Selamlar , 15 mart 2022 de aldığım cihazı çok az kullanmama rağmen kronik batarya arızası gerçekleşti.cihazın şarjı %100 gözükmesine rağmen hareket etmiyor , şarjdan çıkarınca kapnıyor.Servisine göndermek istemedim , dışarıda pil değişimi daha ucuza gelir diye düşünüyorum.Var mıdır yaptıran ? |
Neabot robot süpürgeler (7. sayfa)
-
-
Bir çok modelinin bataryası sitemizde mevcut. Hepsirobot.com
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neabot N2 lite sahibiyim. N2 için olan 5200 mah bataryalar benim lite versiyon ile de uyumlu mudur?@Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuNTiS -- 2 Kasım 2024; 15:18:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://hepsirobot.com/urun/neabot-nomo-n2-7000mah-pil-batarya/
-
Bende de 1 haftadır başladı bu durum.. yetkili teknik servisten batarya almak istedim satışımız yok cihazı göndermeniz lazım dediler. Şikayet varda bir sürü şikayet gördüm olması gerekenden fazla ücret talep ettiler ürünü geri isteyince de kargo ücreti istediler vs diye. internetten batarya alıp değiştirmeyi düşündüm son zamanlarda şarjda çıkan yangın sebepleri ile güvenemedim bu sefer de.. süpürge yatıyor şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patlayan robotların tamamında orijinal bataryalar vardı, hepsi tutanak altında.
Genelinde kurcalanma veya sıvı teması var.
Kaldı ki ülkemize zaten orijinal batarya ithalatı yok, servisler de yerli üreticilerden temin ediyor.
Neden yerli üreticilere güvenemiyorsunuz?
-
Hocam güvenememe konusu bahsettiğim gibi patlama ya da yanma olayları sebebi ile. Kendim de bunişi yapmak istemedim yetkili servise göndereyim dedim ama hem burada ki hem şikayet vardaki şikayetlerden dolayı göndermekten vazgeçtim. Şimdi yorumlarda sizin sitenizi gördüm orayı inceliyorum
Biz veya başkası, çok çok ucuzuna kaçmadığınız sürece piyasada düzgün ve kaliteli ürünler var.
Patlayan bataryalar konusunda yazdıklarım belgeye dayalıdır, bilirkişi olarak katıldığım THH toplantılarından alıntıdır.
-
Anladım hocam teşekkürler.. konu hakkında çok bilgili olmadığımız için bu tedirginlikler.. n2 lite için sitenizdeki 5200 lük mü 7000 lik ürün mü peki hocam
Bildiğim kadarı ile N2 ve N2 Lite aynı robotlar, otonom boşaltma hariç. Dolayısı ile N2 için olan batarya ikisine de uyuyordur.
Bizde 5200 mAh orijinal kapasite ve 7000mAh yüksek kapasite bataryalar mevcut.
-
Teşekkür ederim
Ercan Hocam geçmiş olsun.Hepsiburadadan robogil diye bir firmanın 5200 mah olanın yorumları diğerlerine göre daha iyiydi.ondan alıp kendim değiştirdim , şuan için sıkıntısız çalışıyor.Ne kadar böyle gider vs bilmiyorum açıkcası.İnternette orjinal bataryanın içindeki pilleri değiştiren firmalar vsde vardı astarı yüzünü geçiyordu.İçinde BYD'nin pilleri var.Süpürgeyi aldığımız zaman f/p olarak iyiydi ama yanlış tercih yapmışız sanki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X