Şimdi Ara

NDSL TOPTAN VE PERAKENDE SATIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Kemalettin SARI, firmam Cin halk Cumhuriyetinde Faaliyet gostermekte bundan birkac ay once almanya ya satilmak uzere yuklu miktarda NDSL, R4 Kart stogu yapistim, su an almanya da grey market (gumruksuz ihracat) anlasmamiz sona erdi ve hala elimde hatiri sayilir ndsl stogu var;

Bu urunleri Turkiye ye pazarlamak istiyorum, ndsl kalemi r4 kartlari ve NDSL konsollari urunler gray market yoluyla geleceginden herhangi bir gumruk sorunu bulunmamaktadir.

NDSL konsollar 53.90 USD, R4 Kartlar ise 5,90 - 6,00 usd c'varindadir.

Saygilarimla

0086 135 443 442 24

kemalettinsari

• Lutfen Pm Atmayin, Cin Hak Cumhuriyetinde Ikamet ettigimden Hala Onay mesaji ceo telefonuna gelmedi, sizi yanitlayamam eger bu bolumu kullanirsaniz yanit vermem daha kolay olur.
  • ürünlerde ingilizce dil seçeneği mevcut mu?
    birde bu ürünler türkiye'ye gelişinde shipping ve kargo masrafları ne olur?
  • ndsl konsollar bitti su an hongkongtan yeni siparis verdim bunlarin fiyati (NDSL) 83.90 usd dir. R4 Stogu hala mevcut 5.88 usd DAgitim PTT kargo Tarafindan yapilmaktadir. 1 - 500 gr 22 usd 501 - 1000 gr 36 usd dir. herhangi bir gumruk masrafi soz konusu degildir.

0086 135 443 442 24 den veya kemalettinsari skype adresinden bana ulasabilirsiniz.

Urunlerde ingilizce dil secenegi mevcuttur. R4 kart taktiginizda diger dil secenekleri ni de kullanabilirsiniz...
  • Yeni siparişler ne zaman ulaşır elinize. Biz almak istersek bize ne kadar sürede ulaşır acaba ? Ayrıca ödemeyi nasıl yapacağız ? Ayrıca size hangi saatlerde ulaşmamız uygun olur. Malum saat farkı var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 5 Ağustos 2010; 15:06:56 >
  • yeni sipariş ler geldi, 100 adet var hongkongran aldım birim fiyatı 83.90 usd r4 kart ile beraber 89.92 usd... bilginize...

Benimle kemalettinsari@msn.com msn adresinden menimle irtibak kurabilirsiniz veya kemalettinsari skype adresinde oda olmazsa pm atın, kemalettinsari hesabını açmadaki zaruretim ketin hesabı ile bir türlü çin halk cumuriyetinden aktivasyon mesajı alamamam bu hesap için türkiyedeki müşterimden yardım aldım
  • kargo fiyatında düşüş oldu arkadaşlar, ptt ile 5 ağustos itibariyle yeni anlaşmamız var 16 usd 1 kg 32 usd ye düştü bilginize... (1 NDSL ağırlığı 435 GR 500 gr a kadar 16 usd eger r4 kart da alırsanız ndsl ile beraber r4 kart kargosu bedavaya geliyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toptan satıcı aranıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.