Bildirim
NBA2K13 ASSOCIATION MODE YARDIM.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sen my career girmiş olmayasın assocation modda öyle bişey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: HanqMan07
sen my career girmiş olmayasın assocation modda öyle bişey yok
My career'ı biliyorum arkadaşım orada da profilim var. Assocation mod oldugunundan emin olacak kadar zekaya sahip oldugumu düşünüyorum. Dediğim gibi sadece oyun kurucuyu yönlendirebiliyorum, diğer oyuncular kendiliğinden oynuyor (Aynı my career gibi ama bu Assocation mod :D ) yardımcı olursanız sevinirim .. -
cavap bekleniyorr... -
Kimse bilmiyor mu ? -
Oyun kontrollerinde sadece tek oyuncuyu yönetmeye ayarlı olup olmadığını kontrol ettin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: yt1990
Oyun kontrollerinde sadece tek oyuncuyu yönetmeye ayarlı olup olmadığını kontrol ettin mi?
Evet hemen hemen bütün ayarları kontrol ettim, ama düzeltemedim -
Sadece bende mi bu sorun var arkadaşlar yardım edebilcek kimse yok mu ? -
Türkiye'nin en büyük forumunda yardım edebilecek kimse mi yok ? -
1 aydır oynayamıyorum oyunu sildim bidaha kurdum yine olmadı kimse yardımcı olamıcak mı ? -
Options > My Controller > Controller Settings > Preferred Position = None olmalı. Sende Point Guard olarak kalmıştır. Bu tek oyuncu kontrolü başka şekilde olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: CAVUSm
Options > My Controller > Controller Settings > Preferred Position = None olmalı. Sende Point Guard olarak kalmıştır. Bu tek oyuncu kontrolü başka şekilde olmaz.
evet hocam sorun buymuş dediklerini yaptım oldu teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X