Şimdi Ara

Ne bu öfke,ne bu kin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Tepki biz şöyle adamız, dürüstüz Galatasaray, Fenerbahçeliler emek hırsızı diyen adamlara bugünkü maç kapak olduğu için bu kadar yoğun. Uyduruk bir Türkiye kupası maçında hakeme gidip karar hatalı demek gibi olmuyormuş meğerse lig maçında bu işler dimi. Beşiktaşlıların bu saatten sonra GS ve FB maçlarındaki poziyonlar ile ilgili, hakem hataları ile ilgili konuşmaya hiç hakkı yok.

beşiktaşlıların gs ve fb maçlarındaki hakem hatalarını konuşup konuşmayacağına sen mi karar veriyorsun.

hakem de insandır hata yapar ama hiç beşiktaş lehine yapmasın mı diyorsunuz yoksa.

beşiktaş zaten kim ki değil mi? lehine hakem hata yaptıysa bir daha konuşamaz.

o zaman gs lilerin 80 ler - 90 lardan beri konuşmaya hakkı yok

Siz olayı anlamamışsınız daha. Düne kadar bizi şampiyon yapmak istemiyorlar, hakemler bizi doğruyor, herkes bize karşı, Fener'e, Galatasaray'a penaltı veriliyor diye eleştiren sizdiniz. Dünkü olaydan sonra tepkiler Beşiktaş'a dönünce bunu unutup savunma durumuna geçmeniz, bize de hata yapılacak tabii diyecek duruma gelmeniz.

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Ben kim haklı kim haksız dedim mi. Ayrıca yazımın en son kısmını neden okumuyorsun.

Ama artık kimse bu saatten sonra TFF şunu bunu şampiyon yapmak istiyor demesin çünkü bunlar hakem hatası . Her takım lehine bu tür hatalar olduğunu bu maç çok güzel göstermiştir. Bursalı forvet oyuncusunun daha önceki uçan tekmeside kırmızı karttır o konuda Bjk arkadaşlarla hem fikirim onuda belirteyim.

Koyu ile tekrar yazdım.

Her takım lehine hatalar olduğunu görüyoruz diyorum ve aynı maçta Bursalı oyuncu atılmalıydı diyorum. Beşiktaş haksız yere maç kazandı gibi bir ifademde yok. Bursa forvet oyuncusunun yaptığı hareket sonucu 10 kişi kalsaydı büyük olasılıkla maçı Bjk daha erkenden kazanırdı.

Artık bu gibi hataları hakem hatası olarak görmek lazım diyorum. Kalkıp komplo teorileri üretip şunu şampiyon yapacaklar dememek lazım diyorum. Bu komplo teorilerine devam edersek bu futbol ortamı düzelmez. futbolu yönetenlere kızmadan önce taraftarlar olarak kendimizi sorgulamak zorundayız. Biz taraftarlar bunları hata olarak görmeye başlarsak ve olması gerektiği gibi davranmaya başlarsak futbolu yönetenler ve takımların yönetimleri de normal davranmaları gerektiği şekilde davranmaya başlamak zorunda kalırlar.

Son olarak sizin penaltıyla maç kazanmanıza lafım yok. Benim lafım penaltının oluş şekli sebebi ile buna penaltı diyen ama gecen hafta Diego'nun düşürülmesine ve Antep maçında Alperin boynuna yapılan müdaleye penaltı değil diyorsa o zaman objektif yorum yapmıyordur.

Ben hakem olsam üçüne de penaltı verirdim kısaca Bjk verilen penaltı penaltı değil demiyorum. Sadece üç penaltı arasında dereceleme yaptığımdan dolayı bu penaltıysa şeklinde bir tabir kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu penaltı penaltıysa kimse kusura bakmasın Antep maçındaki Alper'in verilen penaltısı aynı maçta Egemenle Antepli oyuncunun ikili mücadelesinde Egemenin hareketi ve gecen hafta oynanan maçınta yaşanan Diego'nun pozisyonu 1000 defa penaltıdırlar.

Hele gecen hafta Diego'nın pozisyonu yüzbin defa penaltıdır. Orada herkes ayaklara bakıp yorum yapmıştı oysa rakip oyuncu iki eliyle Diego itiyordu. Kısaca dün Bjk penaltısı penaltıysa kimse Fenerbahçe ve Galatasarayın maçlarında verilen ve bundan sonra verilecek penaltılara laf edemez.

Ama artık kimse bu saatten sonra TFF şunu bunu şampiyon yapmak istiyor demesin çünkü bunlar hakem hatası . Her takım lehine bu tür hatalar olduğunu bu maç çok güzel göstermiştir. Bursalı forvet oyuncusunun daha önceki uçan tekmeside kırmızı karttır o konuda Bjk arkadaşlarla hem fikirim onuda belirteyim.

İki hafta üstüste haklı penaltı kazandık. Sarılar canciğer kuzu sarması oldu.

Bu lafımı üzerime alınmıyorum çünkü Rize maçında verilen penaltı ve kırmızı kartlar %100 doğruydu. Bu maçta verilen penaltınız tartışılır ama omuz omuza mücadele olmadığı için penaltı kararı verilebilir yani penaltı kararı doğru ayrıca Bursa daha önceden 10 kişi kalmalıydı.

