Şimdi Ara

Ne indirsem %99'da kalıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--> Sorun modemden değil bilgisayarımdan kaynaklanıyormuş. Bilgisayarı tamamen sıfırladım combo fix ile tarattım ve format attım formattan sonra (eset) virüs programını başka bir bilgisayardan attım bilgisayardaki virüsleri temizledi ve sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya2 -- 3 Mart 2013; 7:49:16 >

• Firefox'u denedin mi? Çok saçma bir sorun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz beklemeyi deneyebilirsin, bazen harddiskin dosyayı yazması zaman alabiliyor. özelikle boyutu büyük olan dosyalarda

• hocam sıkıntı bilgisayarında değil.modemden kaynaklı.galiba ben reset atarak çözmüştüm modeme.ama indirmeye download programlarıyla yaparsan o zaman hata vermiyordu sanırım.chrome ya da firefox ile yaparsan sanırım hata vermiyor.
  • Bekleyince 0 kbpsde kalıyor bir süre sonra indirme zaman aşımına uğradı diyor bu 300 kblik bir dosya içinde geçerli

Chrome veya Firefox tarayıcılarını indiremiyorum aynı sorundan dolayı arşivde olan Safariyi kullanıyorum

Modemi reset attım ama sorun düzelmedi :( başka bir modem alsam sorun düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya2

Bekleyince 0 kbpsde kalıyor bir süre sonra indirme zaman aşımına uğradı diyor bu 300 kblik bir dosya içinde geçerli

Chrome veya Firefox tarayıcılarını indiremiyorum aynı sorundan dolayı arşivde olan Safariyi kullanıyorum

Modemi reset attım ama sorun düzelmedi :( başka bir modem alsam sorun düzelir mi ?

Dosyayı bilgisayarın sabit diski yerine flash disk gibi bambaşka bir konuma indirmeyi dener misin?

• Hocam modemin yazılımı güncelle düzelecektir ya da eğer güncellediysen önceki yazılıma geri dön.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Bekleyince 0 kbpsde kalıyor bir süre sonra indirme zaman aşımına uğradı diyor bu 300 kblik bir dosya içinde geçerli

Dosyayı bilgisayarın sabit diski yerine flash disk gibi bambaşka bir konuma indirmeyi dener misin?

denedim fakat sorun değişmedi , ama rar ve zip dosyalarını 50 mbta kadar indiriyor galiba 1-2 şey indirebildim ancak .exe uzantılı dosyaların hiçbirini indirmiyor

rica etsem birisi adobe flash'ın son sürümünü rarlayıp upload edebilir misiniz çok iht.cım var :(

• %99 Modeminin Firmware'ını güncellemen ile düzelecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

denedim fakat sorun değişmedi , ama rar ve zip dosyalarını 50 mbta kadar indiriyor galiba 1-2 şey indirebildim ancak .exe uzantılı dosyaların hiçbirini indirmiyor

rica etsem birisi adobe flash'ın son sürümünü rarlayıp upload edebilir misiniz çok iht.cım var :(

Kablosuz dışında Ethernet kablosu ile bağlanıyorsan kabloyu değiştir veya ethernet kartı sürücüsünü güncelle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Şubat 2013; 21:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: despair

%99 Modeminin Firmware'ını güncellemen ile düzelecektir.

Bu konuyla ilgili biraz bilgi verebilir misin acaba ?
  • indirme programında sorun olabilir, orbit veya idm ile dene bakalım.
  • antivirüs varsa devre dışı bırakmayı dene bence
  • quote:

Merhaba arkadaşlar son 2 haftadır ne indirsem %99'da kalıyor ! :( Bilgisayara format attım gine düzelmedi hatta bu sefer bilgisayar mal gbi kaldı hiçbir program yok nerdeyse :( Modemim Kablosuz zyxel

-> Bütün sitelerde aynı sorun

-> Virüs Programı Güvenlik duvarı vs. yok

-> IDM , OPERA , Internet Explorer 'de indirmeyi denedim aynı sorun

bilgisi olan varsa paylaşırsa çok müteşekkir olurum valla kaç gündür gına geldi

Ayni sorun bende de vardi.antivirusu iptal ettim.hatta avast kullaniyordum o zamanlar.ama siz antivirus programida yok demissiniz.cozum bulursaniz alinti yaparak yazarsaniz sevinirim kolay gelsin.

• Modem ve markanı yazarsan yardımcı olabilirm. Olmadı kullanım kılavuzunu indirip ya da internet ortamından nasıl firmware update yapıldığına dair rehberlerden yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar son 2 haftadır ne indirsem %99'da kalıyor ! :( Bilgisayara format attım gine düzelmedi hatta bu sefer bilgisayar mal gbi kaldı hiçbir program yok nerdeyse :( Modemim Kablosuz zyxel

-> Bütün sitelerde aynı sorun

-> Virüs Programı Güvenlik duvarı vs. yok

-> IDM , OPERA , Internet Explorer 'de indirmeyi denedim aynı sorun

bilgisi olan varsa paylaşırsa çok müteşekkir olurum valla kaç gündür gına geldi

Aramaya inanmak.Nihaha
    http://forum.donanimhaber.com/m_29954491/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71717784
    http://resim.donanimhaber.com/m_71531456/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71558207
    Benzer sorun ikide bir başımın etini yiyen,kıramayıp bilgisayarını düzelttiğim komşumdada vardı.
    Kaspersky rescue diskle taratacaksınız bilgisayarı.Avastı kurmayı deneyeceksiniz.Olmadı ,kurulmadı mı avast?
    O zaman yapmanız gereken eseti indirip kurmak.(İndirme sorunu olursa, ya ALLAH bismillah deyip,internet cafe yolunu tutacaksınız demektir,ya da il halk kütüphanesi vesaire,artık orası size kalmış)Sonra eseti silmek ve avastı kurmak.
    Avastta bilgisayarı tara>gerçek zamanlı tarama kısmında bilgisayarı başlangıçta tarama ayarını yapmak(çok basit,zaten kabak gibi ortada olacak ayar ekranı)
    Sonra başlangıç taraması yapmak ve bilgisayardaki verileri yedekleyip windows 7 kurmak.Ve mutlu sonnn.Windows 7 kasarsa temayı değiştirmek ve otomatik güncelleştirmeleri kapatmak.Bilgisayarın windows xpden daha kararlı çalıştığını ve xpye oranla az buçuk bilgisayarda zorlanma olsada,windows 7 yi xpye her zaman tercih etmeye başlayacaksınız
    Windowsun sürücüleri için slimdrivers programını kurun ve sürücüleri o programla yükleyin.Denedim,dehşetül vahşet bir program.
    Avastsız bilgisayar kullanmamak gerekli.Avastı indirin kurun bilgisayarı düzeltince.Saatin ordan (sağ alt) avastın simgesini bulun.Sağ tıklayın avastın simgesine.Avast kalkanları ve kontrol>Sonsuza kadar devre dışı bırakı seçip avastı kapatın.Bilgisayar kasmaz bu şekilde.2 bilemedin,3 haftaya avastla bigisayarı taratın.Geri kapatın virüs programı.Bu kovalamaca böyle gitsin,bitsin şampiyonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetuyar42 -- 2 Mart 2013; 4:12:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.