Şimdi Ara

Nebula oynayan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nebula oynayan warmı ben dün gece girdim uzun bi süreden sonra 200 civarı online var pk da oluyor.Oynayan warsa pm den ulaşsın pk yapıcak grub arıyorum.!!

• Ben oynuyorum dostum
  • Nebula'da oynayan var dostum Nebula'nın kendi forumunda adam mı kalmadı burda niye oynayan arıyorsun
  • Nebulanın forumları teenager dolu.. sarmıo orası bndenebulada oynuyordum baydım.
  • adaletsiz, anlayışsız bir yönetime sahip uo sunucusu. yapılan yanlışlığı uygun bir dille bile forumlarına yazsanız, konu önce kilitlenip daha sonrada hesabınızın uzaklaştırılması ile çözülmeye çalışılır.

tasvip ve tavsiye etmiyorum. geçmişte kaldı o güzel uo günleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nebula char verebilirim.her ozelliklerin mevcut oldugu 6 ayri hesabim var detaylari ozelden sorun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parol Bin'miligram
  • Yaklasik 2 sene once tekrar kasmistik hesaplar silindimi acaba forum a eski hesapla girmedim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Yaklasik 2 sene once tekrar kasmistik hesaplar silindimi acaba forum a eski hesapla girmedim ...

Sitelerinden girmeyi dene.forum hesabi ayridir.siteden giriyorsa aciktir charlar

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Yaklasik 2 sene once tekrar kasmistik hesaplar silindimi acaba forum a eski hesapla girmedim ...

3 ay girilmeyen accler siliniyor. siteye girebilirsin fakat oyuna giremezsin.
  • Beyler ben oynuyorum varsa oynayan beraber takılabiliriz.
  • nebulada tamer aranmaktadır
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.