Şimdi Ara

Ne yaptıysam kurtulamadım sizce ne yapmalıyım? google reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncelerden de çözüm aramıştım ama çözemedim başına gelen var mı ya da sizde de aynı reklamlar çıkıyor mu? örneğin sahibinden.com anasayfada sorun yok ama ara sayfalara girdiğimde resimlerde görünen reklam çıkıyor en üstte ve sayfayı aşağıya kaydırıyor. hem chrome hem de IE de durum değişmiyor. nod32 kaspersky gibi antivirüsler birşey bulamıyor.format atıyorum ama sonuç yine aynı. eski verilerimde bi sıkıntı olabilir ama o sıkıntıyı bulmak için tüm verilerimi kaybetmeyi göze alamıyorum.

Ne yaptıysam kurtulamadım sizce ne yapmalıyım? google reklamları Ne yaptıysam kurtulamadım sizce ne yapmalıyım? google reklamları Ne yaptıysam kurtulamadım sizce ne yapmalıyım? google reklamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlead -- 10 Şubat 2016; 16:03:26 >

• adwcleaner kurun sonrada mcafee güvenlik programı kurun öyle deneyin bu şekilde bir çok cihazı temizledim
  • Google Chrome + reklam engelleme eklentisi (özelden söyleyebilirim) bunu halleder. Virüs kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal.m -- 11 Şubat 2016; 12:33:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal.m

Google Chrome + reklam engelleme eklentisi (özelden söyleyebilirim) bunu halleder. Virüs kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

eğer pm atma şansınız varsa sevinirim. ama aklıma şu takılıyor internet explorer için ne yapılabilir çünkü oradan açtığımda da ayvirüs dışında herşeyi denedim google ın tüm ayarlarıyla uğraştım ama olmadı eğer siz eklentinin ismini mesaj atabilirseniz onu da deneyeyim ancak internet explorer da nasıl çözebilirim onu bilmiyorum.
  • Internet Explorer için,

Reklam linkini görmek için reklamın üstüne giderek öğrenebilirsiniz örnek,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 12 Şubat 2016; 20:19:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Internet Explorer için,

Reklam linkini görmek için reklamın üstüne giderek öğrenebilirsiniz örnek,

Yardim icin tesekkurler bunu da yaptim ancak her seferinde farkli reklam ciktigi icin tekrar cikiyor.
    Adwcleaner combofix mcafee kaspersky antimalware denedim bunlar da olmadi. Google eklenti denedim o da olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kusura kalma ama arkadaşım paranoyak olmuşsun resmen o kadar kusur kadı kızındada olur. % 0 reklam hiç bir yazılım yada güvenlik yazılımı sunamaz sana. avast browser cleaner ile tüm eklentileri kökünden kazı sorunun düzelmesi lazım. bende bu tarz şeyler yok ama antivirüs kuruana kadar kurduktan sonra düzeliyor ve Kaspersky kursan da ayarlara girip ek güvenlik bileşenlerini açmadığın sürece ne reklam engeller ne de koruyabilir seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

kusura kalma ama arkadaşım paranoyak olmuşsun resmen o kadar kusur kadı kızındada olur. % 0 reklam hiç bir yazılım yada güvenlik yazılımı sunamaz sana. avast browser cleaner ile tüm eklentileri kökünden kazı sorunun düzelmesi lazım. bende bu tarz şeyler yok ama antivirüs kuruana kadar kurduktan sonra düzeliyor ve Kaspersky kursan da ayarlara girip ek güvenlik bileşenlerini açmadığın sürece ne reklam engeller ne de koruyabilir seni.

paranoyaklıkla alakası yok bir sürü cihaz kuruyorum hepsinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. cd den kurdum hdd den kurdum ağdan kurdum ama sıkıntı geçmedi. aşağıda link vereceğim sizler de deneyin eğer üstte reklam görüyorsanız peşini bırakacağım, görmezseniz çözmek için uğraşmaya devam.

http://www.sahibinden.com/bilgisayar-dizustu-notebook-laptop-haier

http://www.sahibinden.com/bmw-4-serisi-428i-xdrive

• 1 tane bile reklam yok dersem yalan olur 1 tane reklam var ve sistemde anti virüs yok şuanda lisansı bitti sildim bu durumda sizin kurduğunuz yazılımlar ile alakalı bir durum var ya da sizin kurduğunuz çakma işletim sistemi dosyalarında bir anormallik var.
  • quote:

1 tane bile reklam yok dersem yalan olur 1 tane reklam var ve sistemde anti virüs yok şuanda lisansı bitti sildim bu durumda sizin kurduğunuz yazılımlar ile alakalı bir durum var ya da sizin kurduğunuz çakma işletim sistemi dosyalarında bir anormallik var.

sizdeki reklamların ekran görüntüsünü paylaşma şansın var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunlead -- 14 Mart 2016; 16:53:44 >
  • elbette paylaşırım sorun değil.

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

elbette paylaşırım sorun değil.

Bu mesaja eklenen görseller:

sizde de aynı durum var o zaman ben uğraşmayı bırakayım demek ki bazı sitelerde google otomatik olarak reklam açıyor

• Reklam işi çok abartılı boyutlara ulaştı. Artık insanı taciz ediyorlar. Adına reklam denece boyutu çoktan aştı.
  • Bende yok:

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Bende yok:

bu olmadı neden yok ki sende??

• Adbilok var, ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Adbilok var, ondandır.

artık bende de var iyi oldu gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.