Şimdi Ara

ne kadar achivement puanınız var? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: saykokilla

Ben susayım imzam konuşsun

26 Ocak 2007 itibarı ile olduğunu ekleyeyim ben sadece :)))

hoca sen aşmışsın ya live da seni gördükçe oynayasım gelio ama nerdee hani derler ya 10 fırın ekmek yesen olmaz aynen o olay...Heralde sen xbox'la yatıp onunla klakıosun

• merhaba ya ben yeniyimde bu achivement puanınız nedir arkadaşlar . çok kısa olarak açıklayabilirmisiniz. bir yerde oynadıgım oyunların sanırım bazı bölümleri kilitli gibi gözüküyor o puanlarla bölümleri mi açıyoruz ? yardımcı olursanız sewinirim. iyi günler...
  • 700
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuzu49

merhaba ya ben yeniyimde bu achivement puanınız nedir arkadaşlar . çok kısa olarak açıklayabilirmisiniz. bir yerde oynadıgım oyunların sanırım bazı bölümleri kilitli gibi gözüküyor o puanlarla bölümleri mi açıyoruz ? yardımcı olursanız sewinirim. iyi günler...

Sadece oyun içierisinde bir şey başardığında seni ödüllendirmek amaçlı fakat sadece İNTERNET üzerinde başkaları ne kadar başarılı olduğunu görsün diye düşünülmüş bir olgu, başka bir mantığı yok.Yani bölüm felan açmakla ilgisi yok.
    NOT:Her oyun toplam 1000 puan içerir ve bunu ortalama 40 parçaya bölüp(40 tane yapılması gerekn şey) o şekilde oyuncuya verir.Yani bir oyunu bitirince o 1000 puanı toptan alamıyoruz.Umarım yeterince açık olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 14 Ocak 2008; 17:53:16 >

• avatar oyununu oynayan war mı ??

toplamda 5 achivement slotu war yau :))) çok güldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: zuzu49

merhaba ya ben yeniyimde bu achivement puanınız nedir arkadaşlar . çok kısa olarak açıklayabilirmisiniz. bir yerde oynadıgım oyunların sanırım bazı bölümleri kilitli gibi gözüküyor o puanlarla bölümleri mi açıyoruz ? yardımcı olursanız sewinirim. iyi günler...

Sadece oyun içierisinde bir şey başardığında seni ödüllendirmek amaçlı fakat sadece İNTERNET üzerinde başkaları ne kadar başarılı olduğunu görsün diye düşünülmüş bir olgu, başka bir mantığı yok.Yani bölüm felan açmakla ilgisi yok.
    NOT:Her oyun toplam 1000 puan içerir ve bunu ortalama 40 parçaya bölüp(40 tane yapılması gerekn şey) o şekilde oyuncuya verir.Yani bir oyunu bitirince o 1000 puanı toptan alamıyoruz.Umarım yeterince açık olmuşumdur

çok teşekkürler dostum yeterince açık olmuş :) teşekkürler...

• yalnız her oyunda 1000 olmuyor bir oyunda 900 gördüm adını hatırlamıyorum gears of war da 1250 gördüm.ayrıca live arcade oyunlarıda achivement puanı veriyor
  • CONDEMNED 890 puan, ve OBLİVİON+GOW 1250 puan fakat sonradan eklendi 250'ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo
    hoca sen aşmışsın ya live da seni gördükçe oynayasım gelio ama nerdee hani derler ya 10 fırın ekmek yesen olmaz aynen o olay...Heralde sen xbox'la yatıp onunla klakıosun

yok be abi alakası yok :)))) Sadece oyunları oynarken achievement'lara dikkat edip ona göre oynuyorum biraz o kadar :)

Bu arada şu avatar denen oyunun achievement'larının kolay olduğunu söylemişlerdi de o kadar olamaz demiştim, ne zamandan beri oynayacaktım merak ediyordum oyunu, resmen 30 saniyede 1000 puanı alınca oyunu oynama hevesim bile kalmadı yani...
  • enson 5900 küsürattı
  • Iki oyununm var Bioshock ve Assasin's Creed 1300 civari puanim var. Gerci Assasin's Creed'de hepsini acarim diyodum ama
    sattim oyunu. Bioshock'u da saticam.

Yeni oyunlar yeni achievementslar lazim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.