Şimdi Ara

Ne yaparsam yapayım laptop wifi'yi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum dün başladı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Düne kadar internete sorunsuzca bağlanabiliyordum.

Ama artık sadece lan kablosuyla bağlanabiliyorum. Modemim TP-Link, modeli: TD-W8151N

Modem arayüzüne girip modemin adını ve kanalını değiştirip (6 yaptım) bilgisayarı tekrar çalıştırdım ama olmadı.

Ne yapmam gerekir? Sorun tam olarak nerede? Bilgisayarda mı yoksa modemde mi? Yardımlarınız için teşekkürler.

• Wi-fi driverini kaldırıp tekrar kurmayı denersen sorun çözülür diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesles

Wi-fi driverini kaldırıp tekrar kurmayı denersen sorun çözülür diye düşünüyorum.

Driver'ı nasıl kaldıracağımı söyler misiniz?
  • Driver'ı güncelledim. Hatta modem arayüzünden modemi tekrar kurdum. Ama değişen bir şey yok. Yine bağlantılar kısmında kablosuz ağları göremiyorum...

EDIT: Bir de şunu belirteyim, kabloyu çıkardığım zaman çarpı işareti oluyor ve modemin üzerindeki LAN ışığı sönüyor. Fakat kablo takılıyken o ışık yanmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heWolf -- 12 Ağustos 2013; 20:16:34 >
  • laptopun herhangi bir tarafinda wifi dugmesi olabilir mi

once telefonunda yada bir komsu yada arkadasinin wifi li telefonu varsa modemini goruyor mu kontrol et. goruyorsa sikinti bilgisayarda kesin.

bilgisayarin saginda solunda herhangi bi wifi dugmesi oldugunu kontrol et, yada laptopun ustunde yanan anten seklinde bi isik var mi varsa yaniyor mu kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol9000 -- 13 Ağustos 2013; 13:48:01 >
  • heWolf H kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

Probleminiz ile ilgili olarak bir çözüm bulunabilmesi için ilk önce TD-W8151N Access Point cihazının Başka bir laptop , ipad yada cep telefonunuzla bağlanmayı denediğinizde wireless sinyalini görebiliyor musunuz? Bu test gerçekleştirdikten sonra bildirim ile bizimle irtibata geçebilirsiniz. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • Bilgisayara format atarak sorunu çözdüm. Teşekkürler yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.