Şimdi Ara

Ne diyosuun - Kanal D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman hoşuma gitti(Ali Kemal beklenir muhabbeti iyiydi).İlker Aksum için izlenir.Dilara Gönder de nasıl bir oyunculuk sergileyecek merak etmiyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olacak

• Efektler hoşuma gitti.

• Dizi baya iyi bence ülkemizde böyle farklı yapımlar görmek çok güzel.

• Dizi guzel fakat omru uzun olmayacak gibi
    Ilker Aksum zaten iyidir ama Dilara Gonder'in oyunculugunu bu kadar iyi beklemiyordum. Iyi ikili olusturmuslar bana kalirsa.

• bu yeni türeyen mizah anlayışı çok kötü.

mizahta hızlı tüketim olmamalı.

son zamanlardaki işler güçler ,kardeş payı dizisi,leyla mecnun ve devam dizisi falan hep fast food mizah.

kalıcılığı yok.beyni geliştirdiği düşündürdüğü yok.tamamen anlık espri üretmeye odaklanmışlar.tema yok mesaj yok kalıcılık yok.yani insanı geliştiren bişey yok.

o an gülüyosun ve geçiyosun....

yeni nesil belki bundan hoşlanıyor ama insana hiçbir şey katmayan bir mizah bu....köpük mizah ta denebilir...

bir diğer türeyen mizah ta,küfürlü ve magandalıklı mizah recep ivedik türü ki evlerden uzak olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 18 Şubat 2014; 0:24:53 >
  • İzlenilebilir bakalım 2 dizi arasında kaldım ya bunu yada kardeş payını izleyeceğim.
  • Değişik bir yapım guzel bence izlenebilir

• sadece güzeldi yani
  • Sırf internetteki ekşi entelleri için yapılmış bir dizi olmuş, bu diziyi ev hanımları yada aileler oturup izlemez o yüzden yakın zamanda kalkar yayından.
  • ilk bölüm torrente düşmüş .ekledim listeye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Sırf internetteki ekşi entelleri için yapılmış bir dizi olmuş, bu diziyi ev hanımları yada aileler oturup izlemez o yüzden yakın zamanda kalkar yayından.

ben ailecek izlenecek sıkıcı bir türk dizisi istemiyorum açıkçası.eğer öyleyse güzel olur gerçekten.ama yine eğer öyleyse uzun sürmez dediğiniz gibi.illa akasya durağı yapacaksınız bu ülkede
  • gülümseyip kahkaha attırıyorsa no piroblemo bro yalnız olaylar çok hızlı ilerliyor kaç bölüm sürer
  • ilk bölümü izledim. güzel olmuş. 13 bölümde bırakırlarsa izlenebilitesi var.ayrıca 1 saat civarı süresi ile baya iyi etmişler.baymıyor insanı .
  • Bence çok eğlenceli bi dizi hiç bu kadarını beklemiyordum ilk bölüm çok iyiydi bu arada Dilara Gönder gerçekten çok güzel bi bayan.
  • becerebilmis mi bu "zor iş"i dilara

• Bu gece izledim ilk bölümünü güzel olmuş ama bizim halk izlemez bunu. Yazık olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 22 Şubat 2014; 4:45:18 >
  • bence trt kızıl elma bunlardan efek dersi alsın
  • Ne diyosun?
    Dekor oturmamış diyorum

Fena dizi değil , benim beklentim komedi üzerineydi beklentimi tam karşılamadı.İlker Aktum'da komedi vasfı göremiyorum.Bende hala Yabancı Damatta kaldı.Bir tek Derman , yaşlı barmeni beğendim bi de kabzımal .Finali güzel bitti ama.Bu arada Limon Filmi İşler Güçler'den tanıyoruz.

Ne diyosuun - Kanal D Ne diyosuun - Kanal D Ne diyosuun - Kanal D

• Dilara hatun fenaymış
    Güzel anlık espri cekimler de fena değil
    tesadüfen rastladım kanal değiştiremedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.