beyler exp oranını hic anlamadım bazı serverlarda exp:35 derken (örnegin: bizmuda exp:35) bazı serverlarda 65-100-200 olabiliyor ama exp oranı arttikca lvl atlamak kolaylasmiyormu??? mu turkeyde ise exp:60 ancak bizmu neredeeeeeee... , mu turkey nerede cok fark var lvl atlamak cok zor hemen hemen exp oranı birbirine cok yakınken birinde cok zor lvl atlıyorsun bir digerinde öbürüne nazaran cok daha kolay siz bu exp oranını anladıysanız banada izah edin lutfen zerre anlamadım
kısaca özetleyeyim bizmu exp :35 / mu turkey exp: 60 3 saat kastım 110 lvl oldum/ 3 saat kastım 40 lvl oldum
35 le 60 exp oranı arasında dünya kadar fark var arkadaşım neresi yakın onların ayrıca türkiyem server ı hala açıkmı aıksa bana sitesini verirmisin bi zahmet
quote:
Orjinalden alıntı: TaTaR__45
35 le 60 exp oranı arasında dünya kadar fark var arkadaşım neresi yakın onların ayrıca türkiyem server ı hala açıkmı aıksa bana sitesini verirmisin bi zahmet
http://www.mu-turkiye.org/ mu-turkiyenin sitesi bu bu exp oranlarini bana biraz anlatirmisin exp orani arttikca lvl atlamak zorlasiyormu yani turkismuonline exp:100 ama daha kolay atlaniyor mu-turkiyeye gore
x olayi soyledir NOrmal orjinal mu serveri mu global 1 x kabul edilir bizmu 40 x ise globalin 40 kati exp verir ayni yaratiklar 60x 60 kati verir ama bazi serverlar sallio 100 x server actik dior ama ben gunde 2 res atiorum sifirdan baslayipta gunde 2 res atmak 100x te zordur bilen bilir
exp oranı arttıkça lvl atlamak kolaylaşıyor.. bizmu ve mutürkiyenin exp oranları çok düşük ben size psyhic-doom u tavsiye ediyorum... exp i çok iii... oynamayı biliyorsanız ve tüm gün oynayabiliyorsanız günde 10 res atabilirsiniz (sabahtan aksama kadar)
türkiyenin en dandik serverları mutürkiye ve bizmu bizmu ilk başta iyiydi ama sonra işin bokunu çıkardılar 150x ken iyiydi 35x yaptılar havaya girdiler
psychic mu da reset sistemi nasıl bilmiyorum ama orası 1000x deil
quote:
Orjinalden alıntı: aLieNWa®E
türkiyenin en dandik serverları mutürkiye ve bizmu bizmu ilk başta iyiydi ama sonra işin bokunu çıkardılar 150x ken iyiydi 35x yaptılar havaya girdiler
psychic mu da reset sistemi nasıl bilmiyorum ama orası 1000x deil
Psychic-Doomda exp 1000
tamam qırıq kardeş sitesinde 1000x diyorda kasarken hiç 1000x gibi değil
quote:
Orjinalden alıntı: aLieNWa®E
tamam qırıq kardeş sitesinde 1000x diyorda kasarken hiç 1000x gibi değil
Çünkü monsterlar az buda dakka başı reset atmayı engelliyor :)) hayet iyi bir uygulama kendi
bana dark lord açık bir server önere bilir misiniz???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme