Şimdi Ara

Ne olacak bu rogue hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

Orijinalden alıntı: Ananassuyu

Bu işini bilen rogue yok efendim mage falan bu klişe lafları bitiremediniz gerçekten. 5.2 de bufflanacak deyin v.s ama tutup da 5.1 de oynayanlara da "işini bilen" ile başlayan cümle kullanmayın.

Normal bir oyuncu kill alamıyorsa, kill alan kişi işi bilendir. Basit bir şey bu.

Bütün normal oyuncular kill alıyorsa ve rogue kill almak için "işini bilen" olmak zorundaysa o sınıfta da bir sorun vardır. Ki zaten görülüyor ki bu buff "boşuna" olmayacak. Hiç bir sınıfın alnında "beni pro olmayan oynamasın" yazmıyor. Tutup da senelerce arena kasan adam , 3 günlük Warrior'u aldı diye "bakın işini bilen adam alıyor" derseniz komik duruma düşersiniz. Ben Cata zamanını da biliyorum , gayet normal oyuncular da kill alıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

quote:

Orijinalden alıntı: hellock

Özetle bu konuşmalardan sonra ben oynayamadığımı anladım.daha çok bakit geçirmem lazım karakterle.peki hangi talent pvpde
    Sub mı
    Assin mi

kesinlikle assassination . Sub rogları rahatça indiriyorum ama assassination geldi mi skill kullanamıyorum...

Bir Caster'a 5 CP ile atılmış Rapture forever
    Adamı kendinden uzak tutsan bile dotları feci derecede canını emiyor adamın
    Ama Assassın diğerinden farkı yok ki belki sana deadly trow atan adam denk gelmiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

Bu işini bilen rogue yok efendim mage falan bu klişe lafları bitiremediniz gerçekten. 5.2 de bufflanacak deyin v.s ama tutup da 5.1 de oynayanlara da "işini bilen" ile başlayan cümle kullanmayın.

Normal bir oyuncu kill alamıyorsa, kill alan kişi işi bilendir. Basit bir şey bu.

Bütün normal oyuncular kill alıyorsa ve rogue kill almak için "işini bilen" olmak zorundaysa o sınıfta da bir sorun vardır. Ki zaten görülüyor ki bu buff "boşuna" olmayacak. Hiç bir sınıfın alnında "beni pro olmayan oynamasın" yazmıyor. Tutup da senelerce arena kasan adam , 3 günlük Warrior'u aldı diye "bakın işini bilen adam alıyor" derseniz komik duruma düşersiniz. Ben Cata zamanını da biliyorum , gayet normal oyuncular da kill alıyordu.

Ben rog hakkında bir şey demedim. Sadece bu oyuncular işini bilendir. Mesela kimsenin bitiremediği bir oyunu bitiren birine adam işini biliyor, pro oyuncu filan deriz o bakımdan. Yoksa rogue'un normalden kötü olduğunu biliyorum bufflanıp dengelenmesi lazım. Ama yine de rouge çok çok iyi iş çıkartan azımsanacak kadar değil. Bunu da belirtmek lazım.

• İşini bilen adam her koşulda classından maksimum faydayı sağlarken; vasatın bir tık üstündeki adam ise sistemin yardım etmesiyle, işi bilen adamın yapabildiklerini yapar hale gelir.

Kaba bir örnekle: zor bir final sınavı sonrası finalden geçen öğrenciler ile bütünlemede final sorularının aynısının sorulması sonucunda sınavı geçen öğrenciler arasındaki yetkinlik farkı olarak açıklanabilir. Bir grup olaya daha hakim ve yetkin iken başarıyı elde etmiş; diğer grup o kişilerin önceden yaptığının kolaylaştırılması sonucu aynı başarıya ulaşmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 12 Şubat 2013; 23:56:25 >
  • Bugün roguenin teki heroic dungeonda benim direk satıcıya sattığım yeşil silahlar ile 40k dps yaptı şaşırdım.
  • Ulan iyi ki sınıfa kötü dedim , insanlar hemen karşıma geçip "sen gerizekalısın" moduna girdi.
    MOP ile beraber hangi class en OP seçip oynayanlara bir şey deniyor ama tutup da kendi oynadığı classa şikayet eden adama söylenmedik söz kalmıyor. Bu oyunu yapanlar da insan sizin gibi , tanrı değiller. Kusurlar hep olacaktır...

