Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insallah yengede seviyodur bu hobiyi.allah mesut bahtiyar etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah mesut etsin. Eğer bizdeki gibi olursa, çocuk doğana kadar hobi işleri azalarak devam eder, çocuk doğduğu anda hobi işi tarih olur :)
  • Allah bir ömür boyu beraber yaşamayı, vatana millete faydalı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin sevgili kardeşim.
  • Konuya kısmen bakabildim. TV koltukları dikkatimi çekti. Değişik markaların tv koltuları mevcut. Deri olanlar haliyle çok pahalı bu sebeple vinleks yahut minderli olanları inceledim ama içlerinde tamamen kayboldum diyebilirim. Özellikle çiftli olanlar Alfemo Motto Serisi dikkatimi çekiyor ama teklilerde geriye yaslanma ünitesi varken çiftlilerde bu pek mümkün olmuyor. Bilhassa bunun için ürettikleride çok pahalılar. Önerbileceğiniz 2000 tl yi geçmeyen marka ve modeller var mıdır?
  • Merhaba

http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/mode-line/pasific-koltuk-takimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 6 Nisan 2016; 17:36:44 >
  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Linkini paylaştığınız ürünü en kısa zamanda yerinde görüp inceleyeceğim. Masko'ya gitmeli miyim henüz karar veremedim ama İstikbaldeki çiftli koltuk ile Belona nın Rio Tv Koltuğu ndan 2 adet almak arasında tercih yapabilirim.

Paylaşımlarınız sayesinde zevk sahibi insanlar tecrübelerinizle hangi basamaktan başlamaları gerektiğini net ve kısa yoldan öğreniyorlar. Bu arada sisteminiz hayırlı olsun.

• Allah mesut etsin mutluluk versin Nuri kardeşim. yeni duydum biraz geç oldu affola..
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

Allah mesut etsin mutluluk versin Nuri kardeşim. yeni duydum biraz geç oldu affola..

saol abi :)
  • Ben de şimdi gördüm... Mutluluklar dilerim.
  • iyi bilirdik :))

Allah mesud etsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

iyi bilirdik :))

Allah mesud etsin,

Taziye mesajı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

iyi bilirdik :))

Allah mesud etsin,

Taziye mesajı gibi

Evlilik Başından gecen her kes böyle düşünür

:)

• gibi mi?? gayet açık yazmıştım oysaki :))))))
  • quote:

gibi mi?? gayet açık yazmıştım oysaki :))))))

Daha açık geçmiş olsun diyelim o zaman
  • Daha ölmedik yaw ufak ufak kovaliyoruz
  • valla abi hanım ve çocuk olunca elektronik işi baya geride kalıyor :) ben sırf bu yuzden çatı katına kendime özel yer yaptım.
  • Bu forumda bekar iken çok hızlı bir arkadaş vardı, gören duyan var mı ne haldedir ?
  • Uzun süre sonra ufak çapta bir hareket olabilir..
  • Apex al evliler icin en iyisi o

• Aklimdan o geciyordu gecen hafta aliyordum son anda vazgectim cok kucukler diye ;)

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.