küfür eden herkes cezalandırlımalı biz burda küfür edince cezalandırlıyoruz edunun ne ayrıcalığı var 10 maç ceza versinler küfür herzaman cezalandırılmalı sakın başka takımlara yok falan hikayelerine başlamayın diğer takımlardan küfür geliyorda hakemler yazmıyorsa o hakeme 10 kat daha küfür edilmeli küfürün cezası 2 maç falan olmamalı en az 10 maç
Birkeresinde Fatih hoca GS nin basindayken biri elle gol amisti taaaa uzaktan obur tarafin yan hakemi gorup uyarmisti GS nin golu iptal olmustu. Fatih hoca da bir diyemiyor cunku el, kopurerek taaa obur taraftan adam uyariyor bu nasil is diyebilisti sadece. Bu olaya cok gulmustum. Nedemek bu her takim bu konudan aglar, her takim kendine oldumuda normal der sorun kim daha cok aglayabilirse. Biz Seba ile aglamiyorduk noldu gelen vurdu giden vurdu. Gecen sene GS agladi agladi aldi kupayi. Biz son 3-4 yildir ogrendik baskan simdi basarmaya basladi. Yani o agliyor bu agliyor yok adalet istiyoruz ama bir iki elden bisey olmaz. Kimse cocuk degil burda. Bundan sonra ki BJK maclarinin hepsini 1-0 kazanalim hepsinide birer penaltiyla ohhhh der olur boyle seyler deriz Fenere aynisi olsa yaygarayi kopaririz. Simdi Fenerin yaptigida bu nekadar aglarsam o kadar seker. Yildirim ortam kollamiyorsa ne oliyim. Bu hafta Fenere bir penalti verilsin bak neler olucak. Uzun oldu icimi bosalttim. Bu baskanlari bu hale getiren Medyayi esas ....
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Söz konusu FB'li futbolcu olunca Mantık biraz garip işliyor heralde
1 Maç Kırmızı 'dan
2 Maç Küfürden
Kırmızı kartı neden gördü. (Daha doğrusu 2. sarıdan kırmızıyı neden gördü)
Küfür ettiği için gördü.
Sen adama küfürden dolayı gördüğü kırmızı kart için ceza veriyorsun ?
Sonra Küfür ettiği için 2 maç daha ceza veriyorsun ?
şimdi dostum, hakemin elinde iki tane cezalandırıcı kart var; birisi sarı birisi kırmızı. birisi sarı kartı varken rakibe arkadan faul yapar çift sarıdan atılır, birisi sarısı varken sürekli itiraz eder ikinci sarıyı görür kırmız yer. Ama bu kartların sonunda küfür, hakaret v.s. ederse elinde gösterecek başka bir şey kalmadığından raporuna yazar o konu ayrıca görüşülür.
O pozisyonda benim bildiğim kadarıyla itirazdan 2. sarıyı gördü Edu. Küfür sonradan edildi. Eğer küfür ettiği halde hakem sarı gösterdiyse fb yi kollamış oluyor ve büyük bi hata yapmış oluyor. Eğer küfür varsa işin içinde verilen toplam 3 maç ceza normaldir, gerisi teferruat. Yok uydurma faul olmuş da edu bu yüzden itiraz etmiş de küfür etmiş de sonra atılmış da. Eğer böyle bakarsak olaylara ohooo.
ya adamda o kadar salak gidip türkçe küfür edecek, yapmayın allah aşkına.
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
ya adamda o kadar salak gidip türkçe küfür edecek, yapmayın allah aşkına.
cidden çok saçma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme