ya oraya buraya girerken baktım program filesta internet optimizer.exe diye bi dosya var. hemen sildim tabi silinmiyo bide çalışmaya başlamış. işlemi sonlandırdım sildim. startup a da atmış kendini, onu da kaldırdım. şimdi explorer bi sayfa üzerinde fazla baklediği zaman direk internetoptimizer.com\navigationerror_help_melp bişiler saçmalıyo bunun web sayfasına yönlendiriliyo.. nası temizlicez bunu ya nerden de bulaştı anasını satiim.. ad-aware ile taradım sonuç yok..
Spybot1.2 ile de tarayın..
bence Spy Sweeper ile tara :) [bgdnc2]
+1 birde arkadaşım girdiğin sitelerde hiçbir zaman evet i tıklama sertifikalara izin verirsen optimizer dan kaçışın yyok:)
ok thanks..
aynısı bende de oldu. once control alt del yap proğramı sonlandır..sonra msconfigden iptal et..acılısta yuklenmesin...sonra da program ekle kaldırdan (varsa)uninstal et..bu kadar...yine problem devam ederse haberim olsun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ataberke</i> <br />aynısı bende de oldu. once control alt del yap proğramı sonlandır..sonra msconfigden iptal et..acılısta yuklenmesin...sonra da program ekle kaldırdan (varsa)uninstal et..bu kadar...yine problem devam ederse haberim olsun <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
dediklerini yaptım sorun devam etti bende buraya yazdım.. daha sonra RegCleaner ile temizledim şu anda sorun yok gibi görünüyor. bidaha rastlamadım.