Şimdi Ara

Ne Gerek Var Jailbreak'e (Videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
14
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir çalışma olacağı belli :) Negatif yorumları takma kafana sen. Beklemedeyiz :)
  • merak ettim
  • Merakla videoyı bekliyorum.Jb ile yaşadığım kötü tecrübe sonrası bir daha jb yapmamaya karar verdim.Jb yapmak istemeyenlerin çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denyar D kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız kötü tecrübe nedir?

• BugraGcr B kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin takipteyim
  • Numaraları sim e kaydetme ve görüşme sesini kaydetme jb için sebep??

• ControlCenter'a mudahale etmek konusu sanki biraz muamma gibi geldi bana, zira su zamana kadar boyle bir imkan olsaydi bu hacker'lar (geohot, pod2g, evad3rs takimi..) bunu yapamaz miydi diye dusunmuyor degilim.
    Lakin herseye ragmen cabalarindan oturu saygiyi hakediyorsun. Umarim faydali biseyler elde edebilirsin, kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutivanbuuren M kullanıcısına yanıt
    Hocam gerekli arastirmayi yaptim, bu olayin pek muamma bir tarafi yok ama soyle izah edeyim, root izni olmadan cihazimizda bazi degisiklikler yapabilmemiz mumkun, springboard.h c icerinde 3g aktif etmek icin kullanilan argumenleri cc centera aktarmak,

Bu kadar ilgi toplayacagini dusunmemistim, videoya ekleme yapip konu ile ilgili bilgilendirmeyi ihmal etmeyim,

Cevap icin tesekkurler

• Biraz dalga dümen bir konu gibi geldi bana ama yine de merak edip bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak ile çok daha fazlası yapılabilir tabiki ama fikir güzel. Yararlı olacaktır.

Özellikle JB yapmaya tedirgin olanlar veya sürüm yükseltip jb yapamayanlar için.

Şimdiden eline sağlık.
  • Takip edelim bakalım.

• Activator tweak i jb için tek sebep bile olabilir.
  • en çokta whatsappla müzik gönderimi konusuna takıldım, takippp
  • Yerimizi alalım
  • Video'yu Yayınladım umarım faydalı olmuştur, kimseyi atlamadan eklemeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BugraGcr -- 27 Mayıs 2014; 14:33:36 >
    file hub çok işimize yaricak
    teşekkürler emeğine sağlık
    Cihazım ios 7 internetten Facebook un ios6 tasarımli olan 6.1.1 ipasini indirdim telefona kurdum id pass istedi dediğiniz gibi fix ledim bu şefe id pass sormadı ama uygulama da açılmadı oyle kaldı ?

• CanerArslann kullanıcısına yanıt
    İnternetten derken tongbunun icerinden indirdiniz degil mi ?

hayır normal internetten buldum indirdim. tongbuda uygulamaların eski sürümü var mı indirebiliyor muyuz ?
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Tongbudan indirilenler icin fix yapabilirsiniz, diger siteler icin hangi kullanicidan alindi ise onun apple kimligi gerekli, bana bi pm atin size bir apple kimligi verecegim onu deneyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.