Şimdi Ara

NE KADAR HIZLI KOŞUYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

NE KADAR HIZLI KOŞUYORSUNUZ?

(En Son Oy Tarihi: 9.10.2019)
Giriş
  • Koştuğunuzda ne kadar hızlı koşuyorsunuz?Ben genelde normalin altındaki hızda koşabiliyorum ama fazla enerjim olunca süper hızlı koşabiliyorum.Normalde öyle koşarsam 2-3 dk. kadar nefes nefese kalıyorum.Sizde durum nasıl?

• 2-3 km koşuyorum, 2 günde kendime zor geliyorum
  • çok hızlı koşarım ben...
  • Ben eskiden çocukken cidden ama cidden çok hızlı kosardım yasıtlarımı tut benden 3-4 buyukleri bile geçerdim şimdi ise yasıtlarımı geçiyorum ama buyuklerde zorlanıyorum ....
  • acaip koşarım tazı gibiyimdir.
  • ii koşarım hele ki mahallede ki sapık köpek takılırsa pşime tur bile bindirebiliyorum...ayrıca engelli koşuda üzerime tanımam....o köpek arkamdayken değmeden duvarlardan atlıyorum felan yani....(ama bu çok kötüydü duvardan atladım sonra baktım kapı açıkmış zaten)
  • Bi tek ben yava$ ko$uyorum demi$im
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

ii koşarım hele ki mahallede ki sapık köpek takılırsa pşime tur bile bindirebiliyorum...ayrıca engelli koşuda üzerime tanımam....o köpek arkamdayken değmeden duvarlardan atlıyorum felan yani....(ama bu çok kötüydü duvardan atladım sonra baktım kapı açıkmış zaten)

köpeğemi tur bindiriyorsun

• İki dizimden de öz çapraz bağ ameliyatı oldum, değil koşmak, şu sıralar adam gibi yürüyebildiğime bile şükretmem lazım:)
  • ben koşamam ama çok güzel coşarım
  • tuşlara basma hızıma bağlı
  • Her akşam düzenli koşu yaparım. Sabit hızla 7-8 kilometre koşup bırakıyorum. Süper oluyo son yarım tur da depar basıyorum...
  • hızlı yürürem
    1000 m 7 dk
    baktım tren kactı kacıcak (işe trenle giderim)
    kosarım 4.5 dk
    "500m dik yokuş aşağı doğru"

sonra yarımsaatte kendime gelemem
    saftım kayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 15 Temmuz 2005, 14:46:10 >
  • sabit hızla 5 km koşabiliyorum ortalama bi hızla deparım da fena değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.