Ne yazılır
-
-
bu sıralama ne la uzman doktor maaşı gibi
-
AKSJSHSBDJSKS
285k ne yazılır ciddi soru
Eşit ağırlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla kanka hiçbir şey yazılmaz.
-
Mezuna kalıp ilk 50k yapmaya bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mezuna kalıp bu sıralamayı yaptım. Birdaha kalamam kesin yazmam lazım
kaç k ile gidilir bakmadım ama aydın üniversitesi ibf bankacılık alanında kendine münhasır bir ekoldür. yusuf kederli isminde bir hoca var orada ve okulun ekol olmasında büyük katkı sağlamış. atıyorum puanın marmara maliyeye yetiyor diyelim çok çok idealist değilsen kıytırık maramara ibfyi asla tercih etme derim.
kuzenim marmara mezunu üzerine ingiltere de yaptı ama 15 yıldır hiç ciddi bir iş bulamadı okuduğu okulla alakalı.
eğer aydın size yakınsa bi araştır. yusuf bey kendi alanında inanılmaz etkin biri.
-
2 yıllık MYO. teknikerlik bölümlerini yazabilirsin.
Ataması yüksek 2 yıllık bölüm öneririm
Marmara genel isim olarak mı kötü yoksa yazdiginiz bölüm bakimindan mi?
ben eşit ağırlıkçı değilim, lakin marmara eşittir gazi ibf uludağ felan istanbul üni bunlar denk fakulteler biliyorum ve bir cacık çıkmaz bunlardan. diğer kuzenimde gazi işletme mezunuydu bankada müdür yardımcısı olabildi ve devamı gelmedi. emekli bile oldu. pek idealist değilseniz açık öğretim le pek farkı olmayan yerler buraları.
-
hocam gazi mezunu bir arkadaş gaziden çıkıp istediği yerde iş imkanı bulamayan insan sayısının çok az olduğunu söyledi. Uzun zamandır biriktirdiğiniz network ve hayat tecrübesine bağlı olarak cidden o kadar kötü mü bu üniversiteler.. Top tier üniversiteler harici ne yazmalıyız o zaman..
-
öncelikle merhaba yksde istediğim sıralamayı yapamadım maalesef. lojistik yönetimi okumak istiyorum.şuan puanım aydın adnan menderes ünisine yetiyor sizce okumalı mıyım lojistik yönetiminde üniversteden çok kendinizi geliştirmeniz daha önemli diyorlar.tekrar mezuna kalmak istemiyorum.sizce bu iyi bir tercih olur mu mezuna mı kalmalıyım hızlı yanıtlarsanız sevinirim.
-
Marmara üniversitesi
Ekonometri
bankacılık
sigortacılık yazılabilir . İç mimarlık olur mu yüzde elli falan .
sayısaldan ziraat mühendisliği veya şehir ve bölge planlama
ibf lerden bahsediyoruz evet bence kötü. gazi teknik bi okul. eğitim fakültesi ülkede parmakla gösterilecek kadar iyi. mühendislikleri de o derece iyi. ama ibf bence çok sıradan. işsiz kalmazsın ama diğerlerinden bir farkın olmaz mezun olunca. çok kötü değil ama sıradan.
marmara maliyeden kuzen mezun oldu ve aynı sınıfından biri ile evlendi. eşi okulu bitirince şirketleri maliye denetlemeden önce ön denetleme yapan bir yabancı firmada iş buldu ve çok yüksek tempo ile çalışıyorken kuzenim asla okuduğu okulla alakalı iş bulamadı. demem o ki kendini geliştirmez isen sıradan okuldan mezun olunca sıradan işler bulursun. ibf en çok mezun veren en basit okul. işletme iktisat bölümleri biraz matematiğe yatkınlığı olan kişiler için çok ciddi düzeyde basit okullar. ee basit olunca da vasıflı değilsen karşılığı yok.
-
Allah affetsin kahkaha attım djdjdjsjsjjsjs
Ailem ücretli veya %50 indirimli hemşirelik yazmamı istedi. Ortalama Senelik 150K Ücreti var.
Sizce mantıklımıdır?
Kime sorsam sağlık sektöründeki herhangi bir mesleği tercih edin diyor.
4 yıl ibf okuyup işsiz kalmaktansa para verip hemşire olmak daha mantıklı geliyor ama bilemedim.
Bide açıkçası hemşirelik biraz çekindiğim bir meslek.
hasta bakımı da düşünebilirsiniz.
komşumuzun kızı yazmıştı dandirik bi ilçede okudu. 2 yıllık. kpss ye girdi. tak diye atandı gitti. hemde muğlaya.
bunu görmeden evvel olsa derdim ki hayatta ekmeği olmayan bi bölümdür. ama gözlerimle şahit oldum.
ayrıca bizde staj yapan bi arkadaş vardı. kendi bölümü ile atanma şansı sıfırdı. dayısı doktordu bunun. bu sene hasta bakımına başlattı bunu. şimdi hastanedeki tabiblerin yükünü azaltmak için evde hasta bakımının önün açtılar.
bir düşün derim. hemşirelik olunur da ben olsam att olmam asla. uzun nöbetleri var ve travmadan tutda binbir türlü hastaya ilk müdahale eden olmak zor biraz.
%50 burslu olan okul kendi yaşadığın şehirde ise, ve mezun olunca atanma puanları gözüne kestiriyorsan düşün bencede.
de hemşirelikten neden çekiniyorsun ki.
-
Hemşirelik yoğun bir meslek sürekli hastane ortamı vs. Kaldırabilirmiyim o tempoyu bilmiyorum.
Hocam Gazide ibf kalmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu sıralama ne la uzman doktor maaşı gibi |
Benzer içerikler
- aktif başvuru dönemi bulunmamaktadır. kod numarası 99
- 345 tyt deneme pdf
- matematiğin ilacı zorluk seviyesi
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- altuğ güneş kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X