Öncelikle herkese merhaba. Casper nirvana cn.hbi2410d laptop kullanıyorum. Memnunum fakat satıp daha üst seviye bir laptop almak istiyorum. Acaba ne kadar eder? Bu arada yeri burası mı bilemedim.Hatalıysam affola.
2012 şubatında almıştım.10 ay garantisi var.Çizik vb hiçbir şey yok. Tekrar soyluyorum yeri burası mı bilemedim özür diliyorum. Şimdiden teşekkürler
Cihazın eski nesil ve orta segment gt540m barındırıyor. Yeni nesil işlemci ve gt630-5m gibi kart barındıran ürünler, 950-1200 tl civarında satılıyor. Garanti olması da ayrı biraz avantaj dersek, 750-800 tl civarı ederi var denilebilir. Tabii marka , kalite, soğutma vs. gibi özellikler de fiyatı etkiliyor. Kendiniz de sahibinden ve forumun 2. el bölümünden fiyat araştırması yapıp, ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Cihazın eski nesil ve orta segment gt540m barındırıyor. Yeni nesil işlemci ve gt630-5m gibi kart barındıran ürünler, 950-1200 tl civarında satılıyor. Garanti olması da ayrı biraz avantaj dersek, 750-800 tl civarı ederi var denilebilir. Tabii marka , kalite, soğutma vs. gibi özellikler de fiyatı etkiliyor. Kendiniz de sahibinden ve forumun 2. el bölümünden fiyat araştırması yapıp, ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim değerli cevabınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme