acil yardım arkadaslar diz üstü kullanıyorum aygıt yöneticisinde sistem aygıtları adı altındakı bazı donanımlar için mesela anakart kaynakları v.s. bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor hem kendi sürücülerini hemde internetten kendi sitesinden tüm sürücüleri yükledim sorum hallolmuyor ne yapabilirim msi m670
doğru cd olduğundan eminsen . cd yi tak aygıtı sağ tıkla güncelleştir.
anakart kaynakları mı? böyle şeylerin sürücüsü olmuyo kardeş bildiğim kadarıyla... windows'u ilk yüklerken daha ilk çıkan mavi ekranda tanıyo onları. hatta altta gri bir satırda yazar "configuring front side bus" falan diye... bence windows'u ve SP2'yi bir kere daha baştan yüklemeyi denemelisin.. sürücüyle çözülecek iş değil gibi geliyo bana...
Sistemi yeni mi kurdunuz acaba? Eğer öyleyse zaten siz birşey yapmadan sistemin otomatik olarak algılaması gerekirdi. Resmi sitesinde LiveUpdate var, oradan halledebilirsiniz. Yada manuel olarak doğru donanımı seçtiğiniz zaman sorun olacağını sanmıyorum. LiveUpdate ayrıca sizdeki driver cd'si içerisinde de büyük ihtimalle vardır oradan da kurabilirsiniz. Eğer sistem yeniyse sistemi driver'ları yüklemeden önceki haline geri alıp güncellemeniz daha iyi olacaktır.. En olmadı, temiz olsun diye yeni sistem kurmanızı tavsiye ediyorum.