Daha öncede tosunpaşa "warrior op 240k hasar yedim" diye konu açtı , adama da aynı benim gibi demedikleri kalmadı "o zaman buff kontrol et o zaman roll at kaç" diye. Ne oldu ilk önce taste nerf yedi 3oldu sonra nerf yedi 1 oldu , avatar nerf yedi ve şimdi de nerf yemeyen skilli kalmadı. stun skilli 20 saniye yedi var mı ötesi ?
    Şimdi de aynısını bana yapıyor. Sorsan Rogue'un iyi olduğuna nasıl karar verdin diye , ya youtube'dan 2 video izleyip adamların rakibe 100k saydırmasını izlemiştir ya da full conquest setli adam haşat etmiştir.

İlk önce Allah aşına şu sizi ezen rogue'lar varsa bir zahmet armory'ye bakın. Sonra kendiniz ile karşılaştırın.
    Her BG'de hayvan gibi set çekip honor farmlayan adamı ezip geçen sonra da reklamını yapan adam olur. Tabi bu adam tek stun ile adam keser , siz de klavye bırakırsınız. Aynı mantıkta raid gear ile gelen adam mavi gearlı adamı dps de 5'e katlıyamazdı.

Ek olarak hepiniz birer Arena Master olduğunuz için sizi pert eden sınıflar hep imba olur hep OP olur. Ben deyince de işini bilmeyen vasatın üzeri olurum.
    5.2 de gelecek olan buff ise ilk 3 rating sayfasının komple rogue olma projesidir ne de olsa....

• Sana katılıyorum.bütün konuşmalarında olayı özetlemişsin kardeşim.5.2 yüzümüzü güldürür inşallah.zaten armoru zayıf yakın dövüş yapan bir karakterin dotlarıyla değil vuruşlarıyla adam alması lazım.her talentiyle dps olan bu karakter ya hemen alır ya da hemen ölür.eskiden rogue yaklaşımı böyleydi ama şimdi her classa warlockvari yaklaşım var dotla ölmesi için bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su oyunda pve ile pvp olayını bi ayırsalar cok güzel olucakta bi yapmadılar, raide girince aktif olan skiller filan koymaları lazım yoksa mümkün diil denge tutturamazlar, mesela hunter pvp de iyi ama pve de cok geri dps de.
  • feraller rog dan cok cok daha iyi su an
  • quote:

Ulan iyi ki sınıfa kötü dedim , insanlar hemen karşıma geçip "sen gerizekalısın" moduna girdi.
    MOP ile beraber hangi class en OP seçip oynayanlara bir şey deniyor ama tutup da kendi oynadığı classa şikayet eden adama söylenmedik söz kalmıyor. Bu oyunu yapanlar da insan sizin gibi , tanrı değiller. Kusurlar hep olacaktır...

Daha öncede tosunpaşa "warrior op 240k hasar yedim" diye konu açtı , adama da aynı benim gibi demedikleri kalmadı "o zaman buff kontrol et o zaman roll at kaç" diye. Ne oldu ilk önce taste nerf yedi 3oldu sonra nerf yedi 1 oldu , avatar nerf yedi ve şimdi de nerf yemeyen skilli kalmadı. stun skilli 20 saniye yedi var mı ötesi ?
    Şimdi de aynısını bana yapıyor. Sorsan Rogue'un iyi olduğuna nasıl karar verdin diye , ya youtube'dan 2 video izleyip adamların rakibe 100k saydırmasını izlemiştir ya da full conquest setli adam haşat etmiştir.

İlk önce Allah aşına şu sizi ezen rogue'lar varsa bir zahmet armory'ye bakın. Sonra kendiniz ile karşılaştırın.
    Her BG'de hayvan gibi set çekip honor farmlayan adamı ezip geçen sonra da reklamını yapan adam olur. Tabi bu adam tek stun ile adam keser , siz de klavye bırakırsınız. Aynı mantıkta raid gear ile gelen adam mavi gearlı adamı dps de 5'e katlıyamazdı.

Ek olarak hepiniz birer Arena Master olduğunuz için sizi pert eden sınıflar hep imba olur hep OP olur. Ben deyince de işini bilmeyen vasatın üzeri olurum.
    5.2 de gelecek olan buff ise ilk 3 rating sayfasının komple rogue olma projesidir ne de olsa....

Hocam geri zekalısın muhabbeti yapmıyoruz sadece gördügümüzü yazıyoruz.. ben DK ile rbg girdim..silvershard mineda üstteki cartı solo ilerletmeye çalışıyordum.. cartı ilerletirken tek stunda üstüste 100k 20k 50k lar geldi ve trinketim cdde oldugu için ve runic focus olmadıgından icebound bile açamadan anında yere serildim.. toplam 3-4 sn.. neredeyse globalledi herif.. ben plate class oldugum için birde gözümün önüne clothları getirip iyi oynayan rogueların çoşkuna baglayacagını söylüyorum.. sonucta buff kararı belli 2 hafta sonra görürüz durumu .. ve iddia ediyorum en fazla 1 ay sonra nerf çığlıkları yükselecek cloth classların roguetan tek kaçma şansı cloaku cdye sokup slowlayıp fearlayıp uzak tutmak. adama tutupta cooldownsuz blink koyarsan bu kadar hayvani slowlayan kilitleyen bir classın birde her skille rakibe yapışmasını saglarsan, OP olacaklarını görmek çokta zor değil..

son olarak resto druid konusunda sonuna kadar katılıyorum.. şimdi nerflenemeye başlasalar 2 sene nerflesinler bitmez en basitinden symbiosisi koyan zihniyetini kafasına ....... (siz anladınız) adamlar zaten oyundaki en mobil en rahat kacabilen class, birde deterrance, iceblock, fear atma nedir yaw.. mana deseniz bitmez, cc deseniz bitmez.. olurda şeytanın ayagı cukura girer ayda yılda bir kesmeye yaklaşırsanız, birde bu lanet skiller çıkıyor karşınıza.. cyclone nerfi çok isabetli olmustu .. tüm speclerde cdli olması ve sheep gibi cclerle diminish paylasması cok mantıklıydı.. ama geri aldılar.. umarım bir gün blizzarddaki öküz designerlar bir karakter kasıp druid mage karsısına geçerde maymun nasıl olunur görürler..

• Druid konusunda çok haklısınız, 345 ilvl bi feral druid ile neler yaptığıma inanamadım gerçekten, nature's swiftness + healing touch, 5 cp sayesinde instant healing touch, hp azalırsa bear form + barkskin + survival instincts, might of ursoc zaten symbiosis ile paladin bubble alıyorum bir de o var. Nature's Vigil ile daha çok heal atıp daha çok vuruyorum vs vs..
  • Rogue oynamayan insanın buradan rogue hakkında yorum yapması doğru olmaz. 5.1 de bariz etkisiz hale geldi rogue. Eskiden çeşitli skiller ile aldığım klasslar şimdi yine farklı skiller denememe rağmen alamıyorsan bi sıkıntı var demekki. Ya benim oyunculuğum kafama birşeyy geldi değişti yada zamanında aldığım adama gökten vahiy geldi. Şu anda her klasa göre ezik durumda. (Aynı gear durumunda konuşuyorum.)
  • Üstte yazılanları okusanız zaten yeterli olucaktı, cataclysm zamanında evet rogue lar imbaydı, muhteşemdi. Şu anda o rahatlık olmadığı için size çok kötüymüş gibi geliyor diyorum
  • Öncelikle rog oyuncusu değilim.Uzun uzun yorum yapıcaktım lakin Cyclone battlegroup'unda İlk 124'de yalnızca 3 rog olması.Ve bu roglarının en iyisinin 2361 ratinginde olması.Rogue gibi uç seviyelerde yetenek gerektiren bir karakterin nasıl kendisine göre oynaması daha kolay olan karakterlere rezil edildiğinin kanıtıdır.En iyi rogun 34. sırada oluşu kaliteli rog arkadaşlara yapılan haksızlıktır.
  • Size bi süre Ret paladin oynamayı öneririm,sövmekten bi hal olursunuz.Sustain yok,utility yok,heal az,cc az,DS de zaten dispel.Yani Ret paladin gören halime şükür diyo,bence bu kadar karamsar olmayın.2vs2 bilmem ama 3vs3 te iyi işler yapıyor Rogue.Özellikle Spriest ya da Shaman olan comp. larda. Ama 5.2 de inşallah adamakıllı bi yerine oturtulur herşey.
  • quote:

Ulan iyi ki sınıfa kötü dedim , insanlar hemen karşıma geçip "sen gerizekalısın" moduna girdi.

konuyu bastan sona okudum bu arkada bence cok hakli classi oynamiyip yorum yapan insanlar cok malesef. Youtube da video izleyip veya oyundaki en imba adamlardan yuksek damageler yigip konu altina bak bana bukadar vurdu diye yaziyorlar halbuki arkadas burada classin durumundan bahsetmis nekadar kotuye gittiginden ben 1.5 sene kadar rogue oynadim cata doneminde rogue ozamanlar cidden cok zevkliydi hatirladigim kadari ile disc pri ve resto druidler gene olmuyordu ancak feral druidler warriorlar eriyordu resmen. MOP ciktiginda bi goz attim tekrar ancak okadar nerf gelmiski durum hakikatten cok kotu istatisliklere bakiyorum rogue yerlerde mslf aktif olarak wow oynamiyorum ama takip ettigim kadari ile bildigim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: husobaba1903

Size bi süre Ret paladin oynamayı öneririm,sövmekten bi hal olursunuz.Sustain yok,utility yok,heal az,cc az,DS de zaten dispel.Yani Ret paladin gören halime şükür diyo,bence bu kadar karamsar olmayın.2vs2 bilmem ama 3vs3 te iyi işler yapıyor Rogue.Özellikle Spriest ya da Shaman olan comp. larda. Ama 5.2 de inşallah adamakıllı bi yerine oturtulur herşey.

Retri hakkında yazdığın gerçek miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

quote:

Orijinalden alıntı: husobaba1903

Size bi süre Ret paladin oynamayı öneririm,sövmekten bi hal olursunuz.Sustain yok,utility yok,heal az,cc az,DS de zaten dispel.Yani Ret paladin gören halime şükür diyo,bence bu kadar karamsar olmayın.2vs2 bilmem ama 3vs3 te iyi işler yapıyor Rogue.Özellikle Spriest ya da Shaman olan comp. larda. Ama 5.2 de inşallah adamakıllı bi yerine oturtulur herşey.

Retri hakkında yazdığın gerçek miydi?

Yazdığına göre bi cevap vermek isterdim ama versem tartışırız gibi görünüyor.O yüzden hiç gerek yok,benim fikrim o ,seninki farklıysa da bilemem.
  • Amacım tartışmak değil yanlış anlamışsın, trollüyorsun falan sandım. Gördüğüm kadarıyla retrilerin durumu dediğin gibi değil
  • Pardon o zaman,ben de yanlış anlamışım :) Biraz abartmış olabilirim ama durum öyle .Prot pve,Holy pvp-pve iş görüyo ama Retri çok kötü durumda gerçekten.Şu an raidlerde oynanabilir olması t14 ün 4p bonusu sayesinde.Ama sustain yine de yok,150k dpsle başladığımız bossa 50k la bitiriyoruz :( Şöyle diyeyim,Ret pala ya da Shaman olun bide,Ret'i anlattım da ,Shamanlar Resto değilse:

Diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirgoth -- 22 Şubat 2013; 19:05:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.