Ancak bu penaltıya penaltı diyen biri gecen hafta Diego ve bu hafta Alper'e yapılan hereketlere penaltı demiyorsa objektif yorum yapmamış olur. Egemen'in 4-0 iken yaptığı harekete gelirsek o tartışılabilecek bir pozisyon çünkü rakipte aynı anda Egemen'in sol kolunu tutuyor. Ama hakem penaltı ve Egemen'e kırmızı verseydi de bir şey denemezdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Bu penaltı penaltıysa kimse kusura bakmasın Antep maçındaki Alper'in verilen penaltısı aynı maçta Egemenle Antepli oyuncunun ikili mücadelesinde Egemenin hareketi ve gecen hafta oynanan maçınta yaşanan Diego'nun pozisyonu 1000 defa penaltıdırlar.

Hele gecen hafta Diego'nın pozisyonu yüzbin defa penaltıdır. Orada herkes ayaklara bakıp yorum yapmıştı oysa rakip oyuncu iki eliyle Diego itiyordu. Kısaca dün Bjk penaltısı penaltıysa kimse Fenerbahçe ve Galatasarayın maçlarında verilen ve bundan sonra verilecek penaltılara laf edemez.

İki hafta üstüste haklı penaltı kazandık. Sarılar canciğer kuzu sarması oldu.

Bu lafımı üzerime alınmıyorum çünkü Rize maçında verilen penaltı ve kırmızı kartlar %100 doğruydu. Bu maçta verilen penaltınız tartışılır ama omuz omuza mücadele olmadığı için penaltı kararı verilebilir yani penaltı kararı doğru ayrıca Bursa daha önceden 10 kişi kalmalıydı.

Ancak bu penaltıya penaltı diyen biri gecen hafta Diego ve bu hafta Alper'e yapılan hereketlere penaltı demiyorsa objektif yorum yapmamış olur. Egemen'in 4-0 iken yaptığı harekete gelirsek o tartışılabilecek bir pozisyon çünkü rakipte aynı anda Egemen'in sol kolunu tutuyor. Ama hakem penaltı ve Egemen'e kırmızı verseydi de bir şey denemezdi.

Bu penaltıyı geçmişteki bir penaltıyla özdeşleştirebilirsin.

Bu penaltıysa geçen hafta alper'e yapılan da penaltı diyebilirsin

Ama. " Kısaca dün Bjk penaltısı penaltıysa kimse Fenerbahçe ve Galatasarayın maçlarında verilen ve bundan sonra verilecek penaltılara laf edemez."

Bu cümle baştan sona sıvama yani.

1.Bu penaltıyı gelecekte olacak/olamayacak bir penaltı ile nasıl denk tutarsın?
    2. (Can alıcı nokta burası) neden işin içine gs yi de katma ihtiyacı hissettin?

Bu kardeşlik niye? dikkat ediyorum beşiktaş ne zaman bir performansıyla gündeme gelse hemen kardeş kardeş "bu ülkede 2 büyük var sezon sonu görüşürüz vs..." aynı yorumlar yapılıyor bu da beni mest ediyor açıkçası.

• neuro kullanıcısına yanıt
    1. Bundan sonra kimse kimsenin kazandığına laf etmesin diye o lafı ettim çünkü her hafta farklı takımların pozisyonları yorumlanıp her hafta şunu şampiyon yapacaklar deniyor. Açıkcası bu tür düşüncelere devam dersek işin içinden çıkamayız. Her hafta şampiyon yapılmak istenen takımın adı değişiyor. Yorumlar bakarsak. Kısaca maçlarda her hafta hatalar olmakta ve her hataya göre yorum yapmaya kalkarsan komplo teorilerinden çıkamaz.

2. Gs katma sebebim örnek amaçlıydı.

Ayrıca ben ülkede 2 büyük olduğunu düşünmüyorum. Bjk da bu ülkenin büyük takımlarından biridir. GS ile kardeş kardeş gibi bir durum görmüyorum. Bir de illa bir takımın kardeş takım olarak görmem gerekirse Bjk görürüm çünkü maçlardaki hakem hataları dışında Bjk arkadaşların biz Fenerbahçe'lilere herhangi bir laf attığını veya bir maçta aldığımız bir skor üzerinden bize saçma sapan espiriler yaparak sataştığını görmedim. Hem GS hem Bjk yakınlarım var ve sıradan takımlara yenildiğimiz Bjk olanlar bana sataşmazlar ama Gs olanlar sataşırlar o yüzden GS karşı her zaman mesafeli bir insanımdır ve sırf o sebeple Avrupa maçlarında GS desteklemem ama BJk desteklerim ve umarım Bjk UEFA Avrupa Liginde turu geçer.

Son olarakta hayatım boyunca kimseye sıvama yapmadım ve yapmamda.

• birisi daha dün penaltı noktasını kazıyordu, petrol arıyordu, kuyu açıyordu.
    Diğeri senede 16 tane penaltı atıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Gönül'ün bu sene içerdeki antep karşısında aldığı penaltı ile son hafta alper potuk'un yine antep'te aldığı penaltılardan hiçbir farkı olmayan penaltı. Onlar penaltı ise bu da penaltı. Bu değil ise onlar da ayrı bi komik..

Yani diyeceğim o ki, hep bugün konuşulduğu için şimdi bu konuşuluyor. Nasıl olsa yarın öbürgün diğer 2 kulübe de bu kadar komikleri verildiğin de aynısını siz yaparsınız, yapacaksınız da.. Fazla takmayın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.