Arkadaşlar koskoca fen lisesinin yurduna deyim yerindeyse köpek bağlasan durmaz. Duvarlar dökülmüş yataklar desen yatak olduğu anlaşılmıyor. Banyolarda lavabolarda da pek bir fark yok.
Peki öğrencilerden ve devletten alınan paralar nereye gidiyor ? Devletin her yıl verdiği yataklar nerede ? Öğrencilere yazık değil mi ?
Bu soruların cevabını verebilecek varsa dinlemeye hazırım
devletin her yıl verdiği yataklarmı? haha güldürme beni amcaoğlu. Türkiyede pek çok okulun yurdu bu şekilde ne yazıkki.
Tabi her yıl bağış,okula kayıt ücreti,okula aidat,kömür parası vs vs nereye gidiyor bunuda tam oalrak bilmiyoruz ancak pek az okul yıl sonu veya dönem sonunda bu paraların listesini verebiliyor.
Sorma ya arkadaşım insan utanır indirsinler cebe devran döner.
Yurdun avantajı arkadaşlarınla berabersin dersler için dostluklar için iyi oluyor her şeye rağmen öneriyorum. Ama yinede bu hale gelen getirilen insanlara
Bende fen lisesinde okuyorum Bizim yurt da aynen böyle
Hadi binan eski maddi durumun yokta insan biraz hijyenik olur. Yemeklerden söylemesi ayıptır kıl çıkıyor arada bir böcek çıkıyor bu kadarıda olmaz artık yıl içinde siz bizim çocuklarımızsınız der o yatakhane müdürleri hocalar soralım onlara o yemekleri çocuklarına yedirebilirler mi ?
amcaoğlu al bak dönen paraya.
Kütahya'da Yurtlara 32 Milyon YTL'lik Ödenek
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Kit Komisyonu Kredi ve Yurtlar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur, Yüksek Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Yapılacak Olan Kütahya İl Merkezinde Bin Kişilik ve Simav'da 500 Kişilik Öğrenci Yurtlarının Ödeneklerinin Hazır Olduğunu Bildirdi.(alıntı)
Dikkatini çekerim Bu para sadece Kütahya için
ayrıca
2006-2007 yılı için Milli Eğitim Bakanlığı'na 16 milyar 568 milyon 145 bin500 YTL ödenek aktarıldı.(alıntı)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme