Arkadaşlar artık öyle bi duruma geldim ki bilgisayarıma oyun yüklerken dua ediyorum. Çünkü bilgisayara ne zaman bi oyun yüklesem ilk başta cracksiz haliyle açıyor. Ancak crack ya da patch yükledikten sonra açar açmaz: Hata raporu gönder/gönderme hatası alıyorum. Her oyunda ve programda böyle. Ne yapmalıyım
önceden boyle bı sorun var mıydı?
hayır yoktu
yüklediğiniz Crack ve Patchlerin çalışma garantisi ne durumdadır?
şöyle anlatıyım; en son darkspore oyununu resmi sitesinden indirdim. kendisi patchliyor oyunu.
güncel..
orjinal oyunlar kullanmanı tavsiye ederim. İlla korsan kullanıcam diyorsanda kaliteli crack indir. Abuk subuk yerlerden indirme mesela. Özen gösterdiğinde farkı göreceksin. İyi geceler.
zaten orjinal oyundan bahsediyorum dostum. kendi sitesinden indirdim spore'u. girip bakabilirsin link'e. ama bir çok oyunda böyle oluyor orjinal ya da değil fark etmez.
O zaman sorun işletim sistemi yüklerken bazı dosyaların eksik yada hatalı yüklenmesinden dolayı olmuş olabilir.Şöyle pc ye güzel bir format cd si ile eksiksiz şekilde format at. Denemekte fayda var. Ayrıca formattan sonra Advanced System care programını kullanmanı belirli periyotlarda derin bakım yapmanı öneririm. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme