Şimdi Ara

ne olacak bu mağazanın hali :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu rehber kasıyor yeaa diyenler mağaralarından biraz çıkıp telefon kullansın. O dediğiniz Galaxy Ace zamanında kalmıştı.

Oyle deme lg g3 de resmen kasim kasilan bir telefon. W10 cihazlar cikana kadar kullanayim dedim tamamen rezalet bir cihaz. Korkuyorum android cihaz almaya

Arkadaşım sende kafayı takmışsın G3 e , g3 ten başka android telefonmu yok. Al sony z2-z3 hayatını yaşa , g3 sorunlu bir model onu kıyas dahi kabul etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu rehber kasıyor yeaa diyenler mağaralarından biraz çıkıp telefon kullansın. O dediğiniz Galaxy Ace zamanında kalmıştı.

Oyle deme lg g3 de resmen kasim kasilan bir telefon. W10 cihazlar cikana kadar kullanayim dedim tamamen rezalet bir cihaz. Korkuyorum android cihaz almaya

Arkadaşım sende kafayı takmışsın G3 e , g3 ten başka android telefonmu yok. Al sony z2-z3 hayatını yaşa , g3 sorunlu bir model onu kıyas dahi kabul etmeyin.

G3 için çok sık şikayetler ve G4 ile artık bunlar yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam gelmiş diyor ki 5.1 ile donma kalktı diyor.
    Bu zamana kadar demek ki android verimsizmiş ki donuyormuş ve ve bu donma 5.1 de kalkmış.
    Peki kardeşim ben kasmasın diye illa 2000 3000 lira mı ödeyeceğim bu nasıl mantık???
    Ha ben lumia kral demiyorum ama biraz mantıklı konuşmak lazım.
    Keşke w10 adam akıllı olsada bizde kullansak istiyoruz kabul ama şu anki haliyle de yerden yere vurmaya gerek yok.
    Yeri gelince eleştiririm wp yi itin dötüne sokarım ama yeri gelince de överim kardeşim.

İyi donmasın diye gidip 3000 lira verip telefon alayım öylemi ne kadar salakça olur değil mi ???

Demezler mi adama kardeşim sen enayi misin diye ????

Kimi demiş ki wp = android 2 diye,
    Yuh be kardeşim bul bir tane de kolaysa mesaj yaz telefonda kolaysa.
    Yazamazsın çünkü donmaktan birşey yapamaz ki o cihaz.

Microsoft çok yavaştan alıyor bu işi ah hızlı yapsa şu güncellemeleri ah.

İndirdiğin uygulamanın izinlerine bak sonra gel konuş güzel kardeşim.

Alakasız bir uygulama rehbere erişim istiyor hayırdır????????

Markette uygulama android e göre eksik epey kabul ediyorum ama benim işimi görüyor başkasınınkini görmüyor olabilir saygı duyarım.

ne olacak bu mağazanın hali :(

Şu görüntü hoşuma gidiyor benim arkadaş ister fayans de ister okey de ister boyama de ama saygı duymasını da bil.

Not : Kullanmadan sallayan arkadaşlara da söyleyim bu ekran sabit durmuyornodun gibi,Klasördeki uygulamalar hareket ediyor kendi kendine bu da hoş bir görüntü oluşturuyor.

Gönül kırdıysam affola,
    İyi günler iyi bayramlar herkese .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 23 Eylül 2015; 15:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Binbir umutla abdroidden kurtulurum diye geçmiştim okadar Nokia sevdama rağmen Windows soğuttu kaç senedir gelişiyor bi adam edemediler symbian ios andorid winos kullandım 15senedir akıllı kullanıyorum en çok sevdiğim symbian bunların içinde en kotusude Windows.

• sat kurtul, mis gibi android telefonlar var, wpnin düzeleceği falan da yok
  • Nokia olsaydı daha iyi olurdu en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Nokia olsaydı daha iyi olurdu en azından.

zaten bir sonraki telefonum nokia olacak gene döner finliler 1 yıla kalmadan windows şansını yitirdi
  • olmayan uygulamalardan değil de,
    wp de olan uygulamalarda olmayan özelliklerden yazabilir misiniz
    uygulama bazında iphone ile wp karşılaştırmak istiyorum

facebook, twitter vs
    resmi uygulama harici client uygulamalarda olur

facebook ios uygulamasında şu var
    android uygulaması şöyle
    wp böyle

gibi
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    Illa 3000 tl vermeye gerek yok stabil bir android icin. 900-1000 tlye muhtesem telefonlar var ornegin huawei g7 kasa kalitesi performans vs. Olsun tam bi f/pdir ve hicbir wp bununla yarisamaz benim gorusum bu.

Not: Az once arkadasimn telefonuna muxiklerimi atacaktim hepsini secip bluetoothla atamadigim icin wpye inceden bi gomdum. Bu yasadigim en taze sorun oldugu icin anlattim :)daha saymakla bitmez sadece magaza konusu basit kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wagenhaus

olmayan uygulamalardan değil de,
    wp de olan uygulamalarda olmayan özelliklerden yazabilir misiniz
    uygulama bazında iphone ile wp karşılaştırmak istiyorum

facebook, twitter vs
    resmi uygulama harici client uygulamalarda olur

facebook ios uygulamasında şu var
    android uygulaması şöyle
    wp böyle

gibi

Wpde face uygulamasi diye bisey yok ! Uygulamacik var zaman tunelinde arkadaslarini arkadaslarinin begendigi sacma fotolari gosteren :) yil 2015 ve hala m.face kullaniyoruz arkadas. Twitterda takipci isteklerini goruntuleyemiyoruz, foto yakinlastirdigmizda alttaki aciklama.kismi gitmiyr ve fotonun alt kismini goremiyoruz vs. Vs.
    Ehatsapta bildirim sorunu var bildirimler birikiyor, sohbet kismi acikken dit diye whatsappin kendi bildirimi gelmiyor.

Mobildeym aklima geldkce yazicam

quote:

İndirdiğin uygulamanın izinlerine bak sonra gel konuş güzel kardeşim.

Alakasız bir uygulama rehbere erişim istiyor hayırdır????????

Wp ile androidde ortak olan bir uygulama bulup izinleri karsilastiralim. Var misiniz? Ikisindende biliyorum ayni izinleri istiyor. Aradaki fark android gozune soka soka bu izinleri alacagim diyor, wp de ise minnacik yaziyla sunlari kullaniyorum diyor. Dikkatli bakmazsaniz wpde izin istenmedigini bile dusunebilirsiniz.

• istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Androidi 1.5 den beri kullaniyorum. Bana android anlatma. Her cihaz guncelleme aldikca rezillesiyor. Htc iyi oda guncelleme almiyor

duvar kağıdı çok güzel nereden buldunuz ?? link verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Nokia olsaydı daha iyi olurdu en azından.

zaten bir sonraki telefonum nokia olacak gene döner finliler 1 yıla kalmadan windows şansını yitirdi

2017 yılı konuşuluyor o zamana kadar beklenir mi bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

duvar kağıdı çok güzel nereden buldunuz ?? link verebilir misiniz ?

Buyrun hocam,

ne olacak bu mağazanın hali :(

• quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Illa 3000 tl vermeye gerek yok stabil bir android icin. 900-1000 tlye muhtesem telefonlar var ornegin huawei g7 kasa kalitesi performans vs. Olsun tam bi f/pdir ve hicbir wp bununla yarisamaz benim gorusum bu.

Not: Az once arkadasimn telefonuna muxiklerimi atacaktim hepsini secip bluetoothla atamadigim icin wpye inceden bi gomdum. Bu yasadigim en taze sorun oldugu icin anlattim :)daha saymakla bitmez sadece magaza konusu basit kaliyor.

Kendin diyorsun bak 1000 tl diye,
    Adamlar 525 kullanıyor 400 liraya herkes sizin gibi en az 1000 tl telefona veremiyor maalesef

• klasik wp kötüleme google yağlama konusuna hoşgeldiniz,
    toplu blok attım hayrını görün
  • Gorursek o yılları sıkıntı yok beklenir 😃 symbianlı çıkarırsa telefonu bide tadından yenmez

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    android kasmıyor... kasan sadece SAMSUNG ara yüzü... iftira atma bende 256mb ramli android 2.3.6 versiyonlu tablette kasma 0'dı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

android uygulamalarını çalıştırabiliyorsunuz 1 aydır bas bas bağırıyoruz hala cahil androidçi kesim kafasına sokamıyor bunu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.