Şimdi Ara

NE YAPMALIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Alakayı bağlasana :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Bu kadar alaka hocam anlayana yeterli

• Küçük Rocky kullanıcısına yanıt
    Sen ne dersen de nerde psikoloji okursan oku ünide üç bes slayt ezberlicen sunum yapcan bi ton saçma sapan psikoanaliz kascan diye bu yazdığım gerçekliğini kaybetmeyecek güzel kardeşim benim. psikologluk astrologluk zart zurt bilim soslu modern hurafeden başka hiçbir şey değil bunlar. genetik ve organik hastalıklara psikologlar çözüm bulamaz. çok nadir terapinin işe yaradığı psikolojik hastalıklar olur onlarda belki işe yararsın o da çok nadir. genetik ve organik rahatsızlıklarda bir boka yaramazsın. 1 saat adamı dinlersin sikim sonik tavsiye vermeye çalışır parasına çöker yollarsın. sabaha kadar konuşalım. böyle bu

Zart zurt bilim. Anlıyorum

• paran yoksa taşrada okuma çünkü bir b*k olamazsın. Bilkent, koç gibi yerlerde okumazsan işin yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 21 Haziran 2024; 23:28:33 >
  • Evet hocam param fazla yok tek şansım iyi bir üniversite galiba. Yoksa başka seçeneklere kayacağım

ailen aşırı kötü değilse git 1 sene mezuna kal, eada derece yapmak zor değil.

Ben bilkentteyim arkadaşım say 80kdan mezuna kalıp ea 400. olmuştu sanırım ve şuan bilkent psikolojide tam burslu.

Oğlum okuduğunu da anlayamıyormuşsun. ne okusan boş sen

Dostum neden bu kadar yükseldin kendi düşüncelerin saygı duyarım ama bu benim hayalim ve konumuz psikiyatri v psikoloji kavgası değil

• Sağ olun hocam moral oldu

Dostum bir şey yazıyoruz, alakasız saçma sapan cevap yazıyorsun. sar surdan 300 gram ne alaka mesela. ikinci yanıtın daha da deli saçması adam akıllı okuduğunu anlamıyorsun. hayalin olabilir. bir şey dediğim yok fakat hakim değilsin muhtemelen tam olarak mevzuya. konu psikoloji ise psikiyatri doğrudan alakalı, kavgası yapılacak bir şey de değil zaten de. yazdıklarıma antitez üretemiyorsan neden okuycan mesela psikoloji. sana gelen adamın rahatsızlığı organik ve genetik sebepliyse faydalı olamazsın, terapi işe yaramaz diyorum, hayır öyle değil böyle şöyle diyemiyorsan milletin parasına çökmek için istiyorsun demek oluyor direkt. tavsiyem hayalim diyip kestirip atmak yerine araştırıp öğrenmen. agresif geldiyse yazdıklarım kusura bakma

• Hocam tasrada tip harici hicbir sey okunmaz sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.