Şimdi Ara

ne zor işmiş 2. el araba almak :( yok mu 15bine temiz bi araba...(Citroen C3 alındı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
6.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: glpyldrm

quote:

20007 model 90 binde bi arabanın alt takım ve amortisörlerinin değişmesi arıza sonucu mudur yoksa bu şekilde rutin bi bakım var mı ? amortisör değişimini ilk defa duydum. bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz ?

konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? bugün bi arabaya baktırıcam alt takım ve amortisörleri değişmiş. bu rutin bi bakım mı yoksa arızadan dolayı olmuş olabilir mi ?

Marka model ? Ben pek amortisor degisimi duymadim ustelik bu kadar genc yasta

2007 getz 92000km hocam akü değişmiş alt takım ve amortisor değişmiş. birkaç yerde 7 yıl yada 60bin km yazıyor ne kadar doğrudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

quote:

20007 model 90 binde bi arabanın alt takım ve amortisörlerinin değişmesi arıza sonucu mudur yoksa bu şekilde rutin bi bakım var mı ? amortisör değişimini ilk defa duydum. bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz ?

konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? bugün bi arabaya baktırıcam alt takım ve amortisörleri değişmiş. bu rutin bi bakım mı yoksa arızadan dolayı olmuş olabilir mi ?

Marka model ? Ben pek amortisor degisimi duymadim ustelik bu kadar genc yasta

2007 getz 92000km hocam akü değişmiş alt takım ve amortisor değişmiş. birkaç yerde 7 yıl yada 60bin km yazıyor ne kadar doğrudur?

işin ehlileri daha net cevaplar vereceklerdir ama inanın hiç duymadım yani bi araştıralım bakalım.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14461&title=alt-takm-yaptrdm-ama-aracm-esksnden-daha-ser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 7 Ocak 2013; 13:50:58 >

• bende aynı arayış içindeyim, neredeyse 1 aydır hergün netten ilan kovalıyorum ve artık resmen araba almaktan vazgeçme durumundayım :))
  • 3 aydır bende aynı durumdayım.2.El fiyatları çok şişmiş durumda alım yapanlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
  • bende 0 arayış içerisindeyim 2013 te zamlı tarifeler bir bir açıklanıyor hal böyle iken bende düşük fşyata vermeyi pek düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

fiat stilo da bakın bence

Evet Fiat'ın en iyi araçlarının başında gelir.

hocam araç çok dolu hatta skywindow falan süper ama satılır mı die düşünüyorum bide parça sorunu oluyormuş italyadan gelmesini bekliyormuşssun parçayı falan

hocam satılır o araba onu dert etme, çok uç bi araba değil satışı sıkıntı olmaz makul olduğun sürece, ama parça olayına şaşırdım açıkçası eminmisin yurtdışından geldiğinden falan

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

fiat stilo da bakın bence

Evet Fiat'ın en iyi araçlarının başında gelir.

hocam araç çok dolu hatta skywindow falan süper ama satılır mı die düşünüyorum bide parça sorunu oluyormuş italyadan gelmesini bekliyormuşssun parçayı falan

hocam satılır o araba onu dert etme, çok uç bi araba değil satışı sıkıntı olmaz makul olduğun sürece, ama parça olayına şaşırdım açıkçası eminmisin yurtdışından geldiğinden falan

kullanan arkadaşım yok ama forumlardan okuduğum kadarıyla parça sıkıntısı oluyor diyenler olmuş diğer parçalar uyumlu değilmiş galiba hatta dediğim gibi italyadan geliyor diyenler de çok

• Valla hocam aracımı yeni sattım üç hafta önce incelemiş alınacak bir sürü araç bulmuştum ancak aracım satıldığından beri ciddi ciddi almaya başlayalı neye el atsam satılıyor :) Bizim gibi binicilerden ziyade eline biraz para geçenlerde al sata başlıyor.. Hatasız orjinal yazanlarda 4-5 parça boya çıkıyor hatasızın kelime anlamı değişmiş sanırım Ben 20.000'e kadar çıktım ancak yine de bulamıyorum temiz araç.. Sizin fiyat aralığınızda ve kriterinizde temiz bir araca denk gelirsem yazarım..
  • skoda fabia mitsubishi carisma bulanabilir o paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodesperat3

Valla hocam aracımı yeni sattım üç hafta önce incelemiş alınacak bir sürü araç bulmuştum ancak aracım satıldığından beri ciddi ciddi almaya başlayalı neye el atsam satılıyor :) Bizim gibi binicilerden ziyade eline biraz para geçenlerde al sata başlıyor.. Hatasız orjinal yazanlarda 4-5 parça boya çıkıyor hatasızın kelime anlamı değişmiş sanırım Ben 20.000'e kadar çıktım ancak yine de bulamıyorum temiz araç.. Sizin fiyat aralığınızda ve kriterinizde temiz bir araca denk gelirsem yazarım..

eywallah hocam;) bugün ankarada bi getze baktırdım arkadaşa 1-2 vuruğu var resimlerde görünüyor 1-2 parça da boyası var dedi telefonda. ekspertiz raporu aldık arabanın tek orjinal parçası sağ ön kapısı çıktı arada bizim 70 liraya oldu olan :D

• quote:

quote:

Valla hocam aracımı yeni sattım üç hafta önce incelemiş alınacak bir sürü araç bulmuştum ancak aracım satıldığından beri ciddi ciddi almaya başlayalı neye el atsam satılıyor :) Bizim gibi binicilerden ziyade eline biraz para geçenlerde al sata başlıyor.. Hatasız orjinal yazanlarda 4-5 parça boya çıkıyor hatasızın kelime anlamı değişmiş sanırım Ben 20.000'e kadar çıktım ancak yine de bulamıyorum temiz araç.. Sizin fiyat aralığınızda ve kriterinizde temiz bir araca denk gelirsem yazarım..

eywallah hocam;) bugün ankarada bi getze baktırdım arkadaşa 1-2 vuruğu var resimlerde görünüyor 1-2 parça da boyası var dedi telefonda. ekspertiz raporu aldık arabanın tek orjinal parçası sağ ön kapısı çıktı arada bizim 70 liraya oldu olan :D

En güzeli başta konuşmak aslında söylediğinin dışında birşey çıkarsa sen ödersin ekspertiz ücretini diye anlaşmak lazım ama adamlar net birşeyde söylemiyor ki artık.. Neresi boyalı diyorum ciddi kazası yok birkaç parçası boyalı diyor tamam o parçalar neresi diyorum bilmiyorum diyorlar :) Her ülkede böylemidir acaba

• quote:

quote:

quote:

En güzeli başta konuşmak aslında söylediğinin dışında birşey çıkarsa sen ödersin ekspertiz ücretini diye anlaşmak lazım ama adamlar net birşeyde söylemiyor ki artık.. Neresi boyalı diyorum ciddi kazası yok birkaç parçası boyalı diyor tamam o parçalar neresi diyorum bilmiyorum diyorlar :) Her ülkede böylemidir acaba

kendim bakamadım arabaya arkadaşa baktırdım böyle olacağı aklıma gelmedi onun da gelmedi galiba :S anladım ki muhtelif yerlerinde boya vaar diyenden uzak durmalı ! :D

• boyle saçma sapan araç piyasası ancak bizde olur artık efsane kasa dedıklerı arabadan okadar nefret edıyorum kı taşlayasım geliyor

• Bir gün daha geçti araç aramakla clio kararımı kesineştirdim gibi ancak 1.6 cc motor eski model (2002-2003) clio 2'mi alsam 1.200 cc yüksek model (2007-2008) clio 3'mü alsam bilemedim fikri olan var mı bizdemi dernek kursak araç bulamayanlar derneği diye
  • suzuki swiftlere bak hocam tüm bu araçlardan daha iyidir ikinci ele bir kez düştükten sonra kaybettirmez, az yakar sağlamdır, dijital klima 7 hava yastığı gibi güzellikleri de cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

suzuki swiftlere bak hocam tüm bu araçlardan daha iyidir ikinci ele bir kez düştükten sonra kaybettirmez, az yakar sağlamdır, dijital klima 7 hava yastığı gibi güzellikleri de cabası.

arkadaşa aynen katılıyorum....
  • yok ya bu gidişle vazgeçicem. iki arabaya niyetlendim birinde 2 parça değişen 2 parça boya var dedi. 4 parça değişen 4 parça boya çiziklerle dolu ön-arka tampon+jantlar, arka tampon düştü düşer, göçüklerle dolu çamurluklar çıktı. diğeri de sadece ön tampon ve tek çamurluk değişik dedi. tramerde 12bin hasar çıktı. üstüne üstlük araba 2010 da 97binde muayeneye girmiş 2012de 66bin :D şu an 74binde. yok mu dürüst bi satıcı ?
  • bende araç bakıyorum fakat 12500 13000 bütçem.
    eğer sizinde önceliğiniz az yakması ikinci elinin iyi olması ve yedek parça uygunluğu ise clio nun dizel olanını almanızı tavsiye ederim.ilk arabanız olacağından zaman buldukça sürmek istiyeceksinizdir.ozamanda benzini dert etmemeniz gerekecek.ya clio yada accent tavsiye ederim(dizel).
    her iki modelinde gerek ikinci eli gerekse yakıtı ve yedek parça konularında çok iyiler.

bende milenyumkasa accent 1.3 lx bakınıyorum.
    clio rn sedan da var aklımda fakat donanımı accent e göre daha düşük ve tip olarak accent daha hoş duruyor.

bana kalsa rover 216 veya eurocivic alırımya şu yedekparçaları pahalı olmasa :)

(bu arada 1.3 accent lx hakkında tüplü ve tüpsüz yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirsin rica ediyorum)
  • Temiz araba arayan arkadaşlar. Eğer düşünürseniz lütfen TIKLAYINIZ
  • son durum nedir aldınmı araba ? bende aynı durumdayım aylardır aramaktan sıkıldım ama bir türlü alamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.