Şimdi Ara

Ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Casper nirvana cn.hbi2410d laptop kullanıyorum. Memnunum fakat satıp daha üst seviye bir laptop almak istiyorum. Acaba ne kadar eder? Bu arada yeri burası mı bilemedim.Hatalıysam affola.

8 gb ram 1333 mhz
    intel i5 2310m 2.40 ghz
    2 gb nvidia geforce gt 540m
    640 gb hdd

2012 şubatında almıştım.10 ay garantisi var.Çizik vb hiçbir şey yok. Tekrar soyluyorum yeri burası mı bilemedim özür diliyorum. Şimdiden teşekkürler

• Cihazın eski nesil ve orta segment gt540m barındırıyor. Yeni nesil işlemci ve gt630-5m gibi kart barındıran ürünler, 950-1200 tl civarında satılıyor. Garanti olması da ayrı biraz avantaj dersek, 750-800 tl civarı ederi var denilebilir. Tabii marka , kalite, soğutma vs. gibi özellikler de fiyatı etkiliyor. Kendiniz de sahibinden ve forumun 2. el bölümünden fiyat araştırması yapıp, ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Cihazın eski nesil ve orta segment gt540m barındırıyor. Yeni nesil işlemci ve gt630-5m gibi kart barındıran ürünler, 950-1200 tl civarında satılıyor. Garanti olması da ayrı biraz avantaj dersek, 750-800 tl civarı ederi var denilebilir. Tabii marka , kalite, soğutma vs. gibi özellikler de fiyatı etkiliyor. Kendiniz de sahibinden ve forumun 2. el bölümünden fiyat araştırması yapıp, ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim değerli cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.