakat nasıl giriyorsun koreye?
  • Baba işi bilio Gırgır bi yana girile bilio IP değiştirme Programı ile Proxfier ve IP bulma Programı Sockschain ile

Bide mert 500kk para sen korede paramı dion bankada 1 milyar yani 100kkk var ( 1.000.000.000 BIT ) etti 150kkk as çarda 400kkk var

Önemli olan apra değil zate önemli olan Agumon X

Yoksa nie bu çarı alim As carda 52 LvL Pharaohmon varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Mart 2009; 15:54:26 >

• Ben olsam değişmezdim.Nedense 5. sezon digimonlarını hiç sevmemşimdir
    Yanlız bir şeyi anlamadım:
    başlangıç digimonu göremiyorum?
    Yoksa Agumon X başlangıç digimonu yerinemi geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala Clon yapıyomusunuz yapiyosanız bende gelirim
  • vayy be bu digi ile mudda acayip havan olur tebrikler, hayırlı olsun
  • Saolun arkadaşlar

@Dead Or Alive : Onur Agumon X Başlangıç digisi oalrak GM lerden alınıor ve Zevkler ve renkelr tartışılmaz Agumon x güzel ama bi sorun var 5. sezonda agumno x değil Agumon savers mode idi burada gene oynama yapmışlar

@taichi : aga hava değilde gören beni " woooowww Agumon X " dior ingi Korecesi anlıorum Koreyi nasıl anlıosun diosunuzdur böle bi kaç kelimeyi anlıorum Hep battle atıolar hep party atıolar.Bende Party ve battle yi kapattım da tek sorun bunun önceki sahibi ile savaşmıştım ben koreliydi vew sora bu çarı aldım ne şans ama Tüm kroelile benle kroece konusuo bende sadece LOL anlamına gelen bi kelime yazıom ve hemen kaçıom onalrdan bakalım bu ne kadar devam edecek.

BU ARADA KLON YOK DAHA DOĞRUSU DAHA BULAMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Mart 2009; 19:56:05 >

• Çok sevinme bu hesaplardan çok var.
  • Al var Bu bide 61 LvL Shinegreymon var bendeki 42 LvL Sadece 2 tane var 61 LvL Olanlada Benim as çardayken Batle zonede karsılastık Manyak digi ben 46 Yapim Bunu F3 le dağıtcam ortalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 6 Mart 2009; 13:11:44 >
  • Ya illâ bana o hesabı aldırtıp buraya resmini koymamı mı istiyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Arkadaşlar Çindeki çarımı Korede Agumon X ( Bu digimon Özel digimon ve GM lerden alınıyor Koreliler hariç alınması Çok Zor bir Digimon ama İng siteden biri almış ve bende ondan aldım ) Çarına değiş ettim.İyimi Yaptım Kötümü yaptım bilmiyorum ama yaptım ve çok mutluyum

quote:

Al var Bu bide 61 LvL Shinegreymon var bendeki 42 LvL Sadece 2 tane var 61 LvL Olanlada Benim as çardayken Batle zonede karsılastık Manyak digi ben 46 Yapim Bunu F3 le dağıtcam ortalığı

Kendinle çelişmeyi de bırak...

• quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Ya illâ bana o hesabı aldırtıp buraya resmini koymamı mı istiyorsun?

quote:

Arkadaşlar Çindeki çarımı Korede Agumon X ( Bu digimon Özel digimon ve GM lerden alınıyor Koreliler hariç alınması Çok Zor bir Digimon ama İng siteden biri almış ve bende ondan aldım ) Çarına değiş ettim.İyimi Yaptım Kötümü yaptım bilmiyorum ama yaptım ve çok mutluyum

quote:

Al var Bu bide 61 LvL Shinegreymon var bendeki 42 LvL Sadece 2 tane var 61 LvL Olanlada Benim as çardayken Batle zonede karsılastık Manyak digi ben 46 Yapim Bunu F3 le dağıtcam ortalığı

Yılmaz işi Bulandırma Senin gibi 100 +10 vermedik knk Alınma haa

ALn kolay olsa neden beni gören part yapğmuruna tutuo , battle zoneyegitsem girsem bi grubu herkes benim tarafa geçio bu gun 61 lvl dediğim diğer agumonx li koreli 62 olmuş onun gruba girdim o karşıda başaldık yendi beni dğal olarak sora benim gruptaki diğerlerinide duman etti zuhahah

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Ya illâ bana o hesabı aldırtıp buraya resmini koymamı mı istiyorsun?

quote:

quote:

Yılmaz işi Bulandırma Senin gibi 100 +10 vermedik knk Alınma haa

ALn kolay olsa neden beni gören part yapğmuruna tutuo , battle zoneyegitsem girsem bi grubu herkes benim tarafa geçio bu gun 61 lvl dediğim diğer agumonx li koreli 62 olmuş onun gruba girdim o karşıda başaldık yendi beni dğal olarak sora benim gruptaki diğerlerinide duman etti zuhahah

Yalan söylemeyi bırak, söyleyeceksende söylemeyi öğren. Sen yolda gördüğün Beelzemon BM'lere PT'mi atıyorsun ki senin 41 level bile olmayan Agumon X'ine millet PT atacak? Üstelik bu PT atanlar Kore'li olacak hı? Gülerim sadece ben buna.

• Yılmaz Bu Anlatılmaz Yaşanır İster İnan İster İnanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 6 Mart 2009; 17:04:06 >
  • Süper ya bu Agumon Animesinde fazla sevmiyorum ama oyunda fln görüntüsü çok güzel. Ama oyunda 2 tane olduğu pek inandırıcı gelmedi, illa da 2 tane var diyosan sen görmemişsindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Süper ya bu Agumon Animesinde fazla sevmiyorum ama oyunda fln görüntüsü çok güzel. Ama oyunda 2 tane olduğu pek inandırıcı gelmedi, illa da 2 tane var diyosan sen görmemişsindir.

Saol Burak 2 tane işine gelirsek ben kesin demiorum onu belirtim sadece bi bendeki bide 62 LvL lik gördüm yani başkada görmedim.62 LvL lik olanda her hal GM Belkide soradan çıkar ama hala göremedim başka Agumon X İnsan bi Muda uğramazmı aga etmeyin yani ama belli olmaz belki 3. bir Agumon x vardır bilinmez yada event gelir herkez dalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 6 Mart 2009; 19:30:03 >

• Bunlardan baya vardı ben en son baktığımda şimdi daha çok artmıştır yine ezikliğinle hava atıyorsun Kaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_763

Bunlardan baya vardı ben en son baktığımda şimdi daha çok artmıştır yine ezikliğinle hava atıyorsun Kaan

Senin yalanını ben salih Yani sevincimi bu ezik yalanlarınla bitireceğini sanıyosan yanılıorsun Lan sen Koreye giriomusunki Sen Çinde oynamıomuydun hee Lan biz tuzlukla Koreyi hep oynuoz şu an ben nie görmedim

ARKADAŞLAR GÖRÜOSUNUZ YALANI İŞTE

Olum Nazar etme ne olur çalış seninde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 6 Mart 2009; 19:40:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.