bu caracter seal buguda war herhalde satıyor millet çatır çatır 10 tane
quote:
Orjinalden alıntı: Bugraloji
bu caracter seal buguda war herhalde satıyor millet çatır çatır 10 tane
evet ama fixlediler sanırım benimde son 10 - 15 dk kala haberim oldu sonra serverlere reset geldi. o arada kapattılar. 40 dan 2 tane aldım şimdi millet 200-300 diyor yarın olur 500 köşeyi dönen alıp ismini degiştirenlere yaradı.. Bİ NEVİ KOXPERLERİ temizlediler bence.. (yani banlamaktansa işlerine devam ettirelim önlerine temiz sayfa açalım diye düşündüler tahminimce) banlamaktan daha mantıklı bi çözüm onlar için
KOXP-KOXPER=PARA KAYNAGI
Almayın sakın pus bugu çıkdı sizin sonunuzda teeneekee gibi olmasın adam ucuzdan walery falan depoluyordu ban yedi sebep pus bugu fakat adam yapmıyor sadece ucuza alıp pahalıya satmaya çalışıyordu ama o kadar pus itemini görünce bugcu sandılar banladılar alcaksanız 1,2 tane alın +5 almayın kesinlikle charınızı seviyorsanız.!!!
evet ben 2 tane aldım digerini yan hara aktardım hemen 1 tane onda 1 tane bende var sakata gelmeyelim diye
1 den fazla olan sakat diye düşünüorum bilmem yanılıyomuyum 2 tane olanlar a satın elden çıkartın yada başka chara aktarın
Bu arada bitmemiş bug m1de 50mden satıyorlar go moradon.
Şu oyun ne zaman düzelcek :S
biz alamadık bir türlü biri anlatsa :D
quote:
Orjinalden alıntı: deityposeidon
biz alamadık bir türlü biri anlatsa :D
anlatsakta fayde etmez düzelditdi yani:(
Akara Server'ında Ncs satılır,pm SharpDaggers A1.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme