Şimdi Ara

Ne alaka 11 mbit hız?!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

görme engelli misin?

ben göremedim senin gözünle bakamıyorum forumda gören varsa yazsın 45 mbps yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

görme engelli misin?

ben göremedim senin gözünle bakamıyorum forumda gören varsa yazsın 45 mbps yi

gereksiz yere senin gibi gereksiz bir insanla tartışmaya giremem herşey yazıyo mesajda neyi göremedin bilmiyorum gerçekten
  • quote:

gereksiz yere senin gibi gereksiz bir insanla tartışmaya giremem herşey yazıyo mesajda neyi göremedin bilmiyorum gerçekten

45 mbps YAZISINI SEN GÖRÜYORSAN BRAVO SANA kuusura bakma senin gözünden göremiyorum
  • Teomaniaa T kullanıcısına yanıt
    Bir ara proksi kullanmadan yaptığınız bir testi paylaşırsanız iyi olur, bu şekilde kimse inanmaz çünkü. :) Testler Sadecehosting verimerkezinden yapılmış gibi duruyor, üstelik de yurtdışı sunucusuna. Ha Turkcell hızı Sadecehosting ile aranızda olur, ötesinde de Sadecehosting'in yurtdışı bağlantısı kullanıldığından yavaşlama olmuyor belki ama 40Mbit yine de çok yüksek bir hız. Ayrıca sizin pingler de yurtdışı testlerine rağmen düşük. :D

Buyrun bu da benim Turkcell test sonucu. Üstelik yurtiçi sunucuya...
    http://www.speedtest.net/my-result/4017180754

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 28 Aralık 2014; 22:38:04 >
  • Ben 40 görüyorum helal türksele diyip kanıtlanamaz sonuçlar atarak olmaz o.. Sonuçlarının farklı mekan ve yerlerde farklı gün ve saatlerde mobil operatörünün hız testi sonuçları olduğunu ancak şu şekilde kanıtlarsın kardeşim gerisi hikaye, şöyle göstereceksin;

Ne alaka 11 mbit hız?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 28 Aralık 2014; 22:03:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan0616

Ben 40 görüyorum helal türksele diyip kanıtlanamaz sonuçlar atarak olmaz o.. Sonuçlarının farklı mekan ve yerlerde farklı gün ve saatlerde mobil operatörünün hız testi sonuçları olduğunu ancak şu şekilde kanıtlarsın kardeşim gerisi hikaye, şöyle göstereceksin;

Beyler en kısa zamanda yapabilirim, sadece "Tisan"'da (mersin'de) 45 mbps hız görebiliyorum

Ortalama 18Mbit hız görüyorum Ankara'da ( neredeyse her yerde )

• Teomaniaa T kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz. :) Proksi olmadan yapsanız, testlerin Turkcell'le yapıldığı belli olsa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Bekliyoruz. :) Proksi olmadan yapsanız, testlerin Turkcell'le yapıldığı belli olsa yeter.
    Güvenlik nedeniyle bu mesaj silinmiştir, hata olduğunu düşünüyorsanız desteğe başvurunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikimboyleforumu

Güvenlik nedeniyle bu mesaj silinmiştir, hata olduğunu düşünüyorsanız desteğe başvurunuz

Alıntıları Göster

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.