Şimdi Ara

NE ALMALIYIM?_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç önemli değil çavuş.. aslında dediğiniz gibi farkındaydım bu tarz ifadelerin yeri olmadığının fakat hem ilk girişim olması hem de içimden geleni pek içerde tutamayışımla alakalı bu durum.. ben de yanlış anlamalara sebebiyet vermek istemezdim..
    vaize olarak devlet kanalıyla hatunlarımıza.. aslında birçok his ve düşünce yoğunluğuna dayanıyor bu ifade. haklı olarak öyle bir imaj var ki toplumda bizim işimizi yapanlara karşı resmiyetimi öncelikle vurgulamak istedim. hatunlarımız ifadesi de aslında dramatik. toplumun annesi olan kadınlarımız.. hergün onlarla haşır neşiriz. insanın şu anki ahvale bakarken hem muhabbet hem acı duymaması işten değil. iyi niyetli fakat insanı bazen bundan şüphe ettirecek kadar af buyurun cahilane bir manzaraya hitab ediyoruz. pekçok annemiz evlatları elden giderken öyle ilginç merakların kaygıların peşindeler ki.. duygularımı tam ifade edemiyorum belki, ama hatun ifadesi bana tiyatral karşılığıymış gibi geldi duygularımın. durum bu yüzbaşı..

600 ytlye kadar limitim var. ama kaygım şu. 3-5 ay sonra içime oturacak bir düşüş olmayacak bir ürün alabilecek miyim.. buna değecek mi.. şu an ilk etapta düşündüğüm rakam 300-400 arası. ama aldığım ürün en azından bir yıl aldığım fiyatın çok altına inmesin. yani hava parası vermek istemiyorum çok fazla. ve özellikler bakımından da bir dahaki sene tarihi bir cihaz gibi kalmasın.

öneriniz için teşekkürler arkadaşa danışacağım..
    sizinle muhabbet güzeldi..

• Bence Creative Muvo 512 mb Txt Fm radyolu olanı al. Bizim arkadaş buldu Alsancak'ta 110 ytl kaçak birde garantili 160 vardı. Sana tavsiye ederim bende bundan almayı düşünüyorum. Arkadaşımda var gerçekten güzel mp3
  • samsung yp u1z al bence süper bir ses kalitesi ince küçük kaliteli estetik
  • teşekkür ederim. acaba ihtiyaçlarımı karşılar mı kapasite ve özellik olarak bu konuda ne söyleyebilirsiniz..
  • çok sağolun. ürünü inceleyeceğim. kapasite konusunda tereddüt ediyorum. 1gb yeterli olamayabilir gibi geliyor. çünkü sürekli içeriği yenilemekten ziyade bir arşiv gibi herşeyin elimin altında olmasını istiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasemin28d

çok sağolun. ürünü inceleyeceğim. kapasite konusunda tereddüt ediyorum. 1gb yeterli olamayabilir gibi geliyor. çünkü sürekli içeriği yenilemekten ziyade bir arşiv gibi herşeyin elimin altında olmasını istiyorum..

sayın yasemin28d,kapasite olarak fazlasıyla ihitiycanız karşılayabilecek 20gb harddiskli mp3 player var satıyorum isterseniz bakabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_7138062/tm.htm

• hayır arkadaşların yazdığı modeller video oynatıcılı değil.(Creative ve Samsung) Yani sizin istediğiniz türden. Benim o noktada pek bir bilgim yok. Daha doğrusu internetten okuduklarımla bi tavsiyede bulunmak istemiyorum. Daha önce video oynatıcılı mp3 çalar kullanmadım.
    Arkadaşın sattığı model I-river H320 20gb'ın çok ii bir ürün olduğunu duydum. Ancak şu anda türkiye'de yok. 2. el almak isterseniz de siz bilirsiniz.
  • teşekkür ederim.. karar vermek çok zor, piyasa, seçenekler öyle geniş ki. video oynacısı bugün olmasa da kısa süre sonra benim için de ciddi ihtiyaç olabilir aslında. bir sürü para bayılacaksam aslında bu fonksiyon da olmalı herhalde.. ıpod mu düşünsem acaba da diyoru.. forumu ne çok meşgul ettim mahcubum ama elimden birşey gelmiyor. türkiyede fiyatlar çok fahiş..
  • ipod düşünsen pişman olmazsın ama seninde söylediğin gibi fiyatlar çok çok yüksek ...
  • bence adam gibi bir alet al ben 10 gündür prinha benzeri bir mp4 çalar kullnıyorum 1 gb hafizası anca dosya taşımak için:)ne ajadası ne telefon defteri bir işe yaramıyor ses fena değil ama illaki kulaklık şart ikincisi muhattap yok karşında benimki bu gün arızalandı ve gezmediğim site kalmadı yok yok yok prg yok cd bişi çıkmıyor sadece harddisk olarak kullncaksan dandik bişey al oda kaçgün ömürlü olur artık şans.gerçi ben kendim bozum versiyon atcam derken kitledim aleti şimdi çine geri yolladık:) bakalım ne zaman yapılırsa artık.mesleğim gereği iyi kötü anlıyorum bu işlerden ama sen sen ol bildik bir alet al.bana hediye geldi ama 100 120 ytl civarı her dükkanda satılıyo.fakat hiç bir garantis yokçişin kötü tarafı işlemcisini üreten ve yazılımını yükleyen firmda yok orda adı var sadece anlıcan.ama süper bi icat bunlar adamları tebrik etmek gerek nasıl bu kadar hızlı üretiyolar.
    şimdi bende araştırıyorum ne alcam diye, 4 gb ıpod lar var düşün istersen kolay gelsin bol şans

• teşekkür ederim kararımı ve siparişimi verdim. zen vision m alıyorum. yalnız az önce okuduğum bir mesajda 60-80 gb çıkacak diyordu on gün kadar beklesem fiyatlar düşer mi acaba diyorum..8 hazirana kadar vaktim var karar vermek için..
  • yeni üründen yani 60-80 gb çıkacak olan üründen sonra fiyatlar düşebilir. Fiyatla birlikte dolar da düşebilir, yani eğer varsa zamanınız biraz daha bekleyin derim ben. hiç değilse 1 hafta daha. Seçtiğiniz ürün gerçekten güzel. İnşallah hayırlı olur sizin için.
  • USTA UCUZ DEYİP ALMA ÇÜNKÜ ÇOĞU UCUZ MALLARI SATIYORLAR FATURA FİŞ KESMİYORLAR
    ZATEN OLMAYAN ŞEYİ KESEMEZLERDE SONRA ÜRÜN BOZULUNCA FATURAYI GÖRELİM DİYORLAR
    PİYASA SAHTEKAR DÜZENBAZ DOLU DİKKAT ET
  • tabii ki mpio almalısın.. özellikler süper. ama minton al istersen. benim arkadaşta minton var ve memnun değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.