Şimdi Ara

ne kadar garip insanlar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lickshoot

quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

arkadaşı değilim. profiline kendi profil fotosunu koyanlar genelde oyunu oynamak yerinde topluluk sunucularında kızlarla laubauli laubali konuşan, başka bir şahıs kızın birine küfür, hakaret ya da soru sorduğunda sanki kıza değil de kendine sorulmuş, küfür edilmiş, hakaret edilmişcesine cevap veren yaşı ne kadar büyük olursa olsun içindeki çocuğu öldürmemiş. 45 iq luk insanlar oluyor.
    tabi istisnalar var mıdır ? vardır. her genelleme yanlıştır mantığından yanayım bende.
    fakat %80,85 lik kısım böyledir diyebilirim.
    ki verdiğin cevaba göre "t9r" sende bu yukarıda söylediğim insanlardan birisindir.

Bu forumda senin 20iq ustunde oldugunu dusunen kişi yok. Boş konular ve bos yorumlar insanısın, forumu duzenli takip eden biri cok rahatlıkla seni tanır, sanane adamın profiline kendi fotosunu koymasindan

şu hayatta gördüğüm en ezik psikolojisine sahip olan insan sensin. ayrıca blocklamıştım seni mobilden bakınca gördüm yazını. o kadar boşsun yani blockladıklarımı sadece bir yazıdan değil komple davranışına göre blockluyorum. düşün yani gözümde ne denli bir değerin oldugunu. ayrıca hatırladığım kadarıyla flick shot attım nasıl diye bir video paylaşmıştın. ki ben seni orada övmek ve videon güzel olmuş babında bir yazı bırakmıştım. tabi iqn düşük oldugu için pek idrak edemedin ondan sonra her açtıgım konuya, yazdığım yazıya " hayatımda gördüğüm en boş konu, en boş yazı " tarzı yazılar yazdın.
    senin profiline baktığım zaman öyle pek ama pek anlamlı konularda bulunduğunu, türkiye de bilim adına bir ilerleme sağlayacak bir tezin veya düşüncen olduğunu da göremiyorum. sen a konusunu açmışsan ben b konusunu açmışım. çok merak ettim bana gösterir misin açtıgım bir tane boş konuyu ? hayır yani sen onu dedikten sonra bir de seni ciddi ciddi aklı erişkin biri sanıp yazdıklarımı falan kontrol etmiştim. açtıgım konulara yazdığım yorumlara baktım acaba hangi yorumum hakkında konuşuyor diye. sana son şans verip insan yerine koyuyorum. beğenmediğin , boş dediğin konu hangisi ve sebebi ne. gösterebilir misin ?

Ekleme : bu forumda senin iq nun 20 nin üzerinde olduğunu düşünen yok demişsin. ona da şöyle cevap vereyim. ben bu forumu muhabbet veya ortam yapmak için kullanmıyorum. açtıgım konular, girdiğim yazılar yardım etmek veya bilgilendirmek amaçlı. aksi tabi ki oluyor mesela bu konudaki gibi. pek sık kullanan birisi de değilim. beni tanıyanlar nasıl tanımış acaba çok merak ettim. mesela ekran kartı soran adama " şunu alsan daha iyi olur " dediğim için mi iqmu 20 nin altında ilan etmiş. ya da bu psu bu ekran kartını besler mi dediğim için mi " cahil bu sorduğu soruya bak kesin 20 den düşük iq su vardır " mı diye düşünmüş benim hakkımda ? git gözünü seveyim sana o attığım yorumu tekrar oku. pek içerlenmişsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 19 Nisan 2017; 14:11:54 >

• Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    Attığın yorum veya konu içerisindeki yorumlar inan aklımda değil, seninde attığını hatırlamıyorum. Bu forumda bilgilendirmek için konuşuyorum demişsinde bu olayda ne bilgilendirmesi var? Adamın profil fotosuyla dalga geç konuşma şekliyle dalga geç veya ne bileyim oynayışıyla dalga geçte adam "kendi" resmini steam profil fotoğrafı yaptı diye bu yazdıkların nedir? Dünya kadar boş konun var şu forumda bende açtığın boş konularla ilgili yorum yapmıştım yaklaşık bi 10kişide artılamıştı mesajı, sen içerleyip engellemişsin belliki ben her yoruma açığım sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Attığın yorum veya konu içerisindeki yorumlar inan aklımda değil, seninde attığını hatırlamıyorum. Bu forumda bilgilendirmek için konuşuyorum demişsinde bu olayda ne bilgilendirmesi var? Adamın profil fotosuyla dalga geç konuşma şekliyle dalga geç veya ne bileyim oynayışıyla dalga geçte adam "kendi" resmini steam profil fotoğrafı yaptı diye bu yazdıkların nedir? Dünya kadar boş konun var şu forumda bende açtığın boş konularla ilgili yorum yapmıştım yaklaşık bi 10kişide artılamıştı mesajı, sen içerleyip engellemişsin belliki ben her yoruma açığım sorun yok

dostum sürü psikolojisi nedir bilir misin :D o artılayanları görebilsen keşke ve ilk artıyı kim verdi görebilseydin. :D ayrıca yazdıklarımı neden okumuyorsun ? yazdım zaten oraya bu gibi konulara pek yazmam. üye olduktan itibaren yazdıysam da konu dışı bu tarz yazılar maksimum 2-3 keredir. konuyu da şikayet ettim zaten alakasız alt forum diye. ayrıca tartışıp burada birbirimizi kırmamıza gerek yok. bak çok içerlemişsin ki bir de ayak yapıyorsun yok yazdığını hatırlamıyorum falan... ama sana çok boş konu açıyorsun diye yazdığım zaman 10 artı gelmiş demişsin bak bunu unutmamışsın :D ben burada yazısını beğenmediğim kişilere block atıyorum. bu forumu yapan yazılımcı arkadaşlar çok iyi bir şey yapmış. mesela sen benim yazımı beğenmiyor musun ? açtıgım konular sana göre çöp mü ? blockla geç. ben seni ilk başlarda adam yerine koyup blocklamamıştım da sonradan attım kaale bile almadım :D göster diyorum bana açtıgım saçma bir konuyu ki haklısın diyip özür dileyeyim. hatta imkanı varsa silerim bile gerçekten boş olduguna bende kanaat getirirsem. sonuçta dünya benim eksenimde dönüyor ben ne dersem odur demiyorum. uzatmadan tekrar diyorum. birbirimizi kırmayalım. hadi içerleme şimdi git tekrar oku benim sana o flick shot hakkında yazdığım yazıyı. nereyi anlamadın sor açıklayayım. gerçi benim anlatışım da bozuk biraz pek sağlıklı cümle kuramıyorum. kurabilseydim zaten bu konu hiç uzamazdı,içerlememiş olurdun :D

• Bana da böyle bir şey yazdı şimdi hehe. ne kadar garip insanlar var
  • böyle insanlar çok fazla var. yetersizlikten sataşıp bu şekilde prim yaptıklarını sanıyorlar aslında gerçek hayatta hiçbirşeyler. benimde yakın zamanda başıma geldi
  • bu kadar boş konuşan bir insana cevap vermeye bile gerek yok 7 gün uzaklaştırılmış zaten. yaptığı genellemeleri çıkarımları yorumları hepsini okurken kendim utanıyorum bir insan nasıl bu kadar az zekaya sahip olabilir diye. mantıksızlık seviyesini arşa çıkardı arkadaş. normalde en saçma mesaja bile açıklama yaparak cevap vermeye çalışan bir insanım fakat bu arkadaşın seviyesi çok ayrı yani utancımdan cevap veremiyorum umarım yaşı küçüktür de büyüyünce düzelir biraz.

arkadaş ban yedikten sonra bana sarmış sanırsam steam profilime küfürler doluşmuş baya o mudur arkaşımıdır bilemiyorum. benle oyuna girmediği halde hile felan yazmalar sadece küfür içerikli cümleler. cevaplarını verincede benim yorumumu silmeler. ilginç gerçekten :D cevabı kaldıramıyosan yorum yapmıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 19 Nisan 2017; 20:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.