Şimdi Ara

Ne Tercih Edeyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Ne Tercih Edeyim ?

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: Moliere.

quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

quote:

Tıpların arasına işletme karıştırmak da neymiş yahu Tıp okuma gibi bi gerçeğin varken işletme okumak bana göre tam bir ..

Niyet para kazanmaksa emin ol Boğaziçi'nde işletme okumak daha hayırlı olur. Para için tıp okursa 1-2 sene sonra kısa devre yapma ihtimali de yüksek.

Hocam tabiki bilmiyorum ama bana kalırsa bu arkadaş lise hayatı boyunca hatta daha öncelerinde de tıp okuma hayaliyle çalıştı hep. Yani sonuçta bi tm cinin tıp kazanması imkansız gibi birşey. Fakat tm sınavları da iyi geçmiş anlaşılan ve en iyi işletmeler tutuyor gozukuyor, bu durumda olan şey bence kafa karışıklığı sadece. Asıl hedefi olan yoldan gitmesi bence daha doğru.

Bence zaten tıp isteseydi, işletmeleri hiç düşünmezdi. Fakat yine karar kendisinin, iyi düşünsün taşınsın. Mesleğini sevmeyen bir doktora görünmek istemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tıpların arasına işletme karıştırmak da neymiş yahu Tıp okuma gibi bi gerçeğin varken işletme okumak bana göre tam bir ..

Niyet para kazanmaksa emin ol Boğaziçi'nde işletme okumak daha hayırlı olur. Para için tıp okursa 1-2 sene sonra kısa devre yapma ihtimali de yüksek.

Hocam tabiki bilmiyorum ama bana kalırsa bu arkadaş lise hayatı boyunca hatta daha öncelerinde de tıp okuma hayaliyle çalıştı hep. Yani sonuçta bi tm cinin tıp kazanması imkansız gibi birşey. Fakat tm sınavları da iyi geçmiş anlaşılan ve en iyi işletmeler tutuyor gozukuyor, bu durumda olan şey bence kafa karışıklığı sadece. Asıl hedefi olan yoldan gitmesi bence daha doğru.

Bence zaten tıp isteseydi, işletmeleri hiç düşünmezdi. Fakat yine karar kendisinin, iyi düşünsün taşınsın. Mesleğini sevmeyen bir doktora görünmek istemem

İkiniz de haklısınız hocam,benim idealim tıptı,eğer gerilemeyip İzmir'i tuttursam tıp yazacaktım,ama Adana'da yaşıyorum zaten ve İstanbul cezbediyor açıkçası imkanlar vs.

• up
  • Sana şöyle yardımcı olayım önce tıptan baslayayım ilk olarak tıp okumak bılındıgı uzere zordur yanı gırmesı cıkmasından kolaydır o derece sen bırde bunun uzerıne turkıyenın en zor tıp fakultelerınden bırı olan cukurova demıssın ısını daha da zora sokmussun ama bu kadar zorlugun yanında tıp GARANTİDİR birde
    açılın ben doktorum gıbı toplumsal yonu agır besen bir daldır gelelim bogazıcı işletmeye bana kalırsa bogazıcı tıpları katlar ama ıstegın varsa yönetıcı olmak ıstıyorsan lıderlık vasıfların varsa grup calısmasından anlarsan yabancı dıllerı seversen kısaca kendını gelıstırırsen kımse yanına yaklasamaz doktor maasını sen belırlersın senın calısanın olur ama yok ben yapamam dersen garantıye yonel kısaca kendını once tanı ıkısı cok cok farklı alanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: işletimci

Sana şöyle yardımcı olayım önce tıptan baslayayım ilk olarak tıp okumak bılındıgı uzere zordur yanı gırmesı cıkmasından kolaydır o derece sen bırde bunun uzerıne turkıyenın en zor tıp fakultelerınden bırı olan cukurova demıssın ısını daha da zora sokmussun ama bu kadar zorlugun yanında tıp GARANTİDİR birde
    açılın ben doktorum gıbı toplumsal yonu agır besen bir daldır gelelim bogazıcı işletmeye bana kalırsa bogazıcı tıpları katlar ama ıstegın varsa yönetıcı olmak ıstıyorsan lıderlık vasıfların varsa grup calısmasından anlarsan yabancı dıllerı seversen kısaca kendını gelıstırırsen kımse yanına yaklasamaz doktor maasını sen belırlersın senın calısanın olur ama yok ben yapamam dersen garantıye yonel kısaca kendını once tanı ıkısı cok cok farklı alanlar

Hocam liderlik,grup çalışması,yabancı dil vs bunlar bende ağır basıyor.arkadaşlarım bana çok yakışacağını söylüyorlar,bende yöneticilik yapmak istiyordum,ancak ailenin tıp konusunda aşırı yoğun bir baskısı var,kıramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• SeOktar1 S kullanıcısına yanıt
    'ben yöneticilik yapmayı çok istiyorum' bunu bana dedıgın gıbı ailenede soylersen bunu onlara ınandırırsan sorun olmaz diye dusunuyorum
  • up
  • up
  • Tercih bitiyor artık son up.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.