Şimdi Ara

Ne yapıcağımı bilmiyorum durum ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi forumlar direk konuya geçeyim

ben uyurken komşu çocuğu gelmiş ve 14 gb'lık bir oyunu 8 gb flaş belleğine yükleyemeyince Arşiv ile internette baktığı kadar paketlemye çalışmış ve gerizekalı arşiv boyutunu 1 mb'ye ayarlamış sıkıntım şu Diskte tam 11 milyon küsür Rar var hepsi 1KB yer kaplamıyor fakat Yerel Disk D'de yüklü DiskD'i açınca explorer çökene yada ben işlemini sonalndırıncaya kadar yanıt alamıyorum ve bu rar dosyalarını silmem lazım fakat ne kadar beklersem bekliyeyim 1 dosya bile silmiyor sistem sürekli donuyor ynaıt vermiyor alıyor Diski Biçimlendirmek istemiyorum çünkü 900 GB'lık veri var D diskimde HardDisk zaten 1TB C'ye atıp d'yi biçimlendirim kafasında olmuyor malesef her türlü öneriye açığım şunuda söyliyeyim : Sistem geri yükleme kaydına baktım malesef en son 1 ay öncesi var ve o zamandan bu zamana PUBG ve GTA5 yükledim onları tekrar indirmeye ne zamanım nede netim yeter bu nedenle geri yüklemeyide şıklardan siliyoruz şimdi biri yardım edebilir mi ? Ne yapıcağımı bilmiyorum durum ciddi

• Komut isteminden ilgili klasöre git ordan silmeyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşa yapılabilecek güzel eşek şakasıymış.

Çözüm bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, ufak arkadaşımız istese böyle bir problemi yaşatamazdı sana ( resimde gördüğüm üzere mb'da değil kb 'a bölmüş gibi :D )

Fikir=
    -Masaüstüne yeni bir rar dosyası oluştur ve oluşturduğun rar dosyasına çift tıkla ardından ekleye tıklayarak c sürücüsüne gir donma yaşanmazsa çoklu yada seçmeli olarak C: sürücündeki istenmeyen dosyaları silebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 19 Eylül 2017; 19:5:51 >
  • resimde gösterdiğim en iyi performans ayarını uygulayıp o klasörü açmayı deneyebilir misin? bende fotoğraf olan klasörleri açarken daha hızlı açıyor ancak bu kadar çok dosyada işe yarar mı bilmiyorum :D yine de dene

bu arada birine şaka yapmak istersem bunu yapacağım :D
    Ne yapıcağımı bilmiyorum durum ciddi
  • del *.rar
  • denildiği komut işlemi'ne gir. oradan silmeyi dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.