Şimdi Ara

Ne Olacak Bu beramusun hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gm charla alakalı konuşmayı o adamla yapmadın başka birisiyle yaptım onda +10 cs vardı ve bütün clanını full item yapmıştı.buda başka bir ss resimler alıntı ve eskidir eskiden böyle bişey varsa şimdide vardır diye düşünüyorum ben 3 -4 ay öncesi falan

http://img111.imageshack.us/img111/5172/124124423jx5.jpg
  • Istanbul clanından beklerim ben falla oyle bi adam +8 raptoru cıkarıp bi impact +8 bi eline +8 toto alıyosa wardır bi haltlar elbett...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

http://img99.imageshack.us/img99/3980/honda4dflw2.jpg legal bir gm bunu yaparmı ?

böyle bişey olabilirmi,gm burda terbiyesizlik yapmış!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

Gerçi bu resim Beramusla ilgili değil ama konu ile alakalı sayılır iyi seyirler.
     Ne Olacak Bu beramusun hali

Vede asıl bombayı akşama patlatacam bakalım o itemi görünce milletin neresi uçuklayacak vede Bu oyunun ne üzerine dayalı olduğunu öğrenirler artık bebeler

bu kadarda ps olmaz ki ne bu çocukmu kandırıyorsun şuna bak str 255 hp 255 dex 217 ne bu şimdi alla alla

Sazan 1 İyi bak bakalım PS mi değil mi bay çok bilmiş bebe Hatta istersen git FBI yada CIA e felan incelettir bea çok emin olmak istersen onlar sana söylerler belki PS olup olmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 15 Ağustos 2006; 17:47:20 >

• bu ıstanbul ve ayasofya clanının elemanları hepsı saglam ınen ck zor ınıyo gunahları boyunlarına
    rob bu arada cok ıyı lvl kasmıssın ne cabuk 71 oldun enterasan bı durum
  • beramus çok fena durumda kendi gözümle +2 glass belt +10 cs gördüm database hack dedi gösteren kişi nasıl yaptıklarını bilemiorum ama bence dupeleyip yapıolar. dupeyi legale çeviriolar ve silinmio
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.