Şimdi Ara

NCsoft şirketinin sunduğu L2 %100 beleşmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    %100 beleşsede oynuyan arkadaşım parayla alınan şeyler aşırı derecede fark yaratıyomu

• Hiçbir sınırlama yok, istediğin levele kadar kas istediğin kadar oyna. Store den alınanlara gelince, çeşitli potlar, bss/ss'ler accessories xp runes vs.. Bizde çok aldık almasaydık olur muydu? Olurdu herhalde.. Kısacası satılanlar oyunu biraz olsun kolaylaştırmak için konulmuş şeyler, oyun içi dengesizlik yaratması söz konusu bile değil. Başlamayı düşünüyorsan, daha fazla düşünme indir başla
  • Store da satılanların oyun içi dengesizlik yaratması söz konusu değil mi gerçekten de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Hiçbir sınırlama yok, istediğin levele kadar kas istediğin kadar oyna. Store den alınanlara gelince, çeşitli potlar, bss/ss'ler accessories xp runes vs.. Bizde çok aldık almasaydık olur muydu? Olurdu herhalde.. Kısacası satılanlar oyunu biraz olsun kolaylaştırmak için konulmuş şeyler, oyun içi dengesizlik yaratması söz konusu bile değil. Başlamayı düşünüyorsan, daha fazla düşünme indir başla

teşekkür ederim indiriyorum
  • Bu server hakkında bilgi verebilirmisiniz.
    Ne nedir nasildir. lvl zor mu kolay mi.
    pvp mi c4 mü c5 mi bende sürekliligi olan bi server oynamak istiyorum biktim donatecilerden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Bu server hakkında bilgi verebilirmisiniz.
    Ne nedir nasildir. lvl zor mu kolay mi.
    pvp mi c4 mü c5 mi bende sürekliligi olan bi server oynamak istiyorum biktim donatecilerden..

Ne C4'ü ne C5'i arkadaşım, bu offical NCsoft serverı ve son client olan Goddess of Destruction ile oynayabilirsin.(Orjinal herşeyin 1x olduğu server artık parasız.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

Store da satılanların oyun içi dengesizlik yaratması söz konusu değil mi gerçekten de?

alparslan abi saygılar :) şöyle bi olay var bu oyunun gelişmesi ve şirketlerin ayakta durup ileriye dönük işler yapması için para kazanmaları lazım para kazansınlarki elemanlar iyi çalışsın daha iyi şeyler sunsun :) oyunun dengesini fazla bozmıycak şekilde ayarlanmış rune xp %50 çokta ahım şahım bi etki yaratmıyor vitality olmadan vitality de haftada 7 tane kullanabiliyosun tek kötü yanı büyük pakete enc weapon ve enc armor koymalari onceden bırak s gradeyi a grade bile +16 weapon nadir di simdi 4-5 kiside +15/16 r grade weapon var bu dengeyi biraz bozdu ama diğer store item larda dengeyi bozcak item lar nadir daha onceleri money trader lar daha çoktu adena alan birsürü insan vardı bu olay store olayından daha çok bozuyodu dengeyi ama şuan oyunda para yapmak çok kolay sadece lvl up için faydalı store bide kozmetikler için onlarda süs bi kaç tanesinin verdiği bufflar var onlarda tıraş :)

• Innovanın shopunda böyle birşey yok avrupa sunucusuna beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 27 Şubat 2012; 13:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Innovanın shopunda böyle birşey yok avrupa sunucusuna beklerim :)

Ooo helal kenan nobless yapmışsın. Heroda olursun inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.