Şimdi Ara

Ne Astral Ne İmmortal Saf İman Gücü işte +5 işte +6(+7 oldu +6) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler . Zaten yazdıgım sana değiLdi Manisalı45 'e idi..
  • Sen yine mi,tek build gidiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Orjinalden alıntı: TaZzMaNiA

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

phy olmadıktan sonra saf crit olsa ne olur %12 phy var crit de çok abartı degil bir xbow un kullanması gereken
    hayırlı olsun bu arada

allasen xbow çarın oldu mu ? hadi oldu diyelim kaçının criti 17 idi ? hadi onuda geçtim kaçınınki %80 di ? sanki 20 ye %100 lük xbowun olmuş gibi konuşuyosunya ümüğüne çökesim geliyor :D:D

O ne yaw

Aynen bende merak ettim şimdi ne o ümüğüne çökesim geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

quote:

quote:

quote:

phy olmadıktan sonra saf crit olsa ne olur %12 phy var crit de çok abartı degil bir xbow un kullanması gereken
    hayırlı olsun bu arada

allasen xbow çarın oldu mu ? hadi oldu diyelim kaçının criti 17 idi ? hadi onuda geçtim kaçınınki %80 di ? sanki 20 ye %100 lük xbowun olmuş gibi konuşuyosunya ümüğüne çökesim geliyor :D:D

O ne yaw

şimdi ben eşit ağırlıkçıyım yani biyolojim iyi değil.lakin kişinin ense köküne çeşitli yörelerde ümük derler.eminim başınıza gelmiştir.arkadaşlarınız ense kökünüzü sıkarak sizi kıvrandırtmıştır.bu'da o tarz bi eylem.abartmayın.zaten ilerleyen harflerde niyetim belli gülücük yapmışım.öyle kızgınlık yok yani.

• SS isterük

Maksak kanıtlatmak değil gözümüz gönlümüz açılsın
  • @ __EFENDİ__
    Evet.tek build gibisi yok.ayrıca gereksiz xbow skillerinide kapadım.biraz farmla sp sıkıntım bitti.yan skill açmicam.
    @ theeric
    Abi yukarda link verdim bi konu içine monte eden çıkmadı.bak gene linki kopyalıorum buraya :)

bu 72+7 ;
    http://img125.imageshack.us/img125/493/sro2008070116525735ws4.jpg

bu 76+5 crt 17%81;
    http://img159.imageshack.us/img159/3817/sro2008062813234952ey5.jpg

• Pardon arada görmemişim
  • Helal Burak ..

GO GO GO +9
  • oğlum eğer buna +9 basarsam 76lığı napayım :D +7 yeterli :D aklıma girmeyin oğlum.sonra gidip tıklıyorum gene fuseye.yapmayın etmeyin :D.
  • Bişi Sorucam + Basmanın Crtle Ne Alakası Var ??????
  • quote:

http://img159.imageshack.us/img159/3817/sro2008062813234952ey5.jpg
    buda 76lık.Crite dikkat.

Bunun her attığı crittir bea. criti7 olan xbowla bile bi dünya crit atıyom sen bunl ne yaparsın bilemem. Hayırlı olsun.
  • Kardeşim " ÜMÜK " erkeklerin Adem Elması denilen tam boğazın ortasında yer alan kısımdır. Tam adı " Guatros Tamulos " dur. Bizim şebek vatandaşlar , her şeye isim takmada usta Türk milleti o kısımada Efsane bir isim takarak "ÜMÜK" demiştir

Kısacası insanın Ümüğüne çökersen öldürürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanadoL -- 2 Temmuz 2008; 9:19:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

Kardeşim " ÜMÜK " erkeklerin Adem Elması denilen tam boğazın ortasında yer alan kısımdır. Tam adı " Guatros Tamulos " dur. Bizim şebek vatandaşlar , her şeye isim takmada usta Türk milleti o kısımada Efsane bir isim takarak "ÜMÜK" demiştir

Kısacası insanın Ümüğüne çökersen öldürürsün

amacım öldürmek değildi polis ağabey.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun bu arada

O ne yaw

şimdi ben eşit ağırlıkçıyım yani biyolojim iyi değil.lakin kişinin ense köküne çeşitli yörelerde ümük derler.eminim başınıza gelmiştir.arkadaşlarınız ense kökünüzü sıkarak sizi kıvrandırtmıştır.bu'da o tarz bi eylem.abartmayın.zaten ilerleyen harflerde niyetim belli gülücük yapmışım.öyle kızgınlık yok yani.

Bizde abartmadık zaten.
    Orada smileyini koydum sonuna.

• Neyse...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.