Şimdi Ara

ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu şeyin ne işe yaradıgını bilen warmı?

• sanırım lich görevi ama sen insansın senın karus symbole ıhtıyacın war görevi yapman için

savaş zamanında karusların mekanı basacaksınız osırada sen lufersondakı lichlere gidecen alacan sybolu kesecen yani
  • Senin hiç bir işine yaramaz... Arkadaşın dediği gibi istila sırasında gidip karusların linchlerini kesip karus sembolu alacaksın... Yanlış hatırlamıyorsam rabia villagede büyücüye benzer bir görev yeri var... Derulara benziyor... İsmini hatırlamıyorum... Onun 2. şıkını işaretleyip ıkeyliyorsun ve o sembolu senden alıp 10 milyon ex veriyor sana... Rogue olsan görünmez olup oraya varıp kesebilirsin derdim sana... Ama variorun oraya kadar tek başına ulaşma şansı çok az... Anca çok sağlam bir ekiple oraya kadar varırsın... Bide orglar habire basıyor linch mekanını... ben bu hafta sonu 10 dan fazla kere oraya varmaya çalıştım... Ama en sonunda aldım sembolu... İnşallah sende alırsın... Fena ex değil hani :)) kolay gelsin dostum...
  • ben rogueyim ama bu görev nerden alınıyo ki
  • raibada drake denen deru tipindeki seyden alcan.. invade falan filan mı ne görevin adı sanırsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

raibada drake denen deru tipindeki seyden alcan.. invade falan filan mı ne görevin adı sanırsam...

Karuslarınki de linatede adı aynı drake invade sırasında karsı ırkın bolgesindeki lichlerden cıkan symbolu teslim etmeniz yeterlidir
  • Görev almanıza gerek yok. İşareti çıkar, Raibada Arch mage Drake ye ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.