wm cihazlarda telefon özellikleri (çağrı yapma/alma, telefonun çekim gücü) genelde sorun oluyor. Ayrıca dokunmatik ekranları tek elle kullanmak insanı çileden çıkartıyor. wm yüksek işlemci gücü olan cihazlarla geliyor. Buda aynı oranda batarya süresini azaltıyor. Wi-fi ve gps için çok güçlü bataryası olan cihazlar tercih edilmeli. Yoksa bu özelliklerin telefonda olması hiçbir işe yaramıyor. wm cihazları takip ederseniz 2nci elde de çok tutulmadığını değerinden çok ucuza gittiğini görebilirsiniz.
İlla wm alacaksanız ilk önce mpx.gen.tr gibi bir siteden 2nci el almanızı öneririm.
Symbian için ise officesuite programını kullanıyorum. Yine bu forumdan full versiyonunu bulmuştum. İşinizi görecektir diye tahmin ediyorum.
officesuite icin linki verebilir misin? bulamadım...
bu arada diger fikir veren arkadaslar yanlıs anlamasın wmden vazgectim diye bir durum yok sadece genis kapsamlı olarak arastırıp kendim icin en verimli olanı bulmaya calısıyorum...sonucta ben alacagım makinayı gosteriş vs... icin almayacagım gercekten kullanacagım ozellikleri karsılayacak tasınabilirligide olan bir cihaz almak istiyorum...
ayrıca belki baska arkadaslarda buradan kendileri icin en verimli cozumu bulabilir...
symbian işletim sisteminde office belgesi hazırlamayı yada gelen maildeki dosya uzerinde degişiklik yapabilmeyi saglayan program kullanan arkadaslar programın adı nereden bulabilecegimi gonderirlerse suanki telefonum symbian ve onda deneyebilirim...ama telefonumda bazı eksikler oldugu icin yinede degiştirmem gerekecek ama yinede ne alacagıma karar vermeden once bunu denemek istiyorum...
not: tabiki oncelik ucretsiz programlarda ama ucretli bir program isede fiyat konusunda da bilgi verebilirseniz iyi olur...
söylemiştim officesuit var, forumu araştırırsan bulabilirsin. Nokia forumunda symbian programlar adı altında bir başlık var.
quote:
Orjinalden alıntı: sariyeron
söylemiştim officesuit var, forumu araştırırsan bulabilirsin. Nokia forumunda symbian programlar adı altında bir başlık var.
tesekkur...
yaklasık 10gundur internete giremedigim icin cevap yazamadım...
soyledigin programı forumdan degil internetten 30 gunluk deneme surumunu yukledim bakalım nasıl bir verim alacagım...eger verim alırsam daha oncede belirttigim gibi ben wm tabanlı bir cihazı hakkıyla kullanmayacagım icin(bence gosteriş degil gercekten gerektigi icin alınmalı cunku laptoplarla yarısır fiyatlara sahipler) symb. tabanlı bir makina alabilirim ki boylece daha az para vermiş olurum...bu arada forumdan bakıp programın tam surumunu bulmaya calısacagım...
Xperia x1 alabilirsiniz.
o_delahoya selam,
Araştırmalarının sonucunda bir karara varabildin mi merak ettim doğrusu. Ben de benzer bir karar arifesindeyim. Bilgilerini ve izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.
Arkadaşlar ben de bi PDA almak istiyorum. Aslında gönlüm HTC Diamond dan yana ama malum 1100 lira civarında. O yüzden bütçeme uygun daha ucuz şeylere bakıyorum (400-500 lira civarında) Vatan da Asus un şu cihazını buldum :http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36177 Sizin görüş ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Daha başka pda tavsiyelerinde de bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme