Şimdi Ara

Ne Önerirsin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar artık son senem 8.sınıfa geçtim.Vede biliyorsunuz artık TEOG var.

Sizden TEOG gibi sınavlara girenler LYS olur KPSS olur bu sınavlara girenler taktiğiniz varmı ? Taktikten bahsettiğim nasıl çalıştınız vede ben nasıl çalışmalıyım nelere dikkat etmem gerekir

• SkyAnqel S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben Okul-Dershane-Ev üçlüsündeydim.Dershaneden bu sene maalesef verim alamadım tabi bu kişiden kişiye değişiklik gösterebilecek bir durum.Evde kendime bir program yaptım ve ona uyarak çalışmaya özen gösterdim.İnkılap ile alakalı büyük sıkıntılarım vardı.1. Teog'tan 2 yanlışım vardı ve ikiside inkılaptı.Neyse evde soru çözerken kırtasiyelerde rahatlıkla bulabileceğin renkli bantlardan bulunduruyordum.Yanlışım çıktığı sayfanın üstüne yarısı sayfanın üstünde yarısı dışarıda kalacak şekilde bandı yapıştırıyordum.Okula giderken hangi kitabımda bant varsa o kitapları okula götürüp yanlış yaptığım veya boş bıraktığım soruları hocalarıma soruyordum.Her gün bilgisayarda vakit geçirmiyordum.haftada bir gün belirlemiştim kendime örneğin ben kendime cuma gününü planlamıştım.Oyun da oynadım ama haftada sadece 1.5-2 saat hatta Teog günüden bir gün önce 2-3 saat Minecraft oynamıştım. Şubat ayından itibaren kendi aldığım bir kararla gece ikiye kadar çalıştım bazen bu süre üçü buldu.Sırf bu yüzden halen uyku problemi yaşıyorum. Tabi gece ikiden sonra yatarsan sana ek puan vermiyorlar.Herkes için geçerli değil bu durum çünkü herkesin çalışmasından verim aldığı,algısının yüksek olduğu saat farklıdır.Örneğin ben gündüzleri sözel geceleri sayısal derslere çalıştığımda daha çok verim alıyordum.Algım daha yüksek oluyordu.Benim söyleyeceklerim bunlar.Zaten okul açıldığında hocalarına sorarsan onlar sana daha profesyonel cevap vereceklerdir.

İyi Forumlar,
    Burgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 5 Temmuz 2015; 17:59:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.