Şimdi Ara

Ne olacam beyler ben ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Huzurevi müdürlüğü Yaptım askere gideceğim için bıraktım her huzurevi yana yakıla att paramedik hemşire arıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben bu duyguyu çok iyi bilirim hocam bence ilöğretim mat. öğretmenliği ol hem alternatifleride var çalışma saaitede iyi yanlız ünide biraz dişinizi sıkmanız lazım atamasıda şuan baya ama baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C18139D2

resim öğretmeni

Alıntıları Göster
    Vardır. Benim babamda sosyal bilgiler öğretmeni günde en fazla 4 buçuk saat çalışıyor geçen sene cuma günü full boştu herhafta kafadan 3 gün tatildi bu senede cuma öğleden sonra pazartesi sabah boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz1i

Vardır. Benim babamda sosyal bilgiler öğretmeni günde en fazla 4 buçuk saat çalışıyor geçen sene cuma günü full boştu herhafta kafadan 3 gün tatildi bu senede cuma öğleden sonra pazartesi sabah boş.

Alıntıları Göster
    hocam o zaman ogretmenler neyden yakınıyor biliyor musunuz calisma saati/maas olarak turkiyedeki en iyi meslek yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpe sapa gelmez çocuklardan yakınıyorlar genelde ve onların vurdum duymaz aileleri varsa onlardan tabi diğer türlü mesleğini seven bir öğretmen yakınmaz birde şu var maaşları çoğu işe göre iyi olsada rahat bir şekilde ev araba sahibi olmak istiyorlar ama krediye bulaşmadan dişini sıkmadan yapamıyorlar bundan yakınabilirler başka yakınabilecek bir şeyleri olmamalı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.