Şimdi Ara

Ne Yaptıysam Çare Etmedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, chrome ile gezerken arka planda bir anda reklam çalıyor. Baktığımda görev yöneticisine adobe flash player ın açıldığını görüyorum ve bunu kullanarak reklamda guatamala da honeymoon yani balayından falan bahsediyor. Buraya kadar herşey normal ve büyük ihtimalle dalgınlıkla fake flash player ı yükledim. Fakat şimdi gelelim işin can noktasına.

Bilgisayar konusunda gerçekten çok iyiyim fakat ne yaptım ettiysem bu worm u silemedim. Aklınıza ne geliyorsa malwaresten tutunda, avast premiuma, ccleaner dan tutunda advanced system cleara ve hatta hitman proya bütün programlarla tarama yaptım hiçbirisi bulamadı. Regeditten tek tek baktım flash playerla ilgili ne varsa sildim gene fayda etmedi. Chrome u tamamen resetledim ve tekrar başlattım gene düzelmedi. Güvenli modda açtım yine fayda etmedi. Moonworm falan diyeceğim router ı etkiliyor diye modemin markası huawei Linksys değil. Artık ya sistemi komple geriye alacağım ya da format atacağım.

Bu sorunumu sadece ve sadece böyle bir sorunla karşılaşmış olan birisi çözebilir. Rica ediyorum bilgisayar bilginiz üst düzey değilse mesaj dahi yazmayın zira zaten son derece gerginim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.