Şimdi Ara

Ne Çok Trafik Çevirmesi Var İstanbul da. Farkettiniz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2006 dan beri düzenli olarak araç kullanıyorum Ankara'da yaşıyorum iki kere çevirmeye girdim ikiside İstanbul'da başkada yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselturan

beni gece 23:00 ve sonrası her çıktığımda ceviren polis

Burada yazan arkadaşları gecede 5 kere ceviren polis

Sizi nasıl cevirmiyor?. Gece gezmiyor, görmüyormusunuz hali 23:00 sonrası.

Gece 23.00 Sonrası çevirmesi normaldir benim bildiğim normal vatandaşlar 23.00'da genelde evlerinde oluyorlar. Anormal bir durum olmadığı sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erselturan

Selam Arkadaşlar.

Dikkatimi çeken bir konu var. İstanbul da trafikte bu polis çevirmeleri gerek tarafik polisi gerek asayiş inanılmaz bir boyuta ulaştı. Dikkatinizi çektimi?

Ataşehirden Ataköy e gidelim dedik akşam saat 23.00 da Cuma gunu. 3 kere durdurulduk cevirmelerde.

Bir gune özel birşeyde değil.

Bakıyorum 1,2 ay önce çevirme olmayan yerlerde yeni yeni çevirmeler açılıyor.

Gunduzu, geceside kalmadı artık. Resmen boğuyorlar milleti.

Acaba Olagan ustu hal ilan edildide İstanbul da benim mi haberim yok?

Öyle değil mi? Olagan ustu hal durumunun vatandaşa yansıması bol bol polis görmek, çevirmelere girmek, devamlı kimliği ehliyeti sorrulmak, potansiyel suçlu muamelesi görmek değilmidir her köşe başında.

Aynen istanbuldaki hal.

Birde soteye yatma, vatandaşa tuzak kuyrma durumu var bu işin içinde hoşuma gitmeyen.

Tam bir rampa çıkıyorsun tam arkasında polis bekliyor. görmeyeceksinya. cezayı kesecek.

Trafik polisinin görevi kendini göstermek değilmidir?

Rampa önünde dursa zaten millet o hıza çıkmayacak, o dönuşu yapmayacak.

Bir başka husus : Arkadaşlar trafik polisi trafigi açmaz mı? öyle öğretilmedi mi bize? Ben yıllardır kavşaklarda yol açan, duzenleme yapan trafik polisi görmedim. Hepsi çorba içip mesai ye başlıyor, vezne gibi vatandasa ceza yazmaya calışıyor her birisi bir köşede çevirmede akşama kadar.

Cevirmeden başka iş yapan polis yok.

Bu kazalarda suruculer karşılıklı tutanak tutmaya başladıktan sonra Trafik polisleri gun içinde işsiz kaldı resmen. Eskiden akşama kadar çağırıldıkları 7-8 kazalarda her birisi bir ara sokakta mesai yi tamamlıyorlardı. Şimdi çorbayı içiyorlar sabah 08:00 da işe çıkıyorlar ama yapacakları iş yok çevirme yapmaktan başka. Akşama kadar vatandaşa, gelene, geçene makbuz yazıyorlar. Vatandaş şaşmış zaten.

Neden o tıkalı kavşaklarda polis yok yolu açan?

Bazı arkadaşları duyar gibiyim. Bu çevirmeleri savunacaklar ama, bence bu işi çok abarttılşar. Bu ilkel yontemlerle olmaz bu iş. Her köşe başına ekip koyup milleti, geleni geçeni pis pis kesmek le olmaz.

heee olur dersen iyi peki olur ama onunda adını koyacaksın. Guvenliği sağlayamıyorum diyeceksin ve Olağan ustu hal ilan edersen olur. Itırazım yok.

Bunun adı o dur.

Fiili Olagan ustu hal ilanıdır.

Herkes kendisine çeki duzen versin bence.

Sevgiler.

Ganka merak ettim la hala çeviriyolar mı la toparlak 3 hafta oldu la nası gidiyo???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaro34 -- 9 Şubat 2013; 4:07:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceviriyorlar Yuvarlak.
  • Arkadaşlar

istanbulda yaşadığınızda karşılaştığım ve hoşuma gitmeyen bir konuyu açtım, becerebildiğim oranda ifade ettim.

Derdimi anlattım.

Bazı arkadaşlar sağolsun onayladı veya onalyamadı fikirlerini ifade etti.

Sağolsunlar.

Birkaç Deyyuz çıktı lafı sulandırdı.

Bu Deyyuzlar nedenitle bu forum a birdaha girmeme kararı aldım.

Kalın sağlacakla.

Behlul kaçar.
  • Denetimlerin sık olmasında fayda var trafikteki pislikler anca böyle temizlenir. Benim çevirmeye girdiğimde korkacak birşeyim yok. Aracımda bir eksik yok,aşırı hız yapmıyorum,alkollü iken araç kullanmıyorum vs. o nedenle rahatsız olmuyorum hatta memur kontrol yaptıktan sonra teşekkür ediyor bende onlara teşekkür ediyorum denetim yaptıkları için 1-2 dakikamı alıyor sonra yoluma devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 9 Şubat 2013; 14:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Denetimlerin sık olmasında fayda var trafikteki pislikler anca böyle temizlenir. Benim çevirmeye girdiğimde korkacak birşeyim yok. Aracımda bir eksik yok,aşırı hız yapmıyorum,alkollü iken araç kullanmıyorum vs. o nedenle rahatsız olmuyorum hatta memur kontrol yaptıktan sonra teşekkür ediyor bende onlara teşekkür ediyorum denetim yaptıkları için 1-2 dakikamı alıyor sonra yoluma devam ediyorum.

Adamsın Kardeşim.Ben Doğru Dürüst konuşan herkesi onaylarım.Ama bu çevirmelerden rahatsız olan hatta utanmayıp konu açanlarda var. O çevirmelerde ne KATİLler ne TERÖRİSTler ne HIRLI HIRSIZ yakalanıyor.Bilen biliyor.Neyse byy !!
  • Panpa bırak olmasın daha iyi yiaa ehliyetsiz araba kullanıyoz işte ne güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.