Tuncay hayatında evindeki bahçede bile tek forvet oynamamış ama Hiddink bey demiri öğütüp kuş tüyü yastık yapmaya çalışıyor (benzetmeye bak)
İkinci yarı çok daha iyiydi Tuncay, her zaman bu takımda olması gerek ama asla tek forvet olarak değil
bu seljuk a milli formasını bile giyiyor ya hiç birimiz futbolun f sinden bişi anlamıyoruz.
nasıl bir şey göremedin yahu? kusura bakma da o senin sorunun arkadaş.
bugün kötü günündeydi evet, mevkisi olmadığı bi yerde (forvette tek başına) oynadı. ama kötü gününde dahi formasının hakkını savaşarak verir.
Tuncay milli takımın şuan faal olarak en golcü oyuncusu..bu kadar golü forvet pozisyonunda atmadı..al onu forvetten koy yerine bir daha bu konu açmazsın bile...
sana sadece gülüyorum :
bir günlük performansıyla adammı değerlendirilir tuncay bu günde çok güzel oynadı yerinde oynamadığı için kayboldu ama onun yerine tuncay gibi oynayarak rakibin kırmızı kart görmesini sağladı bir çok pozisyonda faul aldı herzamanki gibi koştu kovaladı
konu başlığına bak ya "ne işin var milli takımda"
çok iyi başladık turnuvaya almanya maçındada en az bir beraberlik bekliyorum ayrıca yenecek gücümüzde var
Tuncay tek forvet oynayamaz ilk yarı kötü olmasının sebebi buydu. Tuncay forvet arkası veya çift forvet oynayabilir kanat olarak bence daha başarılı olur hangi mantıkla bugün tek forvet oynattı ben anlamış deilim.
Ne İşin Var Tkımda diyecek oyunculardan birisi Aurelio bence adam bildiğin Maldonado al gülüm ver gülüm başka bişey yok onun yerine koy nuri şahini veya selçuk inan'ı artık bitmiş
Nedir futboldan anlamayanalrın VOLLKAN ve TUNCAY düşmanlığı çözemiyorum En faydalı 2 isim tartışlıyor Üstelik bugun VOLKAN da oynamadı sonucunu hezimetle görüyorduk Elin gavuru TUNCAY ın kıymetini bilemedi adamın maç eksiği var Hırsıyla bile takımda solda her zaman olması gerekn biri Soldan gidiyor ceza sahasına yaklaşınca sağa kaçarak pozisyonlara giriyor Hepsi TUNCAY gibi yürekli olsa daha ne isteriz ki biz..
Tuncay'ın en büyük dezavantajı, hiçbir mevkinin adamı olmayışıdır. Kanat desen kanat değil, santrafor desen değil, orta saha desen hiç değil. Olsa olsa forvet arkası veya ikinci forvet olarak oynar. Yine de milli takım oyuncusu değil malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
bu seljuk a milli formasını bile giyiyor ya hiç birimiz futbolun f sinden bişi anlamıyoruz.
selçuga bişey demiosunuz tuncaya laf atıonuz yuhh olsun
Takımın aday kadrosunu Hiddink'in kurmadığından adım gibi eminim. Bildiğin yardımcı Oğuz kuruyor. Hiddink'in zamana ihtiyacı var Türkiye'de ve Avrupa'da oynayan bir kaç oyuncumuzu tanımak için. Çünkü kadroda bulunması gereken birçok oyuncu var. Volkan Şen, Ozan İpek, Sercan Yıldırım gibi. Sen hala orta sahada 33lük dede Aurelio'yu oynatıp üstüne oyun kurucu rolü verirsen iyi başladığın gibi kötü bitirirsin. Belçika maçını kazanmamız bir istisna berbat oynayarak maç kazandık. Ama bu kadro ile devam edersek 2012 e elveda deriz. Kadro bildiğin 2010'a el sallayan takımdan oluşma.
geçen maçtada böyle dandik oynamıştı..o zamanda söyledim..ben şuanki tuncayı bucasporda oynatmam..işi gücü artislik..her pozisyonda kafasındaki bantı düzeltyo..bana tuncayın önceki ve bu maçtaki 1 tane yararlı hareketini gösterin..
tuncayın resimlere bak
burdada var 1 tane
Milli Takımımızın her zaman ilk 11'de forveti SEMİH ŞENTÜRK olmalıